- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Хийт Леджър R.I.P.
Актьорът Хийт Леджър е намерен мъртъв в апартамента му в Манхатън на 22.01.08г , съобщи нюйоркската полиция, цитирана от информационните агенции.
Полицията разследва вероятността актьорът да е починал от свръхдоза приспивателни таблетки и не изключва вероятността за самоубийство.
Леджър е роден на 4 април 1979 г. в австралийския град Пърт. В аматьорски театър се изявява едва 10-годишен, а на 19 пристига в Холивуд.
През 1999 г. се снима в тийнейджърската комедия "10 неща, които мразя в теб" и в главната роля в австралийския филм "Две ръце". След това участва в "Патриотът", "Като рицарите", "Балът на чудовищата", "Бандата на Кели", "Орденът", "Братя Грим".
един от най-добрите актьори на новото време си отиде съвсем млад
искренно си поплаках като разбрах за случилото се![]()
наистина нямам думи
почивай в мир Хийт!![]()
Хийт Леджър ми беше един от любимите актьори от тъй да го кажем "младото поколение". Имаше много хубави ролиДа почива в мир
we give it all.
Rest In Peace Heath Ledger!
...............
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
R.I.P. Heath Ledger
To Be Good Is Not Good Enough,When You Dream Of Being Great!
maiko...be6e super dobur aktior... reva cql den..dori da ne mu bqh fenka..ima6e detence...mrazq narkoticite...za6to vinagi bog pribira nai dobrite...
![]()
беше рицар, мамка му...
![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
Дано да е отишъл в един по -добър свят.Почивай в Мир!![]()
be6e casanova...purviq mu film koito gledah be6e 10 things i hate about you i ot togava mi haresa kato aktior...istinskiq ad e na zemqta...i dano sega e na mnogo po-dobro mqsto, za6toto go zaslujava. mejdo drugoto ne e sigurno, 4e e po4inal ot narkotici. do nqkolko sedmici 6te se razbere. pi6e go v perezhilton.com
RIP![]()
Само на 28 оооооооо
толкова готин актьор беше ...почивай в мир, човече!
ОО току що ми казаха...
и като влязох тук и прочетох темата!![]()
тоя човек ми стана любим след като гледах филма "Като рицарите" !
R.I.P![]()
I am what I am !!!
Цял ден съм абсолютно неадекватна. Тази новина ме шокира, разтърси , натъжи - всичко най-лошо.
Въобще не мога да приема че е починал....
Не знам как отново ще мога да гледам "Планината Броукбек" .
^И мен ми стана гадно като чух ;( Очакваме новия Батман с негово участие ... последния му филм
we give it all.
Баси, мислех си, че пак ще е няква тема като ония за баба Лили... а то наистина.
Нееее!!!!!
Защо живота е толкова скапан?!
Защо винаги си отиват най-добрите?!
Той беше и ще си остане най-прекрасния актьор,който е имало и ще има!
Мир на праха му и дано наистина е на едно по-добро място...
П.П.И нека да знае,че ние винаги ще го обичаме и никога няма да го забравим!!!![]()
![]()
![]()
![]()
R.I.P.
Иванчо имал странна болест-всеки път когато запалел цигара пред баща си му потичала кръв от носа...
естествено че няма да е взел наркотици...та той имаше детенце и преуспяваща кариера
![]()
просто имайте ме за луда но плаках все едно го познавам
гледала съм няколко негови филма, голяма фенка му бях
а сега след една пневмония и някакви приспивателни всичко свършва...не е ли нечестнно?!?!?!
много ме е яд и съм по-скоро ядосана
и същевременно много тъжна за случилото се![]()
![]()
Стига бе хора, бях убедена, 4е темата е ебавка...
Не 4е ми е любим, но 4овекът си беше добър актьор. И толкова млад.. Ужас
![]()
![]()
Робинята на Quench
Purviq film koito gledah s negovo u4astie be6e "Kazanova" i ottogava mnogo mi be6e haresal! Mn dobur aktyor i krasiv mlad 4ovek sled kato izgledah i 10 ne6ta koito mrazq u teb stanah edna ot fenkite mu! Dnes po novinite razbrah za smurtta mu i mi stana naistina mn gadno i tujno!![]()
Po4ivai v mir...
![]()
hora neska ot 8 4asa sutrinta mi e kofti i produljava da mi e kofti. ako nqkoi iska da pi6e 4e da si popla4im dvamata![]()
Беше добър актьор. И аз не повярвах, че е умрял, когато ми казаха. Даже още чакам да го дадат по телевизията и да каже, че се е бЪзикал или да се съживи. о_o Снощи хубаво си поплаках за него. Наистина беше невероятен.
Почивай в мир, Хийт!
стига с тва RIP, бе, звучи много гадно..
жалко...да почива в мир
![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Онзи ден, когато чух за това по новините си помислих, че е ебавка.. Някак не мога да повярвам - имаше много добри филми...
Нека почива в мир![]()