- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Малкуу Помощ
начи...писша тука шот нз къде другаде да се обърна зъ помощ...начи проблемът е следният... една моя близка приятелка е суперр мн влубена в 1 момче но нъ това момче дори не му пука за нея но тя го обича ,,, тъ пиша тyка за да ми дадете съветчета как да гуу забравии ,,, хмз с доста момчета е ходила през този период ,но не го е забравила ,,,тъ трябва нешуу дрр кат идея ;[ ПЛС ХЕЛП !! ;[![]()
![]()
![]()
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
Ако ми го преведеш на български, може и да ти дам някакъв съвет.
tas priqtelka si ti poznah nali i nz ot kade si no mn negramotno pishesh a za zabravqneto nqma da mojesh da go napravish shtom si bila s mn drugi za dago zabravish i ne si uspqla nqma da stani uspeh spored men nqma da e skoro
Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да спечели от тях и достатъчно силен, за да ги поправи!
Не позна :Д ... наистина съм писал темата за една приялка за да може някак си да го забрави !Първоначално написано от wEar4o
По дяволите пиши нормално!!!![]()
Eми, то е ясно, че така изведнъж няма да стане.Просто трябва да се опита да го забрави, да мисли, колкото се може по-малко за него и т.н.
1.Написваш на лист всички негови отрицателни качества
2.Когато го видиш го подминаваш,без дори да го погледнеш
3.Винаги когато се сетиш за него си казвай-щом не ме обича,значи не ме заслижава
4.(Най-важното)Намери си друг.Пробвай с някой друг който харесваш поне малко(не можеш да ме убедиш че няма такъв)\
/
Първоначално написано от kombarka
Първо ще ти дам една друга идея:Научи се да пишеш!
Така, сега по темата.Ами няма определен начин, това ще стане с времето, просто ще осъзнае, че той не я обича, но ще е нужно време. Сега единственото, което може да направи е да излиза повече, така няма да мисли толкова за него. Успех!![]()
KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!
Е как да забрави.. То си идва само с времето беее![]()
Животът е адът описан в Библията!
MI ne sum sigoren do predi polowin godina hareswah edno momi4e ot klasa mi.....sabrawih go no sega ei me tuk i pak si ia hareswamПървоначално написано от MiMcHeToOo
.Po temata ot kude snae6 4e mom4eto ne ia hareswa. . . . . twa 4e ia podminawa ei taka ne sna4i mnogo i as biha predi taka....sramejliw ne gubi nadejda. . . . . predi da ne kaje TWURDO NE ako e umen niama da si gubi 6ansa
тЪ кфо стана
[size=7][b][u]fosse cos
(rofl) tq okolo god se opitwa da gu zabrawi !!!Първоначално написано от MiMcHeToOo
![]()
първо нарочно пиша тъка ... тфа си е моя стил нъ писане мой си раоти....Първоначално написано от slun4evo momi4e
тои и е казвал буквалну да си гледа работата мн пъти тъка че тя знае че тои не я хар !!!ве4е год се опитва да го забравии излиза достаа но се пак...неиното е труден слу4аи за тва се обърнах към вас !!!!
Да пишеш по този тъп начин никак не е гъзарско.![]()
По темата - или да се опита да се върне при него или другият вариант е да срещне по-голяма любов, което на практика не зависи само от нея.
Through our joy, through our pain,We can move worlds again,Take my hand,dance with me!
Може дъ си намери някое занимании,кату например да ходи нъ народни танци и тъкива неща![]()
emm twa e hubawo predlojenie uba4i tq ve4e hodiiПървоначално написано от Krem4eto
utadvana daje
se pakk 10xXx zy predlojenieto ;]
ne sym kazyl 4e e gyzarsko prosti si iam moi si still ne samo ny pisane :P :] my ne goworim za mene ...Първоначално написано от the_uNf0rgIv3n
tq ve4e e hodila s superr mn mom4eta prez tozi period,s mom4eta koito gi e haresvala (no malku) i se pakk sig god ve4e ne gu e zabraila toq !!!! :@
offff ima li zna4enie da li ima pravopisni gre6ki ? vajnoto e 4e momi4eto vi ima doverie i iska suvet !
otnosno problema:
1.pogovori s neq
2.obqsni i ti kakfo misli6 ako e bnujno za dokazatelstvo otidete pri mom4eto i go pitaite da li mu puka ! moje da zvu4i bezumno , no tova bi moglo da q ozlobi pone malko i da se raZBEre ot duma !
чувал съм, че с подходящия волтаж много спомени си отиват
за повече информация се консултирайте с луд учен
Първоначално написано от Seizure of Power
и аз така мисля
In my dreams I'll always see you soar Above the sky,
In my heart There will always be a place For you for all my life,
I'll keep a part Of you with me
And everywhere I am
There you will be
tctctct ne symm momi4e we :@Първоначално написано от dark_sw
tCcc glei gi plus twaa sym naro4noo dopusnall tiq greshkii moi si raotii ...
goworil sym s neq ...i s negu sme goworili i i e kazvall 4e nqmatt shanss i da ne se upitwa pove4ese nqkwi ei takia ....
em sig nqma kakwo da se praii naprai ,.,.,., emm ....