zdraveitetuk iskam da spodelq mnenieto si otnosno lubovta i da 4uq va6eto po vaprosaPp dali naistina ima lubov? Ne! ne mislqkakvo to4no razbirate pod lubov?lubovta e 4uvstvo mejdu momi4e i mom4e,4uvstvo koeto prerastva v lubov sled dalgo sajitelstvo ili prosto poznanstvono dali?vseki 4ovek e sas svoqta"golqma lubov"za6toto ne6to go e vpe4atlilo v nego...no dali naistina tova e 4oveka za koito si roden?ne!az sam sklonna da smqtam 4e kogato haresa6 edno mom4e i toi ne otvarne na 4uvstvatata ti kakvoto i da pravi6,sled malko ili mn vreme,iska6 ili ne,ti go zabravq6!kogato si s edin 4ovek i kazva6 tova e 4oveka za men az go obi4am nqma drug kato nego i na sledva6tiq den vie se razdelite ti dali 6te stoi6 sam do kraq na dnite si i da go oplakva6?ne!6te nameri6 nqkoi drug s koito d aprekara6 jivota sifrazata "tova e 4oveka roden za men"e mn neqsna kakvo 6te re4e roden za men?za teb moje da roden i nqkoi prosqk koito nqma pari za drehi i e tolkova neobrazovan 4e ne moje d akaje 2 pravilni izr...ти дали би го забелязала по някакаф на4ин?дали наистина има любоф или вси4ко това са просто симпатии и интереси?

т.7
krem4et0