.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32

вЬн6НиЯ ВИд :P

zdr hora ne6u sum bolna i si visu vku6ti i neam ko da prava ta za tva da vi pitam kak trqbva da izglejda edno hubavo mom4e \\momi4e spored vas v tqlo, kosa , o4i i tn moe da ima milqion takiva temi ama az si iskam moq :P za tva kazvaite

Супер фен
    Град
    Мбабане
    и аз съм болен, и аз нямам какво да правя и затова ще ти отговоря - едно момиче трябва да изглежда хубаво, за да е хубаво
    а как да изглежда хубаво ? ами просто трябва да изглежда хубаво

e dobre de ama po niska li po visoka po pulna ili slabi4ka dulga kusa kosa cvet o4i .. ima nm ne6ta

Супер фен
    Град
    Мбабане
    знам, знам
    просто се гавря с темата ти

ami zabelqzah 4e se gavri6 za tva vikam dai po seriozno puuuuu samo mi psuvate milite temi

Град
    Sofia
    Ми как.....идеалната жена за мен е -сини очи/черна коса/средни по големина но стегнати гърди/хубаво стегнато дупе/не прекалено дълга коса.
    И май тва е
    No Pain----->NO GAIN!!!

nai nakraq svestn otgovor

Град
    Na sedmoto nebe
    хм......

Ами момчето трябва да е високо, нямам претенции към цвета на косата и очите. Обаче задължително трябва да може да води смислен разговор и май само това.

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от sladur4eto12
    Сподели какъв е перфектния мъж за теб
    No Pain----->NO GAIN!!!

Град
    На изток от рая
    Бати неграмотните хора!

Music is moonlight in the gloomy night of life.
    Taste the soup

перфектно момиче според мен : сладко и свястно ... не много високо, но стройно.. сладко дупе и неголям бюст.. тъмна коса и тъмни очи ( аз съм със пъстри за това)

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от aciko
    Бати неграмотните хора!
    Иииии кой по-точно?
    No Pain----->NO GAIN!!!

Град
    На изток от рая
    Цитирай Първоначално написано от Barca
    Цитирай Първоначално написано от aciko
    Бати неграмотните хора!
    Иииии кой по-точно?
    Взирам автора,и начина по който е написано заглавието!

Music is moonlight in the gloomy night of life.
    Taste the soup

Фен Аватара на ihopeulikepain
    Град
    ZaraBoy
    Всяко момиче може да е хубаво стига го желае. Просто при някои става по лесно .. Същото е и с момчетата ..

според мен няма перфектни хора..всеки си има някакъв недостатък..аз предпочитам момчета с черна коса..най-добрата комбинация е черна коса и зелени очи..но нямам чак такива претенции за очите..естествено трябва да е по-висок..и да не е слабичък..да си личи,че полага някакви грижи за тялото си..

mili4ka predi vsi4ko ti pojelavam da ozdravqva6 burzo a otnosno temata vuv vseki 4ovek ima ne6to unikalno i krasivo ... nqkoi hora sa si izgradili idela za momi4e/mom4e i go sledvat koeto ponqkoga zatrudnqva namiraneto na gaje kakfoto pove4eto teen iskat taa az nqmam ideal za6toto nikoga ne si izbiram v koi da se vlubq 1 predi mnogo si haresvah edin mn debel no toi be6e unikalen po harakter ne se smseite pls no sega mn go mrazq i si ima pri4ina a tova vsu6tnost ne ozna4ava 4e sum go haresvala istinski

Град
    At the world's end
    Мислиш ли че има отговор на тоя въпрос? Няма универсална работа тука. Няма модел. има само привличане. Мисля, че с тазаи велика мисъл успях да отговоря на въпроса ти.
    По-добре скъпи презервативи от колкото евтина детска количка...
    LGPz

Черна коса,за очите нямам претенции,само да не са сини,висок,слабичък,но със стегнато коремче,да има готин стил-това за външния вид.За характера-добричък,мил, да не е мъж под чехъл,ама и да не ми се налага,да ме разбира,да не ме притиска.
    И е мн е важно да е ПИЧ!

Мега фен Аватара на koalka
    То си е съвкупност от всичките..

тъъ..темата не е много такава ,ама и аз да се набутам,та значи предпочитанията са ми -черна коса,без значение кви очи,висок,тъй нали слабичък,свестен общо взето това е

Голям фен Аватара на bibo
    Град
    ПЛОВДИВ
    Перфектни хора няма..Обаче момичето трябва поне:
    1.да не е като динозавър
    2.да е стегната(няма зн килограмите)
    3.да може да си каже лафа (не само да и не)
    4.да не ме кара да избирам между нея и приятелите си
    5.да не изневерява(или поне да не разбера )
    6.да обича вибратори

P.S.последното беше майтап
    Цитирай Първоначално написано от kombarka
    Има нещо в нея,майна.. ама тряя много да се взираш.

a i pls cukaite tuka http://an4entucity.myminicity.com/ :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P
    cuknah sega i ti cukni http://precakvachka.com/steal.php?ID=68 rabotim v kombina
    Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!

Цитирай Първоначално написано от Barca
    Сподели какъв е перфектния мъж за теб

us ,sineok, visok a i az sum fenka na mujki vratove i qsno izrazeni skuli tuii 4e.. i tva e vajnu
    specqlno za Barca

ами попринцип си падам по момчета с различен външен вид,но тоя пич дето сега съм лееееко инлоф в него е адски мил,забавен,като говорим за сериозни неща,не се гаври с мен,ами...за външния вид.. тъмнокос,ситно къдравка косичка,сини очички яко облечен и вчера ми даде суичъра си и остана по тениска,в студа...
    та...както и да е.а по едно време останах с впечатление,че няколко патки от класа ми си харесват единствено и само пушачи.имам вредвид че като видят някое сладко,яко и печено момче гледат първо дали ще отиде зад даскалото и ще запали една,а ако не го зарязват и не им пука за него ужас...много гадно

Цитирай Първоначално написано от Seizure of Power
    и аз съм болен, и аз нямам какво да правя и затова ще ти отговоря - едно момиче трябва да изглежда хубаво, за да е хубаво
    а как да изглежда хубаво ? ами просто трябва да изглежда хубаво

Велик си

Ми ако е е добра душица не и тряя много красота

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си