- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Тройките
Какво мислите за тях?За или против?Бихте ли пробвали или може би сте пробвали?Мислите ли че появата на трети човек би развалил отношенията между двама?С познати или не познати бихте го направили...![]()
Znachi troikite sa principno 2 vida: svedski (2ma partniori s vruzka i 3ti chovek) i menage-a-trois (3ma bilo to 2 jeni s 1 muj ili obratnoto). Az lichno sum za vtoriq tip. Mnogo po-zabavno mnogo po-razkreposteno i bez revnosti i loshi chuvtvsa. Qko e. Svejo e i ostavat mnogo qki spomeni. Misleneto po vreme na takuv vid sex e doista po-ralichno, udovolstvieto si e dvoino. Izbora mi e menaj-a-troa s 2 momicheta. A ako e s 3, hm, znaete ... do zori![]()
Eating isn't cheating - Arnold
Аз не съм праил, няма и да прая, тей като имам здрава връзка и по тоз начин нещо не ми се струва нормално. На кратко "против".
Ако нямам връзка бих се съгласил разбира се![]()
Ами аз съм против. Първо на първо, че си искам момчето само за мен си, второ на второ - бих се почувствала, като тъпа курва, която си я "споделят" и трето, че това за мен е един вид предаване на чувствата на човека до мен - не става. Мъжете, които биха направили тройка с приятелката си и друго момиче явно не я ценят достатъчно, според мен.
ne sa mi po vkusa
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
Za sega ne sym probvala,ama mi e golqm merak s oshte edno momiche.Struva mi se obache,che myjo ne e mnogo vdyhnoven,a i toi si go e kazval.Nqmam namerenie da go nasilvam![]()
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica
ми аз не съм правил,ама много искам да правя с две момичета ест![]()
Иванчо имал странна болест-всеки път когато запалел цигара пред баща си му потичала кръв от носа...
Milena_Pld si e edna ot nai-otkrovenite madami tuka. Vinagi kefi s pikantniq si opit. A kato se pribavi i fakta, che ima analno biju ... Hm, ako mi go pokaje shte i napravq neveroqten podarukПървоначално написано от Milena_Pld
![]()
Първоначално написано от Milena_Pld
Milen4e tebe te znaem......samo kato te vidq tuk i mi stava qsno.A ina4e ne si lo6a madama ama da ne si tolkoz leka.
Не съм правил. Ако имам сериозна връзка не бих правил тройка, но ако нямам бих се съгласил. Без значение дали ще е с две момичета или с момче и момиче.
Men pyk me radvat komentarite iПървоначално написано от Milena_Pld
![]()
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica
И аз много искам с още едно момиче ама . . . да видим ще стане ли =D>Първоначално написано от Lorelei
такава тема за 2 или 3 път виждам тук . иначе бих пробвал и зависи от човека
ммм против![]()
против,защото съм обвързана..никога не бих поделила приятеля си с някоя си..той пък не би се съгласил на 2ро момче..![]()
Попринцип съм против. Правил съм защото такива са били времената, толкова ми е бил и акъла, а и всъщност съм на мнение че от всичко трябва да се опита.
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
Ама да ви кажа гледайте да не е някоя жадна за внимание, защото тази, с която бяхме "уж" в комбина не можа да преглътне факта, че момчето се насочи към мен, поради по-добрият ми, не толкова агресивен подход и уцелването на момента. Накрая имаше един доволен, който заспа и това бях азПървоначално написано от {SeXy_BaBy}
![]()
Mmmm. "Izkusitelka" v troika. Moga da si predstavq mnogo intriguvashti igrichkiПървоначално написано от Atula
![]()
Az probvah predi nqkolko dena..Opredeleno si be6e dosta zor...6tom posle krakata me bolqha ujasno...No opredleeno si struva6e
Kenef parcal pachavra pulna toaletna.Първоначално написано от Milena_Pld
Po temata:![]()
em na principa ot sichko trqbva da se opita sum
![]()
emi ne ne bih napravila troika zashtoto sym obvyrzana i ne bih delila mom4eto si s druga.. ili sebe si ne bih dala na drug.. v momenta tova mi e mnenieto!!![]()
Na Milena_Pld sa legendarni troikite tuka![]()