.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 96

Тема: Тройките

Atula, кога ще прайм тройка с тебе тряа да сме необвързани и двете обаче, деа

Голям фен
    Град
    Pleven
    Ама кого ще каним за тройка- харесвай си някого. Аз имам дея, и той може и да се навие. Какво ще кажеш за онова сладко момченце, дето се е снимало на плажа, което ти пише честичко.. сещаш ли се?
    Blame the sin, not the sinner.

Град
    Варна

Re: hi

Цитирай Първоначално написано от Milena_Pld
    Az sam pravila troika s dve mom4eta dva pati,vtoriq ot koito be6e skoro.haresva mi vapreki 4e e dosta zor kogato si na sandvi4,posledniq pat probvax i dvamata v dupeto....i ne bih povtorila pove4e.
    НА КОЛКО ГОДИНИ СИ?

Град
    #mainatown
    Ако нямах връзка бих пробвала
    Обичам само един човек и това съм аз.

troika estestveno 4e sam pravila nai dobrata mi fr i edin sladur koito zabarsahme na edno party be6e varha na partito i na zabavlenieto posle go izritahme i ........
    hey ela i me celuni hei ela i me upani hey hayde 4ao ne mi trqq6 ve4e hayde 4ao vremeto ti izte4e

triabva da se opita ot vsi4ko
    za zajelenie koi bi se navil za 3ka : P

Голям фен Аватара на Devilka
    Не съм правила.Против съм такива неща.А според мъжо това е вид изневяра.

Супер фен Аватара на tqnko1
    Град
    Shumen -> ФИТНЕsС
    bi bilo qko ako 1viat mi p1t e s 2 macki
    2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.

Повече от фен
    Град
    plovdiv
    ami za jalost my spadna na ediniq,kato razbra,4e sum devstvena.ina4e bix opitala

Супер фен Аватара на Lorelei
    Град
    In your dreams ;)
    Цитирай Първоначално написано от Stela90
    ami za jalost my spadna na ediniq,kato razbra,4e sum devstvena.ina4e bix opitala
    Nishto chudno,che mu e spadnalo i az da razbera,che momiche koeto ne e pravilo seks iska pyrviqt i pyt da e s dvama,shte se evakuiram nezabavno!
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.

http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Lorelei
    Цитирай Първоначално написано от Stela90
    Nishto chudno,che mu e spadnalo i az da razbera,che momiche koeto ne e pravilo seks iska pyrviqt i pyt da e s dvama,shte se evakuiram nezabavno!
    Хах да е те вече с тройки искат да почват! Направо да са навътре в нещата
    А по темата-ако някога се навия на тройка (което е малко вероятно) ще направя с момче и още една мацка! :P
    Но по принцип за мен сексът е за двама,но не съм против тройките-който го намира за забавно,да ги прави!

Цитирай Първоначално написано от rame
    Но по принцип за мен сексът е за двама,но не съм против тройките-който го намира за забавно,да ги прави!
    Съгласна Иначе аз не съм се замисляла дали съм навита за тройка - рано ми е
    I'm dancing in the room as if I was in the woods with you, No need for anything but music ...
    Music's the reason why I know time still exists ...

Аз имам сериозна приятелка, но въпреки това искам тройка. Ако ми се отдаде тази златна възможност, задължително ще е с 2 момичета.

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    за (2 момичета 1 момче)

am az go napravih na skoro,malko zor be6e na sandvi4 no stana i svar6iha i dvamata posle i tova be6e,odavna iskah da probvam,hubavo be6e no v dupeto po princip ne obi4am mnogo da mi go vkarvat

Повече от фен
    Град
    sofia
    Аз съм против тройките, смятам, че секса е само за 2-ма души и място за трети няма. Сексът е много лично и интимно преживяване - любов между двама души.

Град
    Sofia
    Тройки само с хора , в които не съм във емоционална връзка. Иначе съм правил с приятел и приятелка и не беше лошо.
    Голям размер на картинката! /machoka/

Град
    v edno sypersko grad4e
    за шоуто бих пробвала но след време, все още ми е рано
    In my dreams I'll always see you soar Above the sky,
    In my heart There will always be a place For you for all my life,
    I'll keep a part Of you with me
    And everywhere I am
    There you will be

здр

Аз пробвах..с двама познати...Хареса ми и не ми хареса..всичко си има свойте добри и лоши страни.
    Russian Aerospace Agency

az sum za troika :P mislq 4e tova samo moge da raznoobrazi vruzkata i ponqkoga da q sujivi no nz dali s poznat ili ne ...........mai po-dobre s nqkoi ne tolkova blizuk

Град
    Sofia
    бих но само с 2 партниорки :P а и ако приятелката ми е навита (макарче вече знам отговора и :P )
    SkuPa Moq NqMa VtOra KaTo TeBe

Цитирай Първоначално написано от ToPi-G
    бих но само с 2 партниорки :P а и ако приятелката ми е навита (макарче вече знам отговора и :P )
    i stiga da znam 4e nqma6 4uvstva kum drugata :P

Град
    Sofia
    е та разбирае че няма да имам имам чувства само и единствено към теб :P ... само се претеснявам другото момиче да не се привърже към теб че с никого няма да те деля !!! само за мен си си !
    SkuPa Moq NqMa VtOra KaTo TeBe

е та разбирае че няма да имам имам чувства само и единствено към теб :P ... само се претеснявам другото момиче да не се привърже към теб че с никого няма да те деля !!! само за мен си си !
    milo kvi sa teq filmi det me vkarva6

Леле, как й се мазниш, само и само да се получиш тройката..
    Предполагам сте наясно как и колко ще се променят нещата след тройката... Няма да напълно както преди..
    Предполагам сте на по 15-16..
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си