.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Преди и след ?

Predi i sled cikal e po malko veroqtno da se zabremenee nali

Да!Преди цикъла и след цикъла са най-безопастните дни!
    В интернет има програми,които показват всички тези работи-кога са безопастните дни,кога си в овулация и т.н.

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Пише се "безопасни", без "Т"
    Ами какво да ти кажа, най-добрата приятелка на майка ми забременява от мъжа си първия път, когато прави секс с него, и то е била в цикъл. Прави си изводите...
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Голям фен
    Град
    на гъза на географията
    Цитирай Първоначално написано от Izabella_
    Да!Преди цикъла и след цикъла са най-безопастните дни!
    В интернет има програми,които показват всички тези работи-кога са безопастните дни,кога си в овулация и т.н.
    Може ли да ми пратиш

Ако съдбата е против мен, толкова по-зле за нея!

Мега фен Аватара на amatorium
    Ne razchitam na podobni neshta. Nikoga ne svurshvam vutre.
    Eating isn't cheating - Arnold

Po princip ne trqbva da se raz4ita nali do takava stepen 4e da go pravi6 bez prezervativ ama se pak za malko uspokoenie ... 6tot az sam mn 6a6nata na tema zabremenqvane

Е нормално е да не разчиташ, това, че са по-безопасни, не означава ,че няма риск.Винаги има!
    А всяка жена си е разлина ,и има жени ,които с години не могат да имат деца, а при други се получава много лесно!
    Съжелявам, но не мога да ти пратя програмата ,просто тя е малко сложничка(за мен де ) и си нямам и на идея как да я пратя.

A ti ot kade q ima6

Дадоха ми я! Предлагам да пуснете нова тема, и да попитате, дали някой друг я няма, или пък някой може да знае от къде да си намерите такава! \/

Град
    София най-голямото село в БГ
    emi nqma da ima problemi ako mom4eto ne svyrshva v momi4eto, a izvyn neq

Eee to da be6e tolkova lesno Ama i bez da svar6va v neq pak e vazmojno vse pak .. uff nz .. kofti e cqlata istoriq s tupoto zabremenqvane.. az ne sam mn naqsno s protivoza4ata4nite ama do kolko znam imat dosta strani4ni efekti i te sa kofti .. napulnqvane .. okosmqvane i t.n .. ama mai imalo nqkvi novi pri koito nqma takiva ne6ta

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си