- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс с учителка...
На кой му се е случвало?![]()
+1Първоначално написано от The Shadows Madame
![]()
![]()
![]()
![]()
не , благодаря ... не мога да си представя как ще погледна учителката в очите след това![]()
ще я гледаш другадеПървоначално написано от SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
![]()
mai si gledal mnogo "My First Sex Teacher"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
LIVERPOOL FOREVER !!!
ХаХа не ми се струва добра идея
в мойто училище имаше една даскалка която пренудила един ученик да я упрваии я згониха учителката беше яка с яко тяло тапото че беше на 32
представете си даскалка по мат да речем да ви каже реплика от сорта "Чукай ме"![]()
![]()
![]()
![]()
хахаха или да каже на твой съученик ела да те опъна на даскатаПървоначално написано от thorpe
става ти мноу забавно
иначе не бих и не ми са е случвало![]()
Mmm ako e nqkoq mladichka i sladka![]()
Eating isn't cheating - Arnold
да и напрайш някой гаф и гледаш ей така ненадейно не можеш да завършиш срока камо ли годинатаПървоначално написано от amatorium
![]()
![]()
![]()
Откакто гледах "Notes on a scandal" и копие на Брад Пит да дойде в даскало - НЕ!!
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
Не вярвам някой учител да е толкова глупав, че да иска да влиза в затвора.
Нарича се "Злоупотреба със служебно положение"
Ето и един малък цитат от Наказателния Кодекс :
"Чл. 283. (Изм. - ДВ, бр. 26 от 1973 г., бр. 28 от 1982 г.) Длъжностно лице, което използува своето служебно положение, за да набави за себе си или за другиго противозаконна облага, се наказва с лишаване от свобода до три години."
ne e gordost
в моето даскало вси4ки у4ителки са грозни и яко дарти.....![]()
На ВсяКа ЖеНа Са и НужHи Tpима МъЖе ЕдиН ЕБач , ЕдиН ЛиЗач и ЕдиН За ПрЕд ХоРа...
www.impulse.bg/PeYcHeV
Не СтаВа СаМо с ЯдеНе..... ТряБва и ПИЕНЕ !!!
именно......мноу филмиПървоначално написано от v3nDe77a
![]()
Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
so take these broken wings!
Първоначално написано от thorpe
![]()
![]()
Първоначално написано от ludoto_f
![]()
![]()
![]()
![]()
vie ste neredovni be , da vi imam sexualnite jelaniq - uchitelka![]()
![]()
![]()
i ko qvqvate se kato chastni uchenici ... nasheta klasna v 8 klas beshe golqmo parche - naistina i momchetat mn q zqpaha ... ama neiniq gadjok s golemiq vrat i s qkata kola ... dali shte go zameni za nqkoi pypchiv 8moklasnik![]()
![]()
![]()
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
hahahah em ne neksi ne mi sa varzva tazi misul v glavatamladite uchitelki is imat mnoogo qki muje i nqma da namajete :P
Мале .. г-цата по математика ... на 27 годинки е .. няма си мъж, нито дете, нито е била женена ... а е баси красавицата .. съмняваме да е лизбийка ... какви фантазии ми се въртят![]()
“Her lips say no, but her hormones say 'Oh my God, yes, more.”
в даскало учителят ни по физическо на една екскурзия еба една от 11 клас и за това му дадоха временно отпускнохахаха той се води като ... а да не казвам ама много налита на младите ученички,а уж си имал приятелка ахах
чак една от моя клас секи път и гледа гъза и кой знае кво му се върти в ума
той е на 25-28 години някъде и .. хаха нищо чудно
![]()
вЛасТта Ми ПричиНяВа НаЙ-сИлНиЯ оРгаЗъМ, НаЙ-сЛаДкаТа ТрЪпкА.иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа,ЛовКа,БруТаЛнА, с ТеЖъК ПаРфюМ и ЖеЛяЗнА вОлЯ ... с ОбуВкИ На Ferragamo и КосТюМ нА PRADA! Не БъДеТе пРосТо БоГаТи МоМичеТа, а ЖеНи с ВъзМожНосТ!!
ахахаха ви пък бахти желанията имате.учителка.хахахав моито даскало са грозни сички
Иванчо имал странна болест-всеки път когато запалел цигара пред баща си му потичала кръв от носа...
+1Първоначално написано от miss california
![]()
![]()
![]()