.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 96

Тема: Тройките

Тройките

Какво мислите за тях?За или против?Бихте ли пробвали или може би сте пробвали?Мислите ли че появата на трети човек би развалил отношенията между двама?С познати или не познати бихте го направили...

Голям фен
    Град
    Pleven
    Аз съм правила тройка веднъж с двама приятели- момче и момиче и беше готино. Но не бих пуснала друга в леглото си, нито друг, ако имам връзка. Това е в графа забавления и не трябва да има емоционални кризи след това.
    Blame the sin, not the sinner.

Мега фен Аватара на amatorium
    Znachi troikite sa principno 2 vida: svedski (2ma partniori s vruzka i 3ti chovek) i menage-a-trois (3ma bilo to 2 jeni s 1 muj ili obratnoto). Az lichno sum za vtoriq tip. Mnogo po-zabavno mnogo po-razkreposteno i bez revnosti i loshi chuvtvsa. Qko e. Svejo e i ostavat mnogo qki spomeni. Misleneto po vreme na takuv vid sex e doista po-ralichno, udovolstvieto si e dvoino. Izbora mi e menaj-a-troa s 2 momicheta. A ako e s 3, hm, znaete ... do zori
    Eating isn't cheating - Arnold

Град
    Русе
    Аз не съм праил, няма и да прая, тей като имам здрава връзка и по тоз начин нещо не ми се струва нормално. На кратко "против".

Ако нямам връзка бих се съгласил разбира се

Ами аз съм против. Първо на първо, че си искам момчето само за мен си, второ на второ - бих се почувствала, като тъпа курва, която си я "споделят" и трето, че това за мен е един вид предаване на чувствата на човека до мен - не става. Мъжете, които биха направили тройка с приятелката си и друго момиче явно не я ценят достатъчно, според мен.

Град
    *in a pink dream*
    ne sa mi po vkusa
    Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...

http://mon3y.hit.bg/
    Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж

Супер фен Аватара на Lorelei
    Град
    In your dreams ;)
    Za sega ne sym probvala,ama mi e golqm merak s oshte edno momiche.Struva mi se obache,che myjo ne e mnogo vdyhnoven,a i toi si go e kazval.Nqmam namerenie da go nasilvam
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.

http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica

Град
    EastPerih (Исперих)
    ми аз не съм правил,ама много искам да правя с две момичета ест

Иванчо имал странна болест-всеки път когато запалел цигара пред баща си му потичала кръв от носа...

Re: hi

Цитирай Първоначално написано от Milena_Pld
    Az sam pravila troika s dve mom4eta dva pati,vtoriq ot koito be6e skoro.haresva mi vapreki 4e e dosta zor kogato si na sandvi4,posledniq pat probvax i dvamata v dupeto....i ne bih povtorila pove4e.
    Milena_Pld si e edna ot nai-otkrovenite madami tuka. Vinagi kefi s pikantniq si opit. A kato se pribavi i fakta, che ima analno biju ... Hm, ako mi go pokaje shte i napravq neveroqten podaruk

Az sam pravila troika s dve mom4eta dva pati,vtoriq ot koito be6e skoro.haresva mi vapreki 4e e dosta zor kogato si na sandvi4,posledniq pat probvax i dvamata v dupeto....i ne bih povtorila pove4e.

Milen4e tebe te znaem......samo kato te vidq tuk i mi stava qsno.A ina4e ne si lo6a madama ama da ne si tolkoz leka.

не мерси ... против съм

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Не съм правил. Ако имам сериозна връзка не бих правил тройка, но ако нямам бих се съгласил. Без значение дали ще е с две момичета или с момче и момиче.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Супер фен Аватара на Lorelei
    Град
    In your dreams ;)

Цитирай Първоначално написано от KLI_ENT

Milen4e tebe te znaem......samo kato te vidq tuk i mi stava qsno.A ina4e ne si lo6a madama ama da ne si tolkoz leka.

Dobre znae6 me...i az kakvo da napravq?
    Men pyk me radvat komentarite i
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.

http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от Lorelei
    Za sega ne sym probvala,ama mi e golqm merak s oshte edno momiche.
    И аз много искам с още едно момиче ама . . . да видим ще стане ли =D>

такава тема за 2 или 3 път виждам тук . иначе бих пробвал и зависи от човека

ммм против

против,защото съм обвързана..никога не бих поделила приятеля си с някоя си..той пък не би се съгласил на 2ро момче..

Град
    София
    Попринцип съм против. Правил съм защото такива са били времената, толкова ми е бил и акъла, а и всъщност съм на мнение че от всичко трябва да се опита.
    1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.

Голям фен
    Град
    Pleven
    Цитирай Първоначално написано от {SeXy_BaBy}
    Ама да ви кажа гледайте да не е някоя жадна за внимание, защото тази, с която бяхме "уж" в комбина не можа да преглътне факта, че момчето се насочи към мен, поради по-добрият ми, не толкова агресивен подход и уцелването на момента. Накрая имаше един доволен, който заспа и това бях аз
    Blame the sin, not the sinner.

Цитирай Първоначално написано от Atula
    Цитирай Първоначално написано от {SeXy_BaBy}
    Ама да ви кажа гледайте да не е някоя жадна за внимание, защото тази, с която бяхме "уж" в комбина не можа да преглътне факта, че момчето се насочи към мен, поради по-добрият ми, не толкова агресивен подход и уцелването на момента. Накрая имаше един доволен, който заспа и това бях аз
    Mmmm. "Izkusitelka" v troika. Moga da si predstavq mnogo intriguvashti igrichki

Град
    Пловдив

hi

Az probvah predi nqkolko dena..Opredeleno si be6e dosta zor...6tom posle krakata me bolqha ujasno...No opredleeno si struva6e

Kenef parcal pachavra pulna toaletna.

Po temata:

Повече от фен
    em na principa ot sichko trqbva da se opita sum

Град
    София най-голямото село в БГ
    emi ne ne bih napravila troika zashtoto sym obvyrzana i ne bih delila mom4eto si s druga.. ili sebe si ne bih dala na drug.. v momenta tova mi e mnenieto!!

Na Milena_Pld sa legendarni troikite tuka

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си