.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Без оценка

Какво става когато по някой предмет ме оставят без оценка за срока, какво трябва да направя?
    Направих невероятно тъпата грешка да не вляза в 7 поредни часа и сега сам без никаква срочна оценка...... Моля ви помогнете, ако можете.

Отиваш на изпит за да ти напишат оценката Но нз защо мн хора като теб не влизат в часовете Може би от страх

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Еми ако влезеш може и да изкараш някоя оценка...Или научи нещо и кажи на госпожата да те изпита...
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Ходи в час бе идиот. Какво като ти пишат една двойка, нали ще я поправиш. Като нямаш оценка за първи срок - мисля, че повтаряш годината.

vlez v 4as da ti pi6at pone dvoika 6toto ina4e ne moje6 da mine6 godinata
    Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P

Всъщност моя проблем не е, че не искам да ми пишат 2 и за това да не хода, просто поради стечение на обстоятелствата не можах да ида. Иначе успеха ми по предмета е 5.45. Просто даскалицата ми го изтърси това и отиде да се ровчи нещо в дневника...
    Та не разбрах какво става в такъв случай, направо поправка за годината, или ...?

Ми учи! не бягай, а учи!

Иначе би тряяло да те остави на изпит. Ми нз питай класната.

Голям фен Аватара на gorska
    Град
    в гората... !We all live in оur yellow submarine!
    Цитирай Първоначално написано от tapak
    Всъщност моя проблем не е, че не искам да ми пишат 2 и за това да не хода, просто поради стечение на обстоятелствата не можах да ида. Иначе успеха ми по предмета е 5.45. Просто даскалицата ми го изтърси това и отиде да се ровчи нещо в дневника...
    Та не разбрах какво става в такъв случай, направо поправка за годината, или ...?
    Е щом като е 5, 45 значи имаш оценка?!

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Вместо да се вайкаш по форумите, седни да почетеш по предмета!

Всеки иска 6, ама въпросът е, че не всеки може да изкара тая оценка, а като отлагаш само си правиш положението по-сложно. Ако нямаш оценка, ще минеш през някакви изпити май, където ще има комисия и ще ти е много по-трудно да изкараш оценка, отколкото сега!

Има още няколко дни, през които ще оформят, седни и си изкарай оценки, че после ще съжаляваш! Да не говорим, че много учители са склонни да останат след часовете, да дават примерно писмени контролни за повишаване на успеха или за набавянето на нужен брой оценки, вместо да бягаш или да се вайкаш, направи нещо по въпроса!
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Град
    Okinawa
    Нямаш ли оценка по даден предмет за срока отиваш на изпит, за да могат да ти пишат нещо..

Голям фен Аватара на n1ght_shadow
    Град
    там някъде
    стиа сте филмирали човека е... кат остане без оценка за срока голяя ралта... отиваш на изпит за срочна оценка и тфа е ... нищо страшно и трагично няма в това
    Do the impossible.
    See the invisible.
    Fight the power.

Оставиха ме без оценка по история и госпожата ми каза,че квото си изкарам 2рия срок ми е и за годината...

Може да ти удължат срока или да те оставят на изпит. Друг начин няма

Супер фен Аватара на XceSS
    Град
    Бургас :)
    Кви са тея кофти учители дето имате аааа моята по математика беше такава миналата година ,ама аз като видях че ще ме оставя на такъв изпит отидох след чса при нея и й казах имах проблеми там скалъпих нещо ме изпита и ме оформи.Приказвай с нея-питай я как да ти пише оценка.Направи 1 сцена и си готов другото е учене
    Цитирай Първоначално написано от AnincetoSexy
    Дърпаш кредит .. Водиш я на Слънчев бряг ,там на ресторант .. после на бар ,и към 4-5 сутринта в хотелската стая на 'Чаика' я събличаш .. Ако ти откаже ,значи мнооооого си се прецакал ..

Супер фен
    Град
    Своге
    Цитирай Първоначално написано от mecho_puh
    Може да ти удължат срока или да те оставят на изпит. Друг начин няма
    s te4enie na obstoqtelstvata taq godina sroka NE se uduljava
    И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !

Ммм както казаха някои хора по-горе,нищо няма да загубиш,ако влизаш в часовете Ако не можеш да изкараш хубава оценка-кофти Но по-кофти е когато ходиш сам на изпит

Влизай в часа и каквото изкараш. Със сигурност ще е мнго повече и възможността да има и някакъв компромис е много по-голяма пред твоя собствен учител, отколкото пред комисята от трима напълно непознати учители. Дори да е две за срока, може да се оправи, гледай просто да не оставаш на изпит.
    Memento moriendum esse!

nameri toq daskal deto ti prepodava po dadeniq predmet i go nakarai da te ispita (ma na momenta) taka4e si nau4i ina4eto toi trqbva da ti napi6e slujebna dvoika ako si bez ocenki

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си