- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Хийт Леджър R.I.P.
Еххх направо не можах да повярвам !!! Един от любимите ми актьори!!!
Направо бях шокиран!!!
Отиде си момчето в което Джулия Стайълс мразеше 10 неща!
R.I.P
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
И на мен ми стана много гадно вчера като казаха по новините, наистина беше готин ...![]()
![]()
![]()
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
v4era plakah, dneska plakah, ami utre..ne sum go poznavala no vse pak bqh zapoznata s tvor4estvoto mu i mi e mn tujno ;((
Вчера ме събудиха с тази новина.Първоначално написано от Jeuelle
Беше талантлив, мамка му...
Мамка му! Защо винаги читавите хора напускат този свят?! Хийт Леджър ми беше любимия актьор, гледала съм всичките му филми .... Просто не мога да повярвам, че го няма!![]()
![]()
![]()
![]()
Толкова ми е мъчно, плача за него все едно съм го познавала!![]()
![]()
Дано сега да си на по - добро място! Почивай в мир! Винаги ще те ПОМНИМ
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mай Енис е този който наистина си отиде....
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
Баси драматизацията! Да не ви е бил пръв приятел .. секи ще умре някога ..тфа ,че на него му е било писано толкова млад е гадно![]()
http://www.youtube.com/watch?v=69m_m...eature=related
Прегледай го и ще разбереш защо "драматизираме"....
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
ami vij sega...az mnogo go haresvam kato aktior i mi stana naistina gadno, 4e edin takuv talant si otide. 4oveka e trugnal s 69 centa a dnes kolko li hora pla4at za nego. zna4i e velik...Първоначално написано от miminia
R.I.P. ;( ;( ;(
Адски много го харесвах![]()
Майка ми като ми каза...![]()
![]()
Почивай в мир![]()
What you give is what you get!
abe hora aide da napraim ne6to v negova pamet..nz kakvo ama na vsi4ko sum gotova ;((
беше любимия ми актьор след сър А.Хопкинс, Бр. Уилис...
почивай в мир Хийт
R.I.P.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...
I don't know..that's just the way I AM!
тъпо...и като всеки от холивудската сцена се обявява, че е починал от опиати...някакси гнусно е, на никои не му е необходимо да знае...беше красив, мамка му
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Първоначално написано от summer_love
е кво да направим? да го съживим ли?Първоначално написано от Ivs Jonas
brao be...na tfa mu se vika 4ovek...ami ne6to v negovo uvajenie...ne 4e go poznavam, no sum gledala prekaleno mn negovi intervuta i bih kazala 4e znam mnogo malko kakuv e po harakter. be6e vesel 4ovek..obi4a6e da se veseli i da hodi po kuponi i se 4uvstva6e kato dete. mnogo qsno, 4e bi mu haresalo, ako napravim ne6to za nego.Първоначално написано от Psychopath*
ama qvno sama 6e si praq pametni ne6ta...
да да хайде ние българите .. голямата раота дет сме да напрайм нещо .. и кво? абе просто ми е тъпо да гледам постовете с наслагани 100 емотикони ревящи..... и едно "почивай в мир " е достатъчно
плюс това свръх доза .. наркотици .. той си го е направил
не сериозно..кажи какво може да се направи?Първоначално написано от Ivs Jonas
Ужасно е..
Когато го чух от майка ми ми стана гадно..
Добър актьор беше..
da napraim bulgarski fen sait naprimer...ili nqkfo stihotvorenie, pesen..se 6te se nameri ne6to malko... i tui kato az vqrvam i toi e vqrval ve4e po-4esto 6e hodq na curkva da se molq za nego i negovata du6a... se ne6to 6e se nameri...Първоначално написано от Psychopath*
много се филмираш...
умрял е човека...мир на праха му
нито ще се върне ,нито нищо
дори не го познаваш..
не мога да те разбера
ne e nujno da me razbere6, za6toto 4uvstvata ne mogat da se obqsnqt! i puk ot de 6e zn kfo 4uvstvam, 4e da kazva6 4e se filmiram... egati horata v dne6no vreme....Първоначално написано от Psychopath*