.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Раздел " Кофата "

Така тази тема може да не се възприеме много добре, но аз съм длъжен да я напиша.
    Повода за раздел " Кофата " е следния ... Верно този раздел е направен за тези които пълнат форума с простотии и да си избиват комплексите там ...
    Аз съм от скоро в този форум, но забелязах, че някои хора се мислят за повече от другите и се правят на велики ... после като им кажеш обратното почват да те пцуват що си казал, тфа и що си казал онва ...
    Ем извинавам се ако съм засегнал някоя форумска личност, но в случая съм прав и хора които по-долу ще пишат " тъп си бате, мноу си е добре " , първо да се замислят дали наистина е така и че това е най-тъпия раздел ... става лафа, но в повечето случаи са простотии ... а има и личности които са супер в ....
    Та моето предложение е да се изтрие този раздел, та да видим тогава комплексарчетата и " МЕГА феновете ", които имат по 1500 и повече мнения, къде ще ги правят и къде ще си избиват същите тези комплекси ...
    Това е от мен ... и моля без глупости ... погледнете на темата сериозно ...
    “Her lips say no, but her hormones say 'Oh my God, yes, more.”

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Като не ти харесва там-не влизай. на мен също не ми харесва и не влизам. Опитах се да модерирам нещо и бях заплюта за това, че съм била модератор, а там пишело без модераторски контрол. Целта на раздела е всички кретении и простоии да са там и да не се пълнят с такива неща останалите раздели!

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    HenykucT, страдаш, че не си Мега фен ли? Какво значение има това, че те са горди с мега фенството си, това си е тяхна работа. Не знам какво има в този раздел и не искам да знам. Явно и на теб не ти харесва. Проблемът се решава лесно, предполагам се сещаш как.

Кофата е нещо като необходимото зло. Въпроса е дали наистина е необходимо. и мисля да направим допитване сред потребителите дали трябва да бъде изтрит този раздел. Аз също не съм му фен и ако потребителите на сайта решат с удоволствие ще го затрием с всики мнения в него (защото те за рециклиране не става).
    Скоро ще затегнем много силно контрола, функциите в момента се тестват от един от модераторите и към средата на следващия месец ще има интересни и тежки промени

Защо не направите така,че мненията,написани в този раздел да не се считат?

Супер фен
    Град
    Своге
    Цитирай Първоначално написано от alex
    Кофата е нещо като необходимото зло. Въпроса е дали наистина е необходимо. и мисля да направим допитване сред потребителите дали трябва да бъде изтрит този раздел. Аз също не съм му фен и ако потребителите на сайта решат с удоволствие ще го затрием с всики мнения в него (защото те за рециклиране не става).
    Скоро ще затегнем много силно контрола, функциите в момента се тестват от един от модераторите и към средата на следващия месец ще има интересни и тежки промени
    o,da nqmam turpenie da go iztriete,samo da vmetna edno predlojenie-po-dolu ima6e edna tema da se napravi razdel avto/moto,za6to na mqstoto na kofata ne go napravite i bez tova razdel kofata e nenujna nikumo za dobro
    И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !

Супер фен Аватара на miShle
    Цитирай Първоначално написано от Taste the rainbow
    А защо не си гледаш работата?!?
    Цитирай Първоначално написано от blq_blq
    Ние обичаме да се чукаме мързеливо, докато аз чопля семки, а той решава кръстословица.
    Цитирай Първоначално написано от smile98
    Не съм кифла .. Мразя кифлите!!! Тфа и да не ме познавате трябва да го знаете! Анти-кифла съм!! Няма спор по тая тема !!!

хахахахаха спамерите се обадиха

Цитирай Първоначално написано от _miShlence_
    А защо не си гледаш работата?!?
    Той си я гледа. А на теб ще ти изчезнат 98% от мненията.

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Какво страх ви е ,че падате надолу в класацията по брой мнения ли?

Е стига де..ако е заради това...много жалко наистина

Град
    Варна, морето, сините вълни...
    А пък аз искам да ми се отчетат мненията от всичките ми профили от наврмето и да ми вкарат бройка от типа на 5-6-7 хиляди мнения или там колкото са. И да ми дадат ранг "Форумният умник". Ще го направите ли? Ако го направите ще съм на седмото небе.

Иначе и на мен ми стана скучна кофата. Прекалено е тъпа.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Мо6no
    А пък аз искам да ми се отчетат мненията от всичките ми профили от наврмето и да ми вкарат бройка от типа на 5-6-7 хиляди мнения или там колкото са. И да ми дадат ранг "Форумният умник". Ще го направите ли? Ако го направите ще съм на седмото небе.

Иначе и на мен ми стана скучна кофата. Прекалено е тъпа.
    Е и аз искам така...трябваше да имам почти 11000 ...ама духнах супата

^ти си некъв маниак
    сериозно...

Град
    София
    ^ти си некъв маниак
    сериозно...
    благодаря

Голям фен
    Град
    In my broken heart...
    Можете да направите така, че Кофата да не се вижда, но мнениеята да си останат. Как ли? Ами.. на 100% съм сигурна, че знаете, но все пак.. да си кажа. От Админ-панела на права на форумите, го слагате да се вижда само от администратори и готово. Мненията остават, а Кофата я няма!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си