- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Тройките
Atula, кога ще прайм тройка с тебетряа да сме необвързани и двете обаче, деа
![]()
![]()
НА КОЛКО ГОДИНИ СИ?Първоначално написано от Milena_Pld
Ако нямах връзка бих пробвала![]()
Обичам само един човек и това съм аз.
troika estestveno 4e sam pravila nai dobrata mi fr i edin sladur koito zabarsahme na edno party be6e varha na partito i na zabavlenieto posle go izritahme i ........![]()
hey ela i me celuni hei ela i me upani hey hayde 4ao ne mi trqq6 ve4e hayde 4ao vremeto ti izte4e
triabva da se opita ot vsi4ko
za zajelenie koi bi se navil za 3ka : P
Не съм правила.Против съм такива неща.А според мъжо това е вид изневяра.
bi bilo qko ako 1viat mi p1t e s 2 macki![]()
2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.
ami za jalost my spadna na ediniq,kato razbra,4e sum devstvena.ina4e bix opitala
Nishto chudno,che mu e spadnalo i az da razbera,che momiche koeto ne e pravilo seks iska pyrviqt i pyt da e s dvama,shte se evakuiram nezabavno!Първоначално написано от Stela90
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica
Хах да е те вече с тройки искат да почват!Първоначално написано от Lorelei
Направо да са навътре в нещата
![]()
А по темата-ако някога се навия на тройка (което е малко вероятно) ще направя с момче и още една мацка! :P
Но по принцип за мен сексът е за двама,но не съм против тройките-който го намира за забавно,да ги прави!![]()
СъгласнаПървоначално написано от rame
Иначе аз не съм се замисляла дали съм навита за тройка - рано ми е
![]()
![]()
I'm dancing in the room as if I was in the woods with you, No need for anything but music ...
Music's the reason why I know time still exists ...
Аз имам сериозна приятелка, но въпреки това искам тройка. Ако ми се отдаде тази златна възможност, задължително ще е с 2 момичета.
am az go napravih na skoro,malko zor be6e na sandvi4 no stana i svar6iha i dvamata posle i tova be6e,odavna iskah da probvam,hubavo be6e no v dupeto po princip ne obi4am mnogo da mi go vkarvat![]()
Аз съм против тройките, смятам, че секса е само за 2-ма души и място за трети няма. Сексът е много лично и интимно преживяване - любов между двама души.
Тройки само с хора , в които не съм във емоционална връзка. Иначе съм правил с приятел и приятелка и не беше лошо.
Голям размер на картинката! /machoka/
за шоуто бих пробвалано след време, все още ми е рано
In my dreams I'll always see you soar Above the sky,
In my heart There will always be a place For you for all my life,
I'll keep a part Of you with me
And everywhere I am
There you will be
Аз пробвах..с двама познати...Хареса ми и не ми хареса..всичко си има свойте добри и лоши страни.
Russian Aerospace Agency
бих но само с 2 партниорки :P а и ако приятелката ми е навита (макарче вече знам отговора и :P![]()
)
SkuPa Moq NqMa VtOra KaTo TeBe
е та разбирае че няма да имамимам чувства само и единствено към теб :P
... само се претеснявам другото момиче да не се привърже към теб че с никого няма да те деля !!! само за мен си си !
![]()
SkuPa Moq NqMa VtOra KaTo TeBe
Леле, как й се мазниш, само и само да се получиш тройката..Първоначално написано от ToPi-G
Предполагам сте наясно как и колко ще се променят нещата след тройката... Няма да напълно както преди..
Предполагам сте на по 15-16..
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮