- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Хийт Леджър R.I.P.
Ето такива "хора" като Psychopath*,miminia и Canis_Dirus са ми просто "любимци".Сега не искам да правя скандали и да се карам,не и в тази тема,защото мисля,че Хийт не заслужава да опетняваме паметта му с някакви глупави и детски спорове...
Всеки си има мнение,но не мисля,че му е тук мястото да пишете такива неща,ако не ви е харесвал,не пишете,някои хора скърбят за разлика от вас!!!![]()
Това си беше точно на място...Първоначално написано от Canis_Dirus
![]()
Хейтърка! Да си жива и здрава!Първоначално написано от *Звездичка
Grumpy old madman
Не съм "хейтърка"!
Просто не е хубаво да се говори,или в случая пише,така!
Гадно е!Помисли малко,не е ли?![]()
Па боли ме! Надрусал ли се? надрусал се е! Сам ли се е преебал? Сам се е преебал! Да дере пръча!Първоначално написано от *Звездичка
Grumpy old madman
А това е най-глупавото от всичко,да се правиш,че не ти пука!
100% съм сигурна,че има нещо чувствително в теб,но не го показваш.
Само не знам причината за това...
И пак ти повтарям - не пиши такива гадости,не и ТУК!!!![]()
Че къв ми е тоя, че да ми пука? Не съм го познавал, не ми е писал любовни писма. В същия ден с него са умряли още хиляди хора и кво? Да плача и аз тях ли? Ми това е. Кво да ми пука, че някой някъде умрял. То така цял живот тъжен. Хора всяка минута умират.Първоначално написано от *Звездичка
Grumpy old madman
mamka ti Canis_Dirus! imai malko uvajenie! ami ti kato umre6 nito 6te si po velik ot nego, nito nqkoi 6te te znae. a kato te obijdat 6te se obru6ta6 v groba... i ot kude znae6 kolko mu e bilo tejko?! razdeli se s godenicata si..pritesnqva6e se 4e moje da zagubi izcqlo pope4itelstvoto nad Matilda! i nai ve4e...jivota na zvezdite e truden..nqkoi prosto ne izdurjat na slavata.. taka, 4e ne govori taka...pone ne i tuk
RIP Heath
Кво да го уважавам бе? Да не мислиш, че само той е така? Ми да го е.а в безхарактерното копеле. Като не му е стислако и не е могъл да се бори с живота да мре. Аман от ревливи пикльовци!Първоначално написано от Ivs Jonas
И пак казвам. Па да е жив и здрафф!
Grumpy old madman
Стига!!!
Ако ще го обиждаш,поне не го прави ТУК!!!
Глупак!![]()
Да, прав си , наистина всяка минута всеки някъде умира и не на всички отдаваме такава почит както към Хийт ; Но какво значимо са направили тези всички , знаехме ли кои са , интересували ли сме се от живота им , от творчеството. Хийт Леджър беше невероятен актьор , така успяваше да се превъплати в ролите си че ние забравяхме за образа му на секс символ , медийна звезда и тн... Той не се пречисляваше към групичката "лошите момчета на Холивуд" , не е парадирал с известноста си.. Знам че се е държал напълно естествено ( все пак използвам интернет) . Беше любимец на много хора...Първоначално написано от Canis_Dirus
За такива като него си заслужава да скърбиш. Заслсужава си да им отдадеш нужната почит....просто си заслужава
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
Хубу де
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
аре - скърбя. Оооо, Хиит, защо, защо! Плача и подсмърчам...
Grumpy old madman
Знаеш ли,май обичаш да те мразят...
Е,не те мразя,а ти съчувствам...Помисли си защо!!!![]()
Защото съм дебел и грозен?Първоначално написано от *Звездичка
![]()
И да имам нужда от авашето съчувствие. Някак ми е спокойно в душата, когато знам, че някви малки пикли са съпричастни с житейскта ми драма![]()
Grumpy old madman
Разбирам че си бунтар по душа , но трябвва ли да убиждаш???
Обиди,обиди...Само това ли знаеш?!
И да ти кажа,понякога възрастта няма никакво значение.Може да си на 30,но да се държиш и да мислиш като 10годишен,но е възможно да си на 15,но да мислиш като много по-възрастен човек!
П.П.И си оправи правописа!![]()
az puk sum lape na 12 i pri men nqma zna4enie kak se durja...nikoi ne me vzima nikoga na seriozno, zaredi vuzrastta...
О, колко сте велики и благородни. Чувствам се жалък пред вас!![]()
Grumpy old madman
Не жалък,би трябвало да се замислиш,че понякога трябва да отстъпваш,защото не си прав,а в момента изобщо не си!
Инат си,забелязала съм го отдавна,но и глупак.![]()
ЪъъъПървоначално написано от *Звездичка
Когато мнозинството се съгласява с мен, виждам, че не съм прав.
И да освен грозен и дебл, съм и тъп.
И все пак достатъчно умен, за да не се самоубия със свръхдоза като някои други тъпаци.
Grumpy old madman
Стига се вживява като копелето на форума.
Престани да го обиждаш!!!
Да,сам каза,че не си го познавал и не ти пука за него,тогава защо си губиш времето в обиди и подигравки?!
Не си дебел,не си грозен,предполагам че си и много интелигентно момче,но защо се държиш така..?![]()
Май това му е целта...Първоначално написано от Jeuelle
![]()
Оле , ос**хме темата с нашите глупости..
Заключете я...