.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 44
    Голям фен Аватара на bibo
    Град
    ПЛОВДИВ

Тъпи ситуации...

Абе гледам,че има всякви безмислени теми и понеже няма ко дапрааа пускам и аз една...Споделете имали ли сте някакви тъпи или смешни ситуации в леглото.На мен ми се е случвало да ми изтръпне крака или да си ударя главата в момичето .Даже е имало случай в който момичето беше толкова разгораещено че съдра постера на любимия ми футболист от стената
    Цитирай Първоначално написано от kombarka
    Има нещо в нея,майна.. ама тряя много да се взираш.

az sam si udrql glavata vav stenata i takav udar beshe 4e postoqh 5 min da mi mine
    Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да спечели от тях и достатъчно силен, за да ги поправи!

Повече от фен
    Ами при нас също е имало.Например веднъж скъсах чаршафа с нокти .Също е имало друга случка, когато той се беше разгорещил и ми удари главата в раклата без да се усети , а отгоре имаше чаши със сок, които не бяхме махнали, те изпопадаха и ни заляха голям смях беше . Има още много такива. Но най-интересното беше, че докато го правехме му се обади неговия приятел и моя си вдига телефона и си говори докато ме клати, ужас
    KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!

Град
    Пловдив

hi

Цитирай Първоначално написано от slun4evo momi4e
    Ами при нас също е имало.Например веднъж скъсах чаршафа с нокти .Също е имало друга случка, когато той се беше разгорещил и ми удари главата в раклата без да се усети , а отгоре имаше чаши със сок, които не бяхме махнали, те изпопадаха и ни заляха голям смях беше . Има още много такива. Но най-интересното беше, че докато го правехме му се обади неговия приятел и моя си вдига телефона и си говори докато ме клати, ужас

Imala sam podobno slu4ka s telefon samo 4e az mu duhah a toi govore6e...

Re: hi

Цитирай Първоначално написано от Cvetelina_91

Да и на мен са ми духали и тогава ми се обадиха и аз си лафя тя надува кавала

ok

Веднъж моя ме чука в дупето и на вратата на шкафчето ма огледало.Така бяхме застанали и се виждахме в него.И като видях каква гримаса съмм направила аз пък и той такъв смях ме напуши че...
    Russian Aerospace Agency

Мега фен Аватара на amatorium

Re: ok

Цитирай Първоначално написано от gergana_sweet
    Веднъж моя ме чука в дупето и на вратата на шкафчето ма огледало.Така бяхме застанали и се виждахме в него.И като видях каква гримаса съмм направила аз пък и той такъв смях ме напуши че...
    Abe vse nai-simpatichnite devoiki govorqt nai-predizvikitatelnite neshta. I posle shto mi vurvqt podur dupeto
    Eating isn't cheating - Arnold

Град
    RuSe
    Охх и на мен ми се е случвало да си ударя главата. . . много неприятно. . . А и иначе ми е изтръпвал крака или ми се схваща. . . мнооого е гадно,особено,когато ти е хубаво. . . . И тогава гледам да сменя позата възможно най-бързо
    А другото тъпо нещо е ,като паднахме от леглото с приятеля ми. . . .Тъкмо всичко е 6-любовна игра ала-бала. . . .събличаме се и както се завъртаме и двамата БУМ! от леглото. . . .беше мнооого смешно. . .после сме се хилили супер много време

Голям фен Аватара на lwsu
    Град
    Сф

...

веднъж като го правихме в колата, на стъклото похлопа чичко полицай, и като погледнах навън имаше сини и червени светлинки... не помня как съм се облякъл и съм говорил с тях, само си спомням че ми обясниха че са в акция по петите на някви дето гледали трева в ройона.. размина ни се както и да е.. оттогава в кола.. нЪц!!

Град
    dosta go smenqm
    оо да няма да забравя какво стана преди два месеца някъде както го правихме ии аз съм отгоре и телефона на приятеля ми изъня и той го дигна но то4но в този момента аз не издържах и изпъшках .. гадното беше че го търсеше треньора му
    No martini .. no party..

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    Цитирай Първоначално написано от _АнИ_
    Охх и на мен ми се е случвало да си ударя главата. . .
    в момента такава цицина имам на главата ,че......

Град
    *in a pink dream*
    mene kaot me digashe da em sloji na kuhneniskiq plot i mi izgyrmq glavata mn jestoko v edno ot shkafchetata
    Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...

http://mon3y.hit.bg/
    Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж

Град
    до твоята звезда :)
    ей тука ми е забавно ..

Мега фен Аватара на koalka
    В момента не се сещам за такава случка, само `дето веднъж майка му ни хвана малко преди да правим секс.

Град
    Hard Rock Cafe
    Zlobih se (prah/mlatih 4ekiq, lu6tih kokala, belih banana), i maika i kaka vlqzoha i vazkliknaha "WOW, kakav krasiv 4vorec ima6" i po4nahme da se lubim.. sled tova i tatko doide i me opana dokato opravqh sestra mi.. be6e mn zabavno.. pi6ete mi PM {}

Цитирай Първоначално написано от eu.hyricane
    Zlobih se (prah/mlatih 4ekiq, lu6tih kokala, belih banana), i maika i kaka vlqzoha i vazkliknaha "WOW, kakav krasiv 4vorec ima6" i po4nahme da se lubim.. sled tova i tatko doide i me opana dokato opravqh sestra mi.. be6e mn zabavno.. pi6ete mi PM {}
    е са пък аз идвам да опъвам баща ти
    Прекрасно е да бъдеш скромен, но не следва да бадеш равнодушен, а да имаш позиция!

Фен
    Град
    ЯмбоЛСиТи
    М аз нямам историйки,но имам по голяма братовчедка и товасе случва с нейния бивш...че значи утиват те у тях, ама той пиян като мотика...и нали там цунки мунки да се събличат и на кака обеците все се закачали и тя се врътнала за малко да ги свали и като се обърнала към него той вече спял...и как на сухичкоооо
    Видях пари,но не бях щастлива...не дишаше!!!

Повече от фен Аватара на aLakaZam
    Ония дни ми се схавана жилата на бедрото и трябваше да спрем... баси болката

Град
    Blondeland
    Не беше в леглото и не беше особено забавно , но сега като се сетя и ме избива на смях
    ...Правихме секс върху масата и така се развихрихме че последното ми стенание беше от падането на пода
    Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
    In the jingle jangle morning I'll come followin' you..

Град
    София най-голямото село в БГ
    na nas s moq priqtel ni se slu4i neshto.. nali ebem se misionerskata oba4e divo.. pyrvo 4e razglobihme legloto..
    i vtoro az nali sym si dignala krakata nagore za da vliza kolkoto se moje po navutre.. i davame.. divo i bqsno.. i po edno vreme gledame.. prezarvativa skusan... ii aide eskapele..

dr put az sym mu otgore qzdq go i maika mu mi se obajda.. i az oshte po divo po4nah da go qzdq.. i toi samo "da da" na telefona

drug pyt ebem se tukmo reshihme da smenim pozata.. i 4uvame bashta mu se vryshta / toi ne znae 4e se.. / i dvamata byrzoo se obli4ame aa ne za malko da ni hvane..

С бившия сме се развихрили върху масата им и изведнъж крака на масата се чупи, а аз на земята. После той обяснявал на майка си, че се счупила като се качил върху нея за да сменя крушката на лампата.

Град
    *in a pink dream*
    Цитирай Първоначално написано от _butterfly_
    С бившия сме се развихрили върху масата им и изведнъж крака на масата се чупи, а аз на земята. После той обяснявал на майка си, че се счупила като се качил върху нея за да сменя крушката на лампата.
    ние решихме да се въздържим от масата , щото мн лабилна ми се виждаше - стъклена е ...
    Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...

http://mon3y.hit.bg/
    Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж

Супер фен Аватара на Lorelei
    Град
    In your dreams ;)

Re: hi

Цитирай Първоначално написано от Cvetelina_91

Syshtoto.Telefona mu zvynna i kato zapochna da govori reshih da go probvam kolko e izdryjliv...i imashe samo "Aide sled malko shte se obadq."
    Druga sluchka redovno na zadna si shibvam glavata v stenata,pisna mi veche :P Hiche ne me shtadi
    Drugo interesno-Tri zasechki,dve ot maika i edna ot sestrata...ama za tqh sym razpravqla veche :P
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.

http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Shva6tane na krakata e redovniqt номер То това ще си продължава да става . . . И аз много пъти съм си тряскала главата у стените Също по телефона съм говорила :=))) Абе не се е случвало нещо много лудо.
    Само най-лудото беше един път наскоро . . . тъй като с моят приятел правим секс в къщата на един общ познат /тъй като няма къде другаде/ . . . обаче освен нас братовчеда на този също има ключове към къщата . . . и ние си се "любим" ( ) и изведнъж нашият как е влезнал и отваря стаята и "оОоооОо ,кфо праиш ,бе братски?" хахахахаха и само аз под завивката ,хубаво ,че не беше отворил бързо бързо на цяло вратата И нахалника седи и се хили и 2 минути - ОоОО ,Вие как сте ,а-у . . . хахаха

xaxaxa
    ми не стана

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си