- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- С кой да тръгна??
Знам...ама кво да се прави.Нагала сеПървоначално написано от SlADka_lIGlA
offline forever!
Чакай ще погледна вълшебната ми топка да видяНие неможем да ти кажем с кой да си. Когото харесваш повече, с него бъди.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
I az imam podobna drama 6ot s biv6iq hodihme 2 god i postoqnno izpadam v situacii kato tvoite za6toto o6te go obi4am :S Po-ok opitai s tozi s kolata6tom tolkova ste se karali edva li 6te e po-razli4no taka 4e si dai 6ans da prodylji6 napred!! ako ne se polu4i i o6te obi4a6 biv6iq toi sig 6te e razbral 4e zna4i6 mn za nego kato te e vidql s dr i moje vs da se podredi nz nz pomisli si mn dobre!!!
Е що ? Може и сама да си остане ама гледам май е невъзможно ако не е с един от двамата, трета световна ще станеПървоначално написано от princesa_viki
![]()
Животът е адът описан в Библията!
Не се връщай при старото , продължавай с новото!![]()
лол +1 !!!Първоначално написано от Just_say_no
bee mai 6e se naloji da se vurna pri stariq shot Gecata sprq da mi se obajda ;( i da me tursi ne6to tuii 4e..
ОмФг...И щот е спрял да ти се обажда и за тва се вращаш при него ?!?!?!?!?От два стола ше паднеш на земята!Първоначално написано от SlADka_lIGlA
Офф:Защо трябва да се филмирате толкова?Уфф,като сте почнали да мрънкате,да се чудите и т.н. все едно се жениш...
Амм,според мен няма нужда да ходиш с някой пак след като вече сте се разделяли повече от веднъж...Тръгни с първия!
xahXAH nqmaAAПървоначално написано от (=eLiNcEtO=)
seGa sum s Gosho ii ne6tata zasega sa dobri