Идват балове....и естествено всяка от нас иска да е ослепителна..обаче според мен за това е необходимо да има някакъв тен, защото не върви на готина рокля някаква бледа, бяла като мляко кожа. Та въпросът ми е - какви продукти за почерняване ползвате и имат ли някакви странични ефекти, като например кожата да стане оранжева или на петна?
SMILE FOR ME NOW
Em poneje sea e malko trudni4ko to estestveniq na4i da vanem ten po dobre po iskustveniqEmi na4i tiq losion4eta na avon sa super
![]()
www.myschoolbel.info <---- tYk ImA Si4kI TeMI, EseTa, LIS ....
Солариума е най-добрия вариянт. Автобронзат и други такива глупости може да ти останат по дрехите, само ще си навлечеш проблеми. Отиваш на солариум, тена става равномерен и много хубав![]()
The music is loud
The kids are so young
All over the world
They wanna have fun
The music is so loud
It drowns out the talk
All over the world
Just give us more rokk
Солариума е най-доброто предложение, само недей да прекаляваш, защото наистина може да заприличаш на препечена филия, а и да се чувстваш така. Отиди някой и друг месец по-рано и направи опит за да видиш какво искаш да постигнеш.
PROUD MEMBER OF THE PACK
изкуственият тен като цяло е ебати гнусното нещо, и личи, че е изкуствен, все едно крем ли си ползвал или си ходил на солариум...с кремовете има шанс да е неравномерно, или още по-лошо оранжево...а със солариума повечето добиват един сивкав оттенък и сууупер много личи
аз няма да се пека за бала си, дори и да съм синкаво-бяла на фона на другите
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
hm..solariuma naistina zvu4i dobre, no si e dosta vreden za kojata i ne prekalqvai.
уффф баси демодето...изкуствен тен...толкоз е отвратно...ся е яко да си бялаз съм такава и никога няма да си направя изкуствен тен...
![]()