Здравейте, знам, че питам много глупави въпроси, но нямам никакъв опит и за това искам да разбера нещо. Моля Ви не ми се подигравайте! Въпроса ми е свързан с така нареченото “тръгване”. Ясно ми е, че е много тъпо нещо от сорта на “Искаш ли да си станем гаджета?” и обикновено тръгването става с първата целувка. Въпроса ми е точно за това – какво става след първата целувка? Не мога да разбера как се развиват нещата след това. Всичко става от само себе си ли, или двамата се разбират за някои неща? Кога се започва с милите обръщания и подобни неща? Ако може да ми кажете някои неща от опит… След първата целувка (първата за тази двойка, а не първата принципно) ли започвате да се обръщате мило един към друг или след известно време? Естествено ли става или си говорите за това как да се наричате? Веднага след първата целувка ли започвате да се държите като двойка (ходите прегърнати или за ръка и т.н.) или пак е след известно време?

Питам всичките тези неща, защото никога не съм имал гадже, а пък сега има едно момиче, с което сме приятели от доста време. Напоследък се сближихме страшно много и имам много хубавото чувство, че съвсем скоро ще станем и гаджета. Единственото, за което се притеснявам е за това как да се държа след тази първа целувка! Някакво ми е много странно – били сме приятели доста време и сега изведнъж се целуваме и вече не сме само приятели. Но ми е странно какво става след това? След това се разбираме, че вече сме гаджета или то е вече ясно? (Питам този въпрос, защото съм слушал приятели, които са се целували с много момичета по най-различни поводи, ама след това не стават гаджета с тези момичета) След това ли започваме да си говорим по-мило или това става с времето? Още при следващото ни излизане някъде ли започваме да се държим за ръце (да ходим прегърнати) или това става постепенно? Не се притеснявам толкова от самата целувка, отколкото от това как да се държа веднага след нея… Какво да правя или да кажа? Много ще съм Ви благодарен ако отговорите на въпросите ми и ми дадете някоя идея от опит!!! Ако може да разкажете малко от вашия опит – какво е ставало по времето, като сте тръгвали с някой? Ако може да разкажете самата ситуация с целувката и след това (ако не съм нахален де)?!? Какво правите точно след първата целувка? Как се разбирате, че вече сте гаджета, особено ако преди това сте били приятели? Кога започвате да се обръщате с мили имена един към друг? Кога започвате да си ходите прегърнати или за ръка? Говорите ли си за тези работи (как да стават) или всичко си става от само себе си? Кога започвате да се целувате с език (или още от първия път се целувате с език)? Най-важното ми е какво правите точно след целувката? Казвате ли нещо или какво? Просто не искам да реагирам глупаво!

Предварително Ви благодаря и пак се извинявам за глупавите въпроси, но нямам никаква идея за тези неща, а пък и ми се струват малко странно (особено в моята ситуация, където с момичето сме добри приятели от доста време), а пак не искам да се изложа, защото много държа на това момиче!!!

П.П. На 16 години съм, а момичето е на 15, и доколкото знам, има опит с гаджетата.