.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Съотношение тегло/ръст

Днеска ме измериха Висока съм 164см. и тежа 56 кг. на 12 години съм не е много нормално май какво ще кажете
    My heart is broke but I have some glue

Re: Съотношение тегло/ръст

Цитирай Първоначално написано от crazy_F_
    Днеска ме измериха Висока съм 164см. и тежа 56 г. на 12 години съм не е много нормално май какво ще кажете
    EKSTRA SIO

Днеска ме измериха Висока съм 164см. и тежа 56 г. на 12 години съм не е много нормално май какво ще кажете
    Dobre si
    Bring me to life...

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    За ръста ти е добре
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Цитирай Първоначално написано от Evanescencefan
    Dobre si
    Как ще е добре? 56 грама не е никак нормално. :P Иначе сериозно - добре си наистина.

Град
    у вас
    Дай снимки па ше видим. Тва съотнешение височина тегло не е от значение щот може си на идеалните килограми спрямо ръста и пак да изглеждаш по зле от някой дето е с 10 кг отгоре или от долу. Хора не се заблуждавайте ве.

Фен Аватара на ABF
    Град
    В мазЪта да го ева !
    Аз съм момче на 12 и съм висок 162 и тежа 60 кила това много ли е

Повече от фен
    debelaci

Добре сте си и двамата

добре си ама аз нз но маи не см мноо доре! на 15 висока см 160-162 и см 51 кила кжете ми 4и да зн да отслабвам ли ?

Аз пък съм 157, тежа 49 килограма и съм си много добре.
    Ама отдавна не съм на 12, така, че се чудя дали 1 ден 10 годишните няма да ме гледат от 2 метра височина...
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Цитирай Първоначално написано от dj_mace
    добре си ама аз нз но маи не см мноо доре! на 15 висока см 160-162 и см 51 кила кжете ми 4и да зн да отслабвам ли ?
    Super si!
    Bring me to life...

Повече от фен
    mmmm....dobre ste i dvamata, az sam 38kg i sam 159 i mn se haresvam

еми аз съм на 18 , височина 194 , тегло 77кг. (демек доста слаб) , НО важното е не кво мислат другите а какво мислите вия като се погледнете и как се чувствате. Аз например си се виждам че съм слаб и не питам никого а сега се хващам в раце и почвам ядене в промишлени количества , фитнес n stuff (въпреки че с моя доста бърз метаболизъм качването на маса нестава лесно ), за разлика то някок приятели който са 175см. и 112 кг. и си казват " на мен така си ми е добре и се харесвам " ...... затова непитайте другите , а питайте самите себеси ( това все пак си е лично мнение , който немисли така да си пита и да си се комплексира , това е прост съвет )

Цитирай Първоначално написано от asakura
    еми аз съм на 18 , височина 194 , тегло 77кг. (демек доста слаб) , НО важното е не кво мислат другите а какво мислите вия като се погледнете и как се чувствате. Аз например си се виждам че съм слаб и не питам никого а сега се хващам в раце и почвам ядене в промишлени количества , фитнес n stuff (въпреки че с моя доста бърз метаболизъм качването на маса нестава лесно ), за разлика то някок приятели който са 175см. и 112 кг. и си казват " на мен така си ми е добре и се харесвам " ...... затова непитайте другите , а питайте самите себеси ( това все пак си е лично мнение , който немисли така да си пита и да си се комплексира , това е прост съвет )
    То така е по-добре, сега метаболизмът се забавя и всичко ще си дойде на мястото, дори и корем ще вземеш да правиш..
    "...I will take vengeance upon my enemies and I will repay those who haste me"

boralqlqlq
    Guest
    Ne mislq che si tochno v nai-dobrata si forma ;ddd ma vse pak si samo na 12

Супер фен Аватара на tonique
    Град
    София де Жанейро
    ^^^ тема от 2008 година...
    Азис - Хоп [music]

Цитирай Първоначално написано от boralqlqlq Виж мнението
    Ne mislq che si tochno v nai-dobrata si forma ;ddd ma vse pak si samo na 12
    Вече е на 18!

Правила за публикуване