Изключително много Ви благодаря на всички за изчерпателните отговори и за това, че се обърнахте сериозно към въпросите ми!!!!!!! Мисля, че разбрах доста неща и си отговорих на нещата, които ме тормозеха... Само ако може да Ви попитам още нещо? Макар че, имаше загатнато това нещо в отговорите Ви, бих Ви помолил за малко по-подробно описание! Просто не искам да се изложа! Става дума за това какво става точно след целувката? Аз предполагам(почти съм сигурен), че няма да стане при изпращане (в края на някоя наша среща), ами сигурно ще стане по средата. Примерно сме у тях или тя е на гости в нас (редовно правим и двете неща) и гледаме някакъв филм. По едно време ако се целунем, какво да направя след целувката? Да кажа ли нещо или да направя нещо? Как да реагирам? Не искам да направя (или кажа) някаква глупост! Предполагам, че просто да продължа да си гледам филма е най-неподходящото нещо... Просто не знам точно в този момент как да реагирам, а както казах не искам да се изложа, защото страшно много държа на това момиче! Ами ако примерно просто си говорим (пак сме си на гости) и по едно време се целунем, тогава какво да направя (не, че има голяма разлика...)? Предполагам, че и в двата случая не трябва да питам нещо от сорта "вече гаджета ли сме?" Знам, че ме посъветвахте да не мисля толкова за тези неща и да оставя нещата да станат от само себе си, но все пак искам да имам някакви идеи за времето точно след целувката. Не мисля да действам по някакъв план или нещо подобно, просто искам да имам някакви идеи, да знам горе-долу какво е добре да се направи и какво не е добре в тази ситуация от момчето. Пак Ви благодаря предварително и се извинявам, че съм толкова нахален с тези въпроси!