- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Тъпи ситуации...
Абе гледам,че има всякви безмислени теми и понеже няма ко дапрааа пускам и аз една...Споделете имали ли сте някакви тъпи или смешни ситуации в леглото.На мен ми се е случвало да ми изтръпне кракаили да си ударя главата в момичето
.Даже е имало случай в който момичето беше толкова разгораещено че съдра постера на любимия ми футболист от стената
![]()
Първоначално написано от kombarka
az sam si udrql glavata vav stenata i takav udar beshe 4e postoqh 5 min da mi mine![]()
![]()
![]()
Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да спечели от тях и достатъчно силен, за да ги поправи!
Ами при нас също е имало.Например веднъж скъсах чаршафа с нокти.Също е имало друга случка, когато той се беше разгорещил и ми удари главата в раклата без да се усети , а отгоре имаше чаши със сок, които не бяхме махнали, те изпопадаха и ни заляха
голям смях беше
. Има още много такива. Но най-интересното беше, че докато го правехме му се обади неговия приятел и моя си вдига телефона и си говори докато ме клати, ужас
![]()
KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!
Първоначално написано от slun4evo momi4e
Imala sam podobno slu4ka s telefon samo 4e az mu duhah a toi govore6e...
Да и на мен са ми духали и тогава ми се обадиха и аз си лафя тя надува кавалаПървоначално написано от Cvetelina_91
![]()
Веднъж моя ме чука в дупето и на вратата на шкафчето ма огледало.Така бяхме застанали и се виждахме в него.И като видях каква гримаса съмм направила аз пък и той такъв смях ме напуши че...![]()
Russian Aerospace Agency
Abe vse nai-simpatichnite devoiki govorqt nai-predizvikitatelnite neshta. I posle shto mi vurvqt podur dupetoПървоначално написано от gergana_sweet
![]()
Eating isn't cheating - Arnold
Охх и на мен ми се е случвало да си ударя главата. . . много неприятно. . .А и иначе ми е изтръпвал крака или ми се схваща. . . мнооого е гадно,особено,когато ти е хубаво. . . . И тогава гледам да сменя позата възможно най-бързо
![]()
А другото тъпо нещо е ,като паднахме от леглото с приятеля ми. . . .Тъкмо всичко е 6-любовна игра ала-бала. . . .събличаме се и както се завъртаме и двамата БУМ! от леглото. . . .беше мнооого смешно. . .после сме се хилили супер много време![]()
![]()
![]()
веднъж като го правихме в колата, на стъклото похлопа чичко полицай, и като погледнах навън имаше сини и червени светлинки... не помня как съм се облякъл и съм говорил с тях, само си спомням че ми обясниха че са в акция по петите на някви дето гледали трева в ройона.. размина ни се както и да е.. оттогава в кола.. нЪц!!
оо да няма да забравя какво стана преди два месеца някъде както го правихме ии аз съм отгоре и телефона на приятеля ми изъня и той го дигна но то4но в този момента аз не издържах и изпъшках.. гадното беше че го търсеше треньора му
![]()
No martini .. no party..
в момента такава цицина имам на главата ,че......Първоначално написано от _АнИ_
![]()
![]()
mene kaot me digashe da em sloji na kuhneniskiq plot i mi izgyrmq glavata mn jestoko v edno ot shkafchetata![]()
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
В момента не се сещам за такава случка, само `дето веднъж майка му ни хвана малко преди да правим секс.![]()
Zlobih se (prah/mlatih 4ekiq, lu6tih kokala, belih banana), i maika i kaka vlqzoha i vazkliknaha "WOW, kakav krasiv 4vorec ima6" i po4nahme da se lubim.. sled tova i tatko doide i me opana dokato opravqh sestra mi.. be6e mn zabavno.. pi6ete mi PM {}
е са пък аз идвам да опъвам баща тиПървоначално написано от eu.hyricane
![]()
![]()
![]()
Прекрасно е да бъдеш скромен, но не следва да бадеш равнодушен, а да имаш позиция!
М аз нямам историйки,но имам по голяма братовчедка и товасе случва с нейния бивш...че значи утиват те у тях, ама той пиян като мотика...и нали там цунки мунки да се събличат и на кака обеците все се закачали и тя се врътнала за малко да ги свали и като се обърнала към него той вече спял...и как на сухичкоооо
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Видях пари,но не бях щастлива...не дишаше!!!
Ония дни ми се схавана жилата на бедрото и трябваше да спрем... баси болката![]()
Не беше в леглото и не беше особено забавно , но сега като се сетя и ме избива на смях
...Правихме секс върху масата и така се развихрихме че последното ми стенание беше от падането на пода![]()
![]()
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
na nas s moq priqtel ni se slu4i neshto.. nali ebem se misionerskata oba4e divo.. pyrvo 4e razglobihme legloto..![]()
i vtoro az nali sym si dignala krakata nagore za da vliza kolkoto se moje po navutre.. i davame.. divo i bqsno.. i po edno vreme gledame.. prezarvativa skusan...ii aide eskapele..
![]()
dr put az sym mu otgore qzdq go i maika mu mi se obajda.. i az oshte po divo po4nah da go qzdq.. i toi samo "da da" na telefona![]()
![]()
drug pyt ebem se tukmo reshihme da smenim pozata.. i 4uvame bashta mu se vryshta / toi ne znae 4e se.. / i dvamata byrzoo se obli4ame aa neza malko da ni hvane..
![]()
С бившия сме се развихрили върху масата им и изведнъж крака на масата се чупи, а аз на земята. После той обяснявал на майка си, че се счупила като се качил върху нея за да сменя крушката на лампата.![]()
Първоначално написано от _butterfly_
![]()
![]()
ние решихме да се въздържим от масата , щото мн лабилна ми се виждаше - стъклена е ...
![]()
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
Syshtoto.Telefona mu zvynna i kato zapochna da govori reshih da go probvam kolko e izdryjliv...i imashe samo "Aide sled malko shte se obadq."Първоначално написано от Cvetelina_91
Druga sluchka redovno na zadna si shibvam glavata v stenata,pisna mi veche :P Hiche ne me shtadi![]()
Drugo interesno-Tri zasechki,dve ot maika i edna ot sestrata...ama za tqh sym razpravqla veche :P
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica
Shva6tane na krakata e redovniqt номерТо това ще си продължава да става . . . И аз много пъти съм си тряскала главата у стените
Също по телефона съм говорила :=))) Абе не се е случвало нещо много лудо.
Само най-лудото беше един път наскоро . . . тъй като с моят приятел правим секс в къщата на един общ познат /тъй като няма къде другаде/ . . . обаче освен нас братовчеда на този също има ключове към къщата . . . и ние си се "любим" () и изведнъж нашият как е влезнал и отваря стаята и "оОоооОо ,кфо праиш ,бе братски?" хахахахаха и само аз под завивката ,хубаво ,че не беше отворил бързо бързо на цяло вратата
![]()
И нахалника седи и се хили и 2 минути - ОоОО ,Вие как сте ,а-у . . . хахаха
xaxaxa
ми не стана