- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Розови кичури, направени със спрей :)
Ем...мисля да си купя оцветяващ спрей за коса за розови кичури и реших да се посъветвам с вас...та вижте ме на снимките и ако можете ми дайте съвет дали е удачно...За пояснение-косата ми сега вече е по-дълга и оформената вие сте
![]()
Според мен, няма да ти отиват, но решението си е изцяло твое.От друга страна, хубавото на тези спрейове е, че са временни и дори и да не се харесаш, няма страшно.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Тва се разтича,омазва,оклепва,боя исва,навсякъде другаде,не и на косата ти...
Меко казано е тъпо...
И седи 5 минути...
И ти трябват сигурно 50 флакона зад а се получи нещо що-годе добро...
П.С има един сребрист![]()
Веднъж се бях оклепала и едвам падна...бях като мазана със спрей за кола някъв...супер смешно беше![]()
Пробвай него...
мерси за съветаПървоначално написано от Madness
ще го потърся
![]()
Недей да си зимаш спрей,защото наистина няма смисъл.Няма да стои повече от 2-3 дни и то ако имаш късмет.Ако искаш свестни кичури си ги направи с оцветител или най-добре боя.Аз имах тъмно лилави,ама ги махнах,нз що -омръзнаха ми.
Кви три дена,бе...
три минути...
А тоя сребристия смятай,прай те като верно мазана с нещо автомбилно аххаахха
да бе 3 дена тя няя ли се къпе,се пак се маха бързо затва не е проблем
![]()
Пфхах,миналата седмица се направих с такъв спрей.
По диадема,по дрехи се размацоти,но не и на косата ми.
Това ми е за обеца на ухото.
НЕДЕЙ!
Един път си бях взела червен спрей. Ако знаеш за каква мацаница ставаше въпрос..Просто всичко се оплеска и стана отвратително, а вече най-накрая като си го сложих на косата стоеше супер гадно и размазано. Ходих после в парфюмерията да го върна, защото мислих, че този просто е стар и затова беше толкова зле, но в последствие разбрах, че по принцип си е такъв
Така че не ти препоръчвам да се мацаш с подобни неща
П.П. Мисля, че няма много да ти отива![]()
Точно с такъв се омазах днес в училищеПървоначално написано от Madness
Много добре се получи...Но някой ме ебаваха че съм се мазала с боя за печка...
![]()
Подобен на моя случай...и аз си мислих че е с изтекъл срок пък то ко....и на сичкото отгоре 2 часа са мих...Пък и честно казано точно розово не мисля че ще ти отиваПървоначално написано от christina_aguilera
![]()
Една приятелка се беше направила със зелен миналата годинаНе се беше размазало, беше много готино, ама много бързо се маха и много бързо свършва ... Гадна работа
![]()
спрейовете са тъпи, единственият път, когато правих един приятел постигнахме оранжева кожа на главата му, оранжеви дънки (моите), и оранжеви следи от капчици по цялото му лице...а светлокестенявата му коса даже не беше променила цвета си![]()
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Автобронзат, може би.Първоначално написано от Madness
![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Щом е спрей няма страшно,той се измива лесно,така че давай![]()
"Човек се дави не защото е скочил,а защото е останал под водата!!!"
ako mislish naistina za rozovi kichuri tichai v salon tezi flakoni nishto ne pravqt samo capat i slepvat kosata
грр...розови кичури ...
не ми звучи добре =)
Една приятелка веднъж ме направи в синьо.Цялата ми блуза стана на нищо,а спрея на косата ми остана за 2-3мин.Няма никакъв ефект,а за да има трябва да изпръскаш 50 спрея![]()
една мацка от другия клас е със тъмна коса,има розови кичури,и и отиват страшно многона руса коса също отиват,щом ше си ги правиш със спрей пробвай и ако ти хареса добре,ако не,не си прави повече и така......
![]()
Ем то е от ясно по-ясно, че ако си купя спрей за 2-3 лева, и един час няма да издържиза това смятам някой по-скъп и хубав да си купя...давайте съвети на ква марка да си зема че да не се окаже някой боклук
![]()
Бате,по-добре НЕДЕЙ оу оУ!Първоначално написано от Emo Doll
![]()
“The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
... I`m fighting a holy war in the mental! ...
Аз се опитах да си направя лилави кичури с оцветител ама мойта коса е светло кестенява и се виждаха съвсем леко тряя се втренччиш а на ена фр която е руса и стана горе долу и реших ся със спрей ама като гл какво пишете май ще се откажа![]()
+1,какви ти спрейове и боклуци,купи си боя.Първоначално написано от Whisskas
Първоначално написано от Pedigree
И аз съм имала такъв случай.. УЖАСНИ СА![]()