- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Да прекратя ли отношенията си с най-добрата ми fr ?
ohhh neznam kak da zapo4na ... imam si az nai-dobra priqtelka pone tq taka si misli tq mnogo mi e zabavno s neq no nikoga ne spodelqm vajni taini s neq za6toto znam 4e e golqma egoistka i klukarka i na vsi4ki 6te razkaje kazanoto ot men...egoistka e za6toto edin put i kazah 4e mi e omruznalo da sravnqva horata po rust i po teglo i 4e me drazni 4e non stop kogato otivame nqkude tq govori predvaritelno i si fantazira prostotii koito zasega sa nevuzmojni i tq mi vika "na men taka mi haresva da govorq i 6te produljavam "i daje zapo4na o6te po-4esto da pravi tova vse 1 napuk kazah i da prestane no tq mi vika"ne me interesuva da li te drazni ili ne az 6te si produljavam " tova na praktika sa drebolii , no vse pak razbrah 4e e egoistka ili kato q pomolq da pazi ne6to malko v taina tq re6ava 4e tova e tupo i go kazva na nqkoi ! tova mnogo me drazni i kato q popitam za6to i tq "golqma rabota tva ne e vajno " tova mnogo me drazni !Poprincip kogato stava duma za friendship sum mnogo turpeliva i sum gotova na mnogo kompromisi , no ve4e ne q izdurjam i kakfoto i da mi kaje primerno
" da znae6 4e edi koi si skusal s dragana" i az q gledam prezritelno i i kazvam "bravo na tqh " naposleduk mi stava hiper dosadna ! naprimer kato mneniqta ni ne suvpadat tq mi povi6ava ton i zapo4va da otstoqva neinoto si (tova e normalno za vseki edin 4ovek , no vse pak moje da uvaji mnenieto mi makar to da e razli4no , za6toto az vinagi uvajam neinoto)i taka naposleduk si misleh 4e trqbva da prekratq otno6eniqta si s neq i znam 4e go iskam , no da li 6te e pravilno ! kakto kazah turpeliva sum no vsqko ne6to si ima granici ! moje da smetnete 4e sum drebnava no nqmate si i na predstava kakfo e da q turpq po cql den da mi burbori gluposti!omruzna mi ! da li da prekratq otno6eniqta si s neq direktno ili prosto da prestana da i otgovarqm kato me pita ili da munkam ?oburkana sum ! tq ne obi4a da pokazva 4uvstvata si no znam 4e ako kaja stop na priteslstvoto ni tq 6te e mn naranena kakto i az za6toto 12godi6no pritelstvi ne se zabravq toku taka !molq vi daite mi suvet ! trqbva li da stigam do krainosti ili ne za6toto tq mn me iznervq kakfoto i da kaje !
vsu6tnost naistina sum mn oburkana ! ne 4e ne znam kakfo iskam ami kato sum s neq me drazni a kato ne se vidik primerno 10 dena mi stava sku4no ! znam 4e ima gre6ka mi v moeto povedenie no v momenta ne sum sposobna da se pogledna otstrani !molq vi da dadete suvet i da mi kajete kakfo ne e nared v moeto povedenie ! blagodarq predvaritelno !
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Модерирано по т.1 от Правилника!
коалка