- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Хийт Леджър R.I.P.
Просто да изтрият последните глупости...Първоначално написано от Jeuelle
![]()
suglasna sum...oh heath...vse o6te mi lipsva6 tolkova mn...Първоначално написано от Jeuelle
RIP
В ебати филмите се вкарвате...добър актьор беше ,кефеше ме в яки филми участваше..ама дай са да ревна
нито сте го познавали ,че да знаете що за човек е нито нищо...
Да почива в мир....
През последните няколко дни просто постоянно мисля за него и защо по дяволите почина толков млад,даже и понякога като се сетя за него започвам да плача много ми е гадно.
R.I.P Heath Ledger we will always love u![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
престанете да оспанвате темата за Хийт!
не мога да гледам "Като рицарите" по нова.... просто не мога
знаете ли къде можем да изразим съболезнования на семейството?
forever in our hearts heath!![]()
Нямам представа,но и аз искам да знам...
az puk sq go gledam i...nz dali da se smeq ili da pla4a...usmihvam se prez sulzi..filma e mn dobur. gledala sum go, no mi e mn gadno za heath i... ;((
Беше ми любимец .. R.I.P Heeth ..![]()
Just Be .. :]
завинаги ще остане в сърцето ми .. все още не мога да повярвам,че така се случи, беше ... невероятен
RIP Heath, miss you
tolkova go obi4kammm imam i dvata mu postera kato razbrah ispadnah v 6ok i nito govoreh nito ni6to adski go obi4kam rodninite mu me dobaviha v fr v myspacemnogo gi sujalqvam
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:
Да...и аз много тъжа.
Все още ми е супер гадно....
Когато махна снимката му от аватара ми,то ще значи,че вече съм забравила и преодоляла всичко...![]()
![]()
![]()
![]()
хубави роли имаше..
жалко,можеше да стане Актьор
явно е било тъпо момчето
много хубаво .. поне малко уважение нямаш ли ?Първоначално написано от NSDAP
Днес, на 4 април, Хийт щеше да навърши 29 години...
Дано там, където е сега да му е много по-хубаво, защото го заслужава...![]()
Първоначално написано от *Звездичка
Честит му рожден ден!Да е жив и здрав!![]()
Edit: NSDAP ме е изпреварил.
първият филм , който гледах с него беше 10 things I hate about you...оттогава се влюбих в него! мн беше красив и талантлив,мамка му защо точно такива хора си отиват...![]()
Първоначално написано от Jeuelle
Първоначално написано от морж
![]()
![]()
![]()
Заповядайте В Първия Български Сайт За DVD и Blu-ray Обложки
http://bulgariancovers.com/
и аз така.. жалко е, че се случват такива работи и хора-млади и талантливи си заминават от този святПървоначално написано от ville baby
защо и Хийт Леджър трябваше толкова рано .. дано наистина сега е на по-добро място
Miss you, Rest In Peace (bow)
много харесвах Хийт. спомням си,когато разбрах за смъртта му... отначало си помислих,че става въпрос за някой филм но уви... беше прекрасен актьор а сигурно и човек... не трябваше да става така.чудя се никой от хората около него не е забелязал,че има такива проблеми... отиде си твърде млад,а пред него тепърва щяха да се откриват нови хоризонти. Винаги ще помня невероятната му усмивка... R.I.P. Heath!
А на мен въобще не ми пука за някого, с когото нямам нищо общо. Не знам защо вие сте толкова вманиячени по него, при условие, че сте го гледали само в някакви филми и е бил красив, талантлив, с невероятна усмивка, секси задник, космати крака и мъжествени гърди. Но... хора всякакви.
Rust in peace, bro xD
Не се спираше пред нищо и имаше сърце от лед.
Не чувстваше ни радост, ни болка, нито мъка и тъга.