.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    хммммм.....мъж на място...да е добър спрямо мен да ме обича и да цени всичко....да се интересува от нещата от които и аз...да два рамото си когато ми е нужно.....
    за външен вид.....ми сини очи и тъмна коса.....якичък без значение дали са мускули или не, но нали да не е прекалено сланинест с увиснала брадичка задължително трябва да е поне 180 щото аз съм си жирафче преди врме срещнах индивид с това описание но за съжаление той живее в чужбина и няма как да поддържаме връзка..но нали знаете надеждата умира последна
    Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
    and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
    so take these broken wings!

Супер фен
    Град
    в килера
    Тъпо е да казвате (аз искам рус/а, синеок/а бла бла)... може да се влюбите в човек, чиято външност няма нищо общо с мечтаната от вас...
    Иначе доколкото разбрах темата е само за външност... затова ще кажа - ужасно много харесвам момчета с дълга коса
    но не е задължително да харесам някой точно такъв...

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Хубава , гъста, права коса, убав задник, оформени гърди( не некви невидими или пък увиснали). Убава усмивка и бели зъби.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Град
    Hard Rock Cafe
    mi... 165sm, 50kg, gradna obikolka nz 85 normalno li e ? ^^ bi trqbvalo.. da ima 4isto i leko zaobleno li4ice, sredno debeli ustni i malko nosle, tamni o4i, na4upena kosa (nqma zna4enie cvqt), bez luni4ki (mrazq gi), da ima malak zadnik i tesen han6..

da se obli4a sportno-moderno, da re4em adidas originals, s kecove da hodi, iii a da da ima 4isti zabi.. da i miri6e dobre daha..
    da ima manikiur i pedikiur, da hodi redovno na kozmeti4ni proceduri.. da se poddarja s 2 dumi..

Ами аз харесвам мъже, към които имам тръпка. Могат да бъдат и руси, и тъмнокоси и каквито и да са. Принципно може и да имам предпочитание към едри мъже с матова кожа, черна коса и очи, но това не ми пречи да харесвам един много светъл. :P За мен просто най - важно е да е поддържан, обичам поддържаните мъже. И да е джентълмен, да се държи мъжествено, да е умен (но не в смисъла да е чел 1500 книги), да разбира жените, да разбира мен, да е до някаква степен тежкар и ако в живота е доброто момче, в леглото да е лошото. Също така да знае какво иска, да има цели в живота и да умее да се забавлява, да ни е приятно заедно, да можем да си говорим за всичко и най - важното да има привличане и ако може и любов. А, да добавя, ако може и да си пада по високите скорости. Ама тва вече описах не само външния вид ами и характера.

Цитирай Първоначално написано от Barca
    Ми как.....идеалната жена за мен е -сини очи/черна коса/средни по големина но стегнати гърди/хубаво стегнато дупе/не прекалено дълга коса.
    И май тва е

DA DA nema takiwa w isobile samo4e

аз познавам поне 100 такива и мен ме кефят такива момичета

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си