.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30

Защо не го носи? ;(

С моя приятел имаме един презерватив от бая месеци...а той не го носи на срещите ни.Носи всички други,но пропуска него...казвала съм му да го взема,но той не го прави...нз защо.Преди малко го питах защо прави така,а той каза...използвах го и аз му казах..да сигурно,кажи наистина защо не го вземаш и той....използвах го бе... тфа ми написа.Дали наистина го е използвал или просто така си приказва П.С. Веднъж ни се скъса презерватив от същата марка и може да е наплашен от това...

Как можем ние да знаем защо приятеля ти не носи презарватива?!

използвал го е или го е загубил ... или си го е пробвал ...

Супер фен
    Град
    Мбабане
    тая тема е сред най-тъпите, които съм чел

поздравления

Абаф.. Изял го е
    I`m busy..you`re ugly..Have a nice day [!] [:

Цитирай Първоначално написано от хЛаДнА_нЕжНо{с}т
    Абаф.. Изял го е
    i az tai praq kat ogladneq i si zemam prezervativi da hapvam
    Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да спечели от тях и достатъчно силен, за да ги поправи!

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Абе момиче нормално ли си? Сяка тема която пускаш е по-шокираща от миналата.. Що така си се лепнала за приятеля ти не мога да разбера.. Не знам и тоя човек как издържа!

Животът е адът описан в Библията!

Ама ол ти проста ли си немоа разберем къ моа за един кондом, че приятеля ти него носил да праиш тема ЛЕлелЕЛле е има тъпи ора ама ти ги биаш вервай ми А по темата използвал го е с най-добрата ти приятелка и сее скъсал и тя е забременяла и са несмее да ти каже
    QdeniE, PieNIe I NEkoQ SgoDna JEniCa Pa DrugOtO Go Man1.

Град
    при мама
    Цитирай Първоначално написано от CraZy_K1LlErR
    Ама ол ти проста ли си немоа разберем къ моа за един кондом, че приятеля ти него носил да праиш тема ЛЕлелЕЛле е има тъпи ора ама ти ги биаш вервай ми А по темата използвал го е с най-добрата ти приятелка и сее скъсал и тя е забременяла и са несмее да ти каже

съгласна съм с всичко,което написа
    ;]

be daa izpolzval go e ... s koi 6e go izpolzval e tva go pitai ...a ti ako msmqta6 4e tozi prezervativ e ne6to cenno smisul ne6to kato simbolna va6ata intimna vruzka mu go obqsni , no ako ne te razbere ne mu se surdi mom4etata sa si takiva aide pojelavam vi o6te mn vreme da ste za1 i mn 6tastlivi

Град
    in ur dreams
    Пак ли ти?
    Ебаваш се с нас нали? Щото просто ако има толкова прости хора нз на де върви света

холи шит...

Голям фен
    Град
    Нейде из Европа, по-точно Виена
    Ама вие само един презерватив ли имате? Какво значи - "имаме си един презерватив" ?

И според мен този жестоко се бъзика с теб, но нали знаеш, че във всеки бъзик има 50 % истина...

Що не го пита как го е използвал? Балони ли се е правил?
    "Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."

Цитирай Първоначално написано от leti_cherry
    Ама вие само един презерватив ли имате? Какво значи - "имаме си един презерватив" ?

И според мен този жестоко се бъзика с теб, но нали знаеш, че във всеки бъзик има 50 % истина...

Що не го пита как го е използвал? Балони ли се е правил?
    A ne misli6 li,4e nqkoi 4ovek tr da e mn t1p za da izpolzva gumata s koqto 6e se 4uka s gadjeto si p1k i toi vednaga moje6e da kupi s16tata i da q podmeni
    P.S. V b1zicite na m1jete po4ti nikoga nqma doza istina!V moite s16to!Taka 4e..ne mi obesnqvai ti na men...50% istina hahahahah laina

Град
    kadeto iskam
    Цитирай Първоначално написано от Seizure of Power

поздравления
    Момиче забелязвам че пускаш само тъпи кухи теми!! Ае спри са ма

Не е реално да се косиш заради такива идиотски неща...
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Град
    София
    Абе LitTlE_BeBsIiI, ще престанеш ли с твойте безмислени теми?!

Мега фен Аватара на koalka
    Eми, може и да го е използвал, може и да не го е, ние как да ти кажем?Кажи ми един начин.Нито знам дали ти е изневерявал, нито знам дали се шегува за такива работи.

Град
    София
    " имаме един презерватив от няколко месеца "

Сигурно го е използвал. За какво го питай сама...
    1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.

Повече от фен
    Ами попитай го.Може да е заради това, че се е скъсал, а може и да го е използвал, не зная.Ама предполагам е заради страха, малко момчета признават, че ги е страх да не се скъса.
    KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!

sigorno mu e kusmet4e spokoino moeto momi4e ima mnooooogo presarwatiwi na tosi swiat

Цитирай Първоначално написано от ХодещСъвет
    Цитирай Първоначално написано от Seizure of Power

поздравления

така е... а аз съм чел много
    Мдааа

Град
    Русе

поздравления

mda opredeleno

momi4e nqma koi da te mine,prestani da puska6 tapi temi
    Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си