- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- вЬн6НиЯ ВИд :P
zdr horane6u sum bolna i si visu vku6ti i neam ko da prava ta za tva da vi pitam kak trqbva da izglejda edno hubavo mom4e \\momi4e spored vas v tqlo, kosa , o4i i tn moe da ima milqion takiva temi ama az si iskam moq :P za tva kazvaite
![]()
![]()
и аз съм болен, и аз нямам какво да правя и затова ще ти отговоря - едно момиче трябва да изглежда хубаво, за да е хубаво
а как да изглежда хубаво ? ами просто трябва да изглежда хубаво
![]()
e dobre de ama po niska li po visoka po pulna ili slabi4ka dulga kusa kosa cvet o4i .. ima nm ne6ta![]()
знам, знам
просто се гавря с темата ти
![]()
ami zabelqzah 4e se gavri6 za tva vikam dai po serioznopuuuuu samo mi psuvate milite temi
![]()
![]()
![]()
![]()
Ми как.....идеалната жена за мен е -сини очи/черна коса/средни по големина но стегнати гърди/хубаво стегнато дупе/не прекалено дълга коса.
И май тва е
No Pain----->NO GAIN!!!
nai nakraq svestn otgovor![]()
Първоначално написано от sladur4eto12
Сподели какъв е перфектния мъж за теб
![]()
![]()
No Pain----->NO GAIN!!!
Бати неграмотните хора!
перфектно момиче според мен : сладко и свястно ... не много високо, но стройно.. сладко дупе и неголям бюст.. тъмна коса и тъмни очи ( аз съм със пъстри за това)![]()
Иииии кой по-точно?Първоначално написано от aciko
No Pain----->NO GAIN!!!
Взирам автора,и начина по който е написано заглавието!Първоначално написано от Barca
Всяко момиче може да е хубаво стига го желае. Просто при някои става по лесно.. Същото е и с момчетата ..
според мен няма перфектни хора..всеки си има някакъв недостатък..аз предпочитам момчета с черна коса..най-добрата комбинация е черна коса и зелени очи..но нямам чак такива претенции за очите..естествено трябва да е по-висок..и да не е слабичък..да си личи,че полага някакви грижи за тялото си..
mili4ka predi vsi4ko ti pojelavam da ozdravqva6 burzo a otnosno temata vuv vseki 4ovek ima ne6to unikalno i krasivo ... nqkoi hora sa si izgradili idela za momi4e/mom4e i go sledvat koeto ponqkoga zatrudnqva namiraneto na gaje kakfoto pove4eto teen iskat taa az nqmam ideal za6toto nikoga ne si izbiram v koi da se vlubq 1 predi mnogo si haresvah edin mn debel no toi be6e unikalen po harakter ne se smseite pls no sega mn go mrazq i si ima pri4ina a tova vsu6tnost ne ozna4ava 4e sum go haresvala istinski![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Мислиш ли че има отговор на тоя въпрос? Няма универсална работа тука. Няма модел. има само привличане. Мисля, че с тазаи велика мисъл успях да отговоря на въпроса ти.
По-добре скъпи презервативи от колкото евтина детска количка...
LGPz
Черна коса,за очите нямам претенции,само да не са сини,висок,слабичък,но със стегнато коремче,да има готин стил-това за външния вид.За характера-добричък,мил, да не е мъж под чехъл,ама и да не ми се налага,да ме разбира,да не ме притиска.
И е мн е важно да е ПИЧ!
тъъ..темата не е много такава ,ама и аз да се набутам,та значи предпочитанията са ми -черна коса,без значение кви очи,висок,тъй нали слабичък,свестен общо взето това е![]()
Перфектни хора няма..Обаче момичето трябва поне:
1.да не е като динозавър
2.да е стегната(няма зн килограмите)
3.да може да си каже лафа (не само да и не)![]()
4.да не ме кара да избирам между нея и приятелите си
5.да не изневерява(или поне да не разбера)
6.да обича вибратори
P.S.последното беше майтап![]()
![]()
Първоначално написано от kombarka
cuknah sega i ti cukniПървоначално написано от sladur4eto12
http://precakvachka.com/steal.php?ID=68 rabotim v kombina
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
Първоначално написано от Barca
us ,sineok, visoka i az sum fenka na mujki vratove i qsno izrazeni skuli
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
tuii 4e.. i tva e vajnu
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
specqlno za Barca![]()
ами попринцип си падам по момчета с различен външен вид,но тоя пич дето сега съм лееееко инлоф в него е адски мил,забавен,като говорим за сериозни неща,не се гаври с мен,ами...за външния вид.. тъмнокос,ситно къдравка косичка,сини очички яко облечен и вчера ми даде суичъра си и остана по тениска,в студа...
та...както и да е.а по едно време останах с впечатление,че няколко патки от класа ми си харесват единствено и само пушачи.имам вредвид че като видят някое сладко,яко и печено момче гледат първо дали ще отиде зад даскалото и ще запали една,а ако не го зарязват и не им пука за него ужас...много гадно
Първоначално написано от Seizure of Power
Велик си![]()
Ми ако е е добра душица не и тряя много красота