- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Питам аз - колко време издържате... :Р
- хаха да те боли хуя от 2 часово ебане няколко дни...личи си че поебвате редовно и разбирате физиката - аз на бала спах с едно момиче от класа ми и 2 1/2 часа не можах да свърша.признавам че беше отегчително да се напрягам 30-40 мин да свърша ама в крайна сметка накрая си умрех от кеф-малкия как избуши кочината и я олисках цялата и тя направи някаква мн жалка физиономия и след тва слязохме доло да закусим и 2 часа треперим а тя няква почервенела по бузките и гледа хем гузно хем ме мрази че толко време я ръчках.и въпреки че като цяло не ми се е запечатало като най-любимият спомен в главата ми-тази случка си имаше своето очарование.ОСНОВНАТА ми мисъл е че хора всякакви - нормални,извратени,нинфома ни и съответно предпочитания всякакви - не можете ей така да въведете някакво всеобщо определение за хубав секс (било то в пози , вид секс или пък времетраене) и да го наложите на всички - просто защото вие сте различни от останалитеПървоначално написано от amatorium
п.с. да имаш хуй хубавото е че почти сигурно ще свършиш - за разлика от това да имаш пиче , но лошото е че понякога малкия не ще да се събуди - та примерно ако еба момичето което би ми се изсмяло ако малкия не ми се събуди би ли трябвало да ме интересува тя колко е задоволена - би ме интересувало само ако е заслужила любовта ми