- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Дали да отида?
Е, айде ся.. няма да учим и другите хора на такива простотийПървоначално написано от МИЧКА
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от cherinka
съгласно съм
![]()
недей рева и тиПървоначално написано от SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
![]()
![]()
Абе много хубаво, че мислиш така ама аз пък винаги съм имала чувството, че след като обичаш някой а той/тя е с друг/друга, не можеш да се радваш за неговото щастие напълно просто, защото го обичаш и го искаш за себе си..Първоначално написано от dark_sw
Животът е адът описан в Библията!
mim4e naistina e taka , no cqloto daskalo znae 4e az go haresvam i kato razberat 4e e druga i 6te mi kajat lele vidq li 4e toi e s edi koq si i az smqtam da im kaja
искам да те помоля нещо само....ако може после кажи как е минало.УспехПървоначално написано от dark_sw
![]()
offline forever!
[quote=dark_sw]mim4e naistina e taka , no cqloto daskalo znae 4e az go haresvam i kato razberat 4e e druga i 6te mi kajat lele vidq li 4e toi e s edi koq si i az smqtam da im kaja
А утре?
Друг стопанин ще жъне
свойта нива.
Надежда любовна ще покълне.
Животът ще пребъде.
Вечно.
Аууу не не не![]()
КО ТА ЕБЕ ЧЕ ТА БЪЗИКА ВЕЕЕ?!?!?!? отиваш и са прайш,че не го виждаш...И ако това не можеш....
![]()
![]()
![]()
Успех миличка![]()
offline forever!
afe otifai fe.. pu na onzi my "E*i maikata![]()
kakto se kazva
![]()
e mina 4udesno nqma 6e nikakvi ebavki i s mom4eto koeto si haresvam ma ve4e ne go har kato gaje a kato fr 6toto e super pi4mersi za tova 4e me nasur4avahteee
![]()
![]()
![]()
![]()
Хаха, ебах му майката, ебахти и рождения ден.. или си си тръгнала мн рано или нз...Първоначално написано от dark_sw
![]()