Цитирай Първоначално написано от dark_sw
ami nezm ti kakfo razbira6 pod izraza "pisane na ruka " no az razbiram 4e 4ovek pi6e s himikal a ne cuka po klaviaturata! qvnmo se smqta6 za prekaleno umna za da se zaqjda6 s men ama az nqmja da ti obru6tam vnimanie za6toto vse pak po-umniq otstupva ! a razberi 4e ne si po-umna ot men taka 4e bb i priqtna depresiq sladur4ee
Научи се да четеш и да разбираш написаното.
А, значи клавиатурата се ползва за писане "на крака"? Е, те тва е, благодарско, винаги съм знаела, че имам какво да науча от по-умните (по твоите думи, де) от мен. \/
Сладка, като знаеш толкова, защо четеш само това, което ти се иска да разбереш, а пропускаш другото?
И душицо, с всичките му ревливи емотикони, които напуска навсякъде, кой е в депресия според теб?
И миличко, как да разбера, че си по-умна от мен, когато нямам база за сравнение?
Май ти жегнах егото прекалено много. Съжалявам. Иди си поиграй с куклите - те едва ли биха изразили мнение, различно от твоето. А както видях, това наистина те обижда.
Съвет от мен: научи се, че не си толкова велика. Научи се да приемаш критика. Не съм ти прочела поста - какво от това? КАзала съм, че не ми е приятно да чета шльокавица - чудо голямо. Щом се смяташ за толкова голяма, да не ми се беше правила на интересна в моята тема - щеше да преминеш забележката ми, без да ти прави много впечатление...