- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Съотношение тегло/ръст
Днеска ме измерихаВисока съм 164см. и тежа 56 кг. на 12 години съм не е много нормално май какво ще кажете
![]()
My heart is broke but I have some glue
EKSTRA SIOПървоначално написано от crazy_F_
Dobre siПървоначално написано от crazy_F_
Bring me to life...
За ръста ти е добре![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Как ще е добре? 56 грама не е никак нормално. :P Иначе сериозно - добре си наистина.Първоначално написано от Evanescencefan
Дай снимки па ше видим. Тва съотнешение височина тегло не е от значение щот може си на идеалните килограми спрямо ръста и пак да изглеждаш по зле от някой дето е с 10 кг отгоре или от долу. Хора не се заблуждавайте ве.
Аз съм момче на 12 и съм висок 162 и тежа 60 кила това много ли е![]()
debelaci![]()
Добре сте си и двамата![]()
добре сиама аз нз но маи не см мноо доре! на 15 висока см 160-162 и см 51 кила
кжете ми 4и да зн да отслабвам ли ?
Аз пък съм 157, тежа 49 килограма и съм си много добре.
Ама отдавна не съм на 12, така, че се чудя дали 1 ден 10 годишните няма да ме гледат от 2 метра височина...![]()
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
mmmm....dobre ste i dvamata, az sam 38kg i sam 159 i mn se haresvam![]()
еми аз съм на 18 , височина 194 , тегло 77кг. (демек доста слаб) , НО важното е не кво мислат другите а какво мислите вия като се погледнете и как се чувствате. Аз например си се виждам че съм слаб и не питам никого а сега се хващам в раце и почвам ядене в промишлени количества , фитнес n stuff (въпреки че с моя доста бърз метаболизъм качването на маса нестава лесно), за разлика то някок приятели който са 175см. и 112 кг. и си казват " на мен така си ми е добре и се харесвам " ...... затова непитайте другите , а питайте самите себеси ( това все пак си е лично мнение , който немисли така да си пита и да си се комплексира , това е прост съвет )
![]()
То така е по-добре, сега метаболизмът се забавя и всичко ще си дойде на мястото, дори и корем ще вземеш да правиш..Първоначално написано от asakura
"...I will take vengeance upon my enemies and I will repay those who haste me"
Ne mislq che si tochno v nai-dobrata si forma ;ddd ma vse pak si samo na 12
^^^ тема от 2008 година...
Азис - Хоп [music]