.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 44 от общо 44

Hybrid View

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Цитирай Първоначално написано от dark_sw
    mili4ka 6te ti kaja edinstveno 4e mnenieto ti prosto ne mi vliqe zle a mnogo veselo ! nali nqma6e da izdrebnqva6 togava kfo mi govori6 za zapetaikite nali vse pak si go napisala ! a otnosno citata purvo si izqsni za kakfo se otnasq i posle mi govori be ! ti si pi6i pregledno a s mene ne se razpravqi ...nai-dobre
    Ти започна Пак казвам, ако беше толкова "зряла", едва ли щеше да ти пука - отговорих ти на темата, нали? Какво повече искаш? Май сама не знаеш, ама не смятам аз да ти обяснявам... Между другото, същото като за запетайките мога да кажа за това "аз съм глупава и слаба" от твоя страна - виж контекста! Щом не си глупава и слаба, защо пък ти говориш за това?
    Не съм искала мнението ми да ти влияе зле - казах ти, че не ми дреме на шапката за теб.
    А изказването на мнение разправия ли е? Не знам, не знам...
    Пък и ти нали знаеш: умният отстъпва, когато има спор... а тъпият, когато започне да губи
    Аз не се чувствам губеща, а ти?
    И ако беше вникнала в това, което ти минава пред очите, щеше да разбереш, че съм в много добро настроение, защото проблемите успях да си ги оправя - забележи, без твоя "златен" съвет и без да си ми чела поста.
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

interesno mi e za6to nikoi drug ne uprekna na4ina mi na pisane a samo ti go napravi ?za6to li? za6toto nikoi ne e depresirano zlobar4e kato teb ! tva 4e ti s se vjivqva6 v rolqta na u4itelka po forumite i kritikuva6 na4ina na pisane na horata zna4i 4e ti si kompleksirana ot postoqnnite zabelejki na daskalkata ti po BEL otnosno pravopisa ti i izbiva6 tezi kompleksi po teen forumite a na vsi4ki ni e qsny 4e v 3 klas e trudno da rabere6 kakfo e lubov i pritelstvo vse pak tova si li4i ot dale4e!i poneje me izprati da igarq s kuklite 6te ti kaja 4e imam nqkolko tuk i nqma da si igraq ve4e s tqh smqtam da ti napravq cenen podaruk i da ti gi podarq za da gi ostije6 kakto az praveh kato malka i da si izkara6 zlobata ta kato sled 8-9 godini poseti6 pak teen foruma da si vesela bez kap4ica zloba v sebe si a az ti obe6tavam 4e do togava 6te sum se nau4ila da pi6a gramotno s glavni bukvi i prepinatelni znaci ! a iskam da ti blagodarq za suveta ti da se nau4a da priemam kritiki (tova naistina mi povliq priznavam ) i obe6tavam 4e pove4e nqma da pra6tam revq6ti emotikoni 6toto za tvoita tema ne ostanaha ! a sega 6te te pomolq s cqlata si du6a GRUMNI SE !

Като ти чета постовете и скандалите не се и очудвам в това. Явно си и дала повод да го прави. Като те виждам какви се нервачка нищо чудно тя да иска приключи с теб. А и щом и нямаш доверие каква приятелка ти е. До сега съм нямала никакви проблеми с мойто приятелки, нищо ,че са малко. Но е по-добре да има поне едивн човек на когото можеш да разчитеш, отколкото много, които да не им пука за теб. Днес се върнах от село и си признавам там имам много познати, с които излизаме лафим си и тн. но не мога да кажа, че някой от тях ми е приятел/ка.

По другато теме със спра:
    Момичето е право, че наистина ако някой човек, който не е свикнал да гледа подобно нещо би си изтровил нервите да го прочете. Вярно, че тя е почнала но това не ти дава правото да изкаваш такива мнения като: Гръмни се.. Не съм чела темата и да видя колко е депресарска но очевидно ти си много по-зле от нея. Така като гледам е писала доста грамотно и сигурно така е и в училище. А ако е тръгнала да избива комплекс поне се е научила да пише грамотно. Не ви знам и двете по на колко сте ама се държи много по-зряло от теб. Последния път, когато чух "Гръмни се" беше от устата на една супер нервачка от класа ми, която не може да има нормални отношения с хората. Имаенно в това ти е проблема. Приемай критика и не се заяждай, когато хората искат да ти помогнат! От мен толкова но обещавам да следя темата

Град
    interesno mi e za6to nikoi drug ne uprekna na4ina mi na pisane a samo ti go napravi ?za6to li? za6toto nikoi ne e depresirano zlobar4e kato teb ! tva 4e ti s se vjivqva6 v rolqta na u4itelka po forumite i kritikuva6 na4ina na pisane na horata zna4i 4e ti si kompleksirana ot postoqnnite zabelejki na daskalkata ti po BEL otnosno pravopisa ti i izbiva6 tezi kompleksi po teen forumite a na vsi4ki ni e qsny 4e v 3 klas e trudno da rabere6 kakfo e lubov i pritelstvo vse pak tova si li4i ot dale4e!i poneje me izprati da igarq s kuklite 6te ti kaja 4e imam nqkolko tuk i nqma da si igraq ve4e s tqh smqtam da ti napravq cenen podaruk i da ti gi podarq za da gi ostije6 kakto az praveh kato malka i da si izkara6 zlobata ta kato sled 8-9 godini poseti6 pak teen foruma da si vesela bez kap4ica zloba v sebe si a az ti obe6tavam 4e do togava 6te sum se nau4ila da pi6a gramotno s glavni bukvi i prepinatelni znaci ! a iskam da ti blagodarq za suveta ti da se nau4a da priemam kritiki (tova naistina mi povliq priznavam ) i obe6tavam 4e pove4e nqma da pra6tam revq6ti emotikoni 6toto za tvoita tema ne ostanaha ! a sega 6te te pomolq s cqlata si du6a GRUMNI SE !
    Думи нямам...
    Злобарче, а? Признавам си, такава съм. Но поста ми, че бих си извадила очите да чета български, писан на латиница, и това да е някакво километрично лирико-драматично словоизлияние, беше казан без капчица злоба - най-малкото защото не те познавам. А ми стана чудно защо прие мнението ми толкова навътре - нали си толкова зряла, какво ти пука за мнението на човек, когото никога не си срещала и няма и да срещнеш?
    Да, знам, комплекси избивам за това, че винаги съм се стремяла да пиша изрядно и винаги учителките са казвали за мен "С добра езикова култура е", хвана ме на място, няма накъде да бягам.
    Не се вживявам като учителка, най-малкото не съм калсифицирана за това, да не говорим, че нямам и нужното търпение за хора с лапешки акъл...
    И какво имаш предвид под "На всички ни е ясно", кои са всички?
    Като малка не съм си стригала косите на куклите, не съм имала такава злоба. Всичките ми се пазят в кашон под леглото ми и за нищо на света не бих им направила нещо - прекалено голяма сантименталистка съм, за да прецаквам нещата, на които съм държала.
    Точно така - сантименталистка, а не депресарка. И ако беше достатъчно мила да прочетеш горните постове, а не да пишеш наизуст, щеше да резбереш, че пак си се върнах на върха на щастието. Ама как да е, нямам право да критикувам факта, че не можеш да четеш, нали...
    Ползвай си ревливи човечета колкото искаш, казах ти - не ме е еня за теб, не те познавам и недай си Боже да те познавам!
    Радвам се, че 8-9 години ще ти стигнат да успееш да се научиш да пишеш грамотно, това ще е върхово постижение! =D> Само дето няма да съм тийн, за да посетя форума. Ако ти си, супер, запазваш си младостта.
    И моля ти се, не се хващай за една единствена дума, а именно, че съм изпаднала в депресивно състояние. Съмнява ме да има някой, който на моята възраст не е изпадал... А и се радвам, че успях да съм достатъчно силна и разумна да се измъкна от клопката на прекалената емоция. Ами ако аз се хвана за това "аз съм слаба и глупава"? Какво става тогава? Ами не, поне си имам и други тези за аргументация...
    И последно (знам, че постът ми стана дълъг, ама желая да изкажа лично мнение): честно казано, не изглежда да си се научила да приемаш критики. Както те помолих по-отгоре, не говори наизуст. И не, не смятам да се гръмна, още по-малко да изпълнявам каквато и да е твоя молба. Най-малкото, ужасно много ми е кеф, че съм вляза надълбоко в главицата на дете, което много се е впечатлило от мнението ми, че темата му е трудна за четене...
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Град
    a na vsi4ki ni e qsny 4e v 3 klas e trudno da rabere6 kakfo e lubov i pritelstvo vse pak tova si li4i ot dale4e!
    А какво общо има трети клас?

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    tui priqtelka li e be 4e i nai dobra tTC...Po to4no izpolzvachka da si oplatnqva vremeto...te moite fr ne sa takia pak ako nai dobrata mi fr be6e taka nqmashe da q nareka nai dobra
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Съгласна съм с мнението ви , относно неправилното ми поведение , когато някой упрекне постъпките ми ! Благодаря за съвета , ще ми е полезен за напред ! Вече ще се опитвам да не се заяждам , когато мнението на някой друг не ми изнася и , когато ми се отправи критика ! Благодаря за съвета и за коментарчетата ! МoonLight_Shadow искам да ти се извиня за неправилното ми поведение спрямо теб и още един път ти благодаря за съвета ! И също така от днес ще се старая да пиша прилежно , със препинателни знаци и главни букви !

Мир и спокойствие :P \\//
    offline forever!

Град
    Съгласна съм с мнението ви , относно неправилното ми поведение , когато някой упрекне постъпките ми ! Благодаря за съвета , ще ми е полезен за напред ! Вече ще се опитвам да не се заяждам , когато мнението на някой друг не ми изнася и , когато ми се отправи критика ! Благодаря за съвета и за коментарчетата ! МoonLight_Shadow искам да ти се извиня за неправилното ми поведение спрямо теб и още един път ти благодаря за съвета ! И също така от днес ще се старая да пиша прилежно , със препинателни знаци и главни букви !
    Евала! Честно казано не съм се забавлявала така отдавна, но не желая да се случва по същия начин, защото да се заяждаш с другите просто няма смисъл... И все пак вчера имах прекалено излишна енергия от доброто си настроение....

Re: Да прекратя ли отношенията си с най-добрата ми fr ?

ohhh neznam kak da zapo4na ... imam si az nai-dobra priqtelka pone tq taka si misli tq mnogo mi e zabavno s neq no nikoga ne spodelqm vajni taini s neq za6toto znam 4e e golqma egoistka i klukarka i na vsi4ki 6te razkaje kazanoto ot men...egoistka e za6toto edin put i kazah 4e mi e omruznalo da sravnqva horata po rust i po teglo i 4e me drazni 4e non stop kogato otivame nqkude tq govori predvaritelno i si fantazira prostotii koito zasega sa nevuzmojni i tq mi vika "na men taka mi haresva da govorq i 6te produljavam "i daje zapo4na o6te po-4esto da pravi tova vse 1 napuk kazah i da prestane no tq mi vika"ne me interesuva da li te drazni ili ne az 6te si produljavam " tova na praktika sa drebolii , no vse pak razbrah 4e e egoistka ili kato q pomolq da pazi ne6to malko v taina tq re6ava 4e tova e tupo i go kazva na nqkoi ! tova mnogo me drazni i kato q popitam za6to i tq "golqma rabota tva ne e vajno " tova mnogo me drazni !Poprincip kogato stava duma za friendship sum mnogo turpeliva i sum gotova na mnogo kompromisi , no ve4e ne q izdurjam i kakfoto i da mi kaje primerno
    " da znae6 4e edi koi si skusal s dragana" i az q gledam prezritelno i i kazvam "bravo na tqh " naposleduk mi stava hiper dosadna ! naprimer kato mneniqta ni ne suvpadat tq mi povi6ava ton i zapo4va da otstoqva neinoto si (tova e normalno za vseki edin 4ovek , no vse pak moje da uvaji mnenieto mi makar to da e razli4no , za6toto az vinagi uvajam neinoto)i taka naposleduk si misleh 4e trqbva da prekratq otno6eniqta si s neq i znam 4e go iskam , no da li 6te e pravilno ! kakto kazah turpeliva sum no vsqko ne6to si ima granici ! moje da smetnete 4e sum drebnava no nqmate si i na predstava kakfo e da q turpq po cql den da mi burbori gluposti!omruzna mi ! da li da prekratq otno6eniqta si s neq direktno ili prosto da prestana da i otgovarqm kato me pita ili da munkam ?oburkana sum ! tq ne obi4a da pokazva 4uvstvata si no znam 4e ako kaja stop na priteslstvoto ni tq 6te e mn naranena kakto i az za6toto 12godi6no pritelstvi ne se zabravq toku taka !molq vi daite mi suvet ! trqbva li da stigam do krainosti ili ne za6toto tq mn me iznervq kakfoto i da kaje !
    vsu6tnost naistina sum mn oburkana ! ne 4e ne znam kakfo iskam ami kato sum s neq me drazni a kato ne se vidik primerno 10 dena mi stava sku4no ! znam 4e ima gre6ka mi v moeto povedenie no v momenta ne sum sposobna da se pogledna otstrani !molq vi da dadete suvet i da mi kajete kakfo ne e nared v moeto povedenie ! blagodarq predvaritelno!
    И аз имах такъв приятел който се кълнеше че ше сме приятели за винаги в крайна сметка когато спрях да го черпя и плащам сметките започна да ме отбягва и сега сме просто познати и въпреки всичко така ми е по добре .. както казва 1 "познат" .."Човек може да има само 1 приятел всички други са просто познати"..въпроса е да намериш този приятел..съмнявам се това момиче да ти е истинската приятелка и както казват "братята" англичани :Хаиде със здраве и Стей куул.
    We won't let them change how we feel in our hearts
    We're not gonna let them control us
    We won't let them shove all the thoughts in our heads
    And we'll never be like them !

Ох, не става дума за черпене и за плащане на сметки ...става дума за това, че тя умаловажава моите тайни ( те не са много , защото разбрах каква е преди да се случи нещо фатално) и ги издава ей така ,акато и кажа сериозно "Охх, за кво го правиш?" или нещо от този сорт се започва
    "Защо ? " с един такъв нагъл тон "Тоба е глупост и нищо няма да стане ... голяма работа !" Това мн ме нервира ,защото не показва никакво ужажение към мен , а твърди , че сме най-добри приятелки !И като започне да се прави на луда мн ме дразни !Примерно отидем на някое ново място и тя като се разлигави , а аз не съм в такова настроение тя казва :"Ама и тя е луда ! Ставай да се лигавим!Няма само аз да се излагам !"' и аз и тегля една маина и така ! Незнам днеска не ме дразнеше толкова много , но пак си мислех как да я зарежа , ама пак нищо не измислих !

Град
    Vegas, New York-Manhattan
    Reality is wrong. Dreams are for real

Abe v1ob6te da ne ta interesuva tova momi4e,tq ne ti e priqtelka 6tom kliukari.Moje6 da q zameni6 s mn drugi.Kaji i vsi4ko v o4ite i si nameri druga priqtelka.Uspex4ita:]{} [/i]

Мега фен Аватара на koalka
    За какво още се занимаваш с нея, не знам...?Човек е нормално да е егоист до някаква степен, едни са повече от други, но въобще да не се съобразява - това не е до егоизъм.Тя просто не те зачита като приятелка.Това да казва тайните на най-добрата си приятелка...нямам думи.Махай се по-бързо, докато не ти е скъсала нервите.

Утре вече ще и кажа всичко, но по-деликатно , за да не се наложи да я ступам !

davai posle pi6i ko e stanalo ako se naloji q stupai tq ne 4e ne si go zaslujava

mArzi mA da go Pro4eTa

И САМО ЛЕВСКИИ ОБИЧАМ ТЕ АЛЕЕ !

Като те мързи да го четеш не пиши коментар , бе пуууууу!

Какво значи fr? Франзела, французайка, фръквам. Я се научи да пишеш на кирилица и без чуждици. Ауу тя голяма "приятелка" тогава като те клюкари....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си