ta znachi s gadjeto mi ne bqhme pravili sex 2 meseca
nai nakraq go napravihme predi okolo 2-3 sedmici obache purvo toi svurshi acki burzo purviq put sig za 5 min
vtoriq put sushtata rabota
3tiq put behse po dobre no kogato iskahme da smenim pozata na nego ne mu stana poveche............
naskoro iskahme da go napravim i na nego pak ne mu stana
vchera se chukahme ma toi si go vkara dva puti i svurshi........
v men li e problema
Да, проблемът е отчасти в тебе, отчасти в него и се дължи на това, че 1-во правите секс рядко и 2-ро първите 2 пъти си го изтощила и сигурно човекът не може повече. Даде ли му почивка между 2-ри и 3-ти акт и колко?
Правете секс по-често, но по 1-2 пъти не повече.......Гаранция, че нито ще е така бърз, нито ще му пада!
няма ви нищо само спокойно нали знайш,а ако не зайш ся ще ти кажа-->на всеки спорт тренировката му е майката пък за тва че не му е станал и аз имам същия проблем http://www.teenproblem.net/f/viewtop...er=asc&start=0 (хахахаххахахах напрайх си реклама)
еми кажи му да си представя майка ти кат тръгне да свършва тогава определено ще е по-дълго ... пък и как така си се оставила 2 месеца да не правите секс :о как така загорелите малолетни курвички се оставяте тоооолкова много време ... гледам и не вярвам на ушите си
според мен проблема е в тебе.. явно си много секси
иначе съм сигурен че след време момчето ще свикне, прояви малко търпение и мисля че нещата ще се оправят.. (по-честия секс помага за такъв вид проблеми)
ПП евала.. още има хора дето търсят първо вината в себе си.. \/ шапки долу
purvo ne sum maloletna kurvi4ka qsno?omruzna mi ot teq obidi
vtoro bqh devstvena i vupreki 4e go obi4am pove4e ot vsi4ko ne mu puskah tolkova vreme za da vidq dali durji na men
treto mersi za suvetite,no se sumnqvam da sum 4ak tolkova sexy
Ne mislq,che ima kakyvto i da bilo problem,pravilo mu se e mnogo seks na momcheto i ne e stiskal,svyrshil si e.Posle pak taka i na kraq se e izmoril.Ponqkoga kato zapochnete pod vola tele da tyrsite mnogo ste mi interesni.
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.