- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Свирки
...kaza nai-smeshniqt.Първоначално написано от BaiboCo
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica
Нека пишем с точки и болд за да сме по печениПървоначално написано от Lorelei
не забравяй и ЛАТИНИЦАТА :Р хахаха :Р
Както и да е само ще ви кажа 1 ... Само 1 гей може да направи достойна за гордост свирка на някого :Р защо го казвам? Еми те просто си знаят какво как и кога се прави :Р Както и 1 момиче може да задоволи идеално друго :Р тъй че ... свиркаджийките на по 14-15-16 да мълчат![]()
Ела и създай своят измислен свят в FateCry
ZabavniciShte si pisha kakto iskam,na koito ne mu haresva da ne go gleda,chete i t.n.
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica
Моето момиче избърши си жълтото около устата и тогава ми говори за сексуалната си култура..!Първоначално написано от gergana_sweet
Та да си дойдем на темата:
Харесва ми да прая свирки
1-во:по този начин доставям удоволстие на приятеля си
и 2-ро:и на мене ми харесва ...и се възбуждам.. :P
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
Ма аз го чета щото ми е смешно :ДПървоначално написано от Lorelei
lele tuka kakvi neshta stavat..
za gergan4eto.. - i az ne sym syglasna.. pone na 17-18 shte mojesh da se vodish veshta![]()
lorelei - mnogo pravilno si go kaza macka ne im obryshtai vnimanie na ostanalite!evalata!
a po temata - bqh pisala tema.. 4e me e gnus ot spermata.. oshte ne sym go prevyzmognala!! i da i az ot blizo godina pravq sex, no davam syveti za neshta, za koito imam nqkakva predstava!!![]()
ба,що жълто :sПървоначално написано от A_Loving_Girl
Ае пича дет каза за конкурса и го пратихте да джитка си е много прав :Д
За мен най важното е момичето ако не го прави от удоволствие поне да го направи за кеф на момчето... ане защото ТРЯБВА без да се замисля да ми е хубаво или не
а за свиркаджийките на по 14........... Просто знам ли.....
КУРВИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ ИИИИИИ
а?Първоначално написано от BaiboCo
da i ti si 1 godina po golqma ot neq i se otvarqsh sama zabavna siПървоначално написано от natity91
evala golqmata
![]()
tuka nekvi 90 - 91 veche ste ebasi kakichkite i batkovcite ebasi ebachite vee hahahhahaahaha oleleiine vzemam strana na glavniq spor shtoto i ednata i dr strana sa verni v dadeni momenti ... obache sq na 14, na 13 da e lapala daje, vas kvo vi vliza v raotata - q si kupete talkoven rechnik i prochetete znachenieto na dumata kurva, a posle vzemete da q izpolzvate na mqsto, che veche draznite
![]()
Първоначално написано от `ТвОеТо`бОнБоНчЕ`
kukle , vyv tazi vyzrast na syzrqvaneto razlika ot 1 godina daje e frapantna i zabelejima , taka che ... sega si na 14, kogato si na 16 da rechem , shte si na syvsem dr akyl![]()
nishto lichno , daje mi dopadash , no tova si efakt ...
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
mne be to i az nqmam nishto lichno tukaПървоначално написано от miss california
prosto si e fact moje bi si prava no ima i izklucheniq zashtoto ima hora koito sa po zreli za vazrasta si kato mislene i tn
prosto mi e tupo osnovno kato kajat kurva na nqkoq po malka ot tqh
shtot stava taka che teq na 17 sa spali za prav pat na 16 i posle kazvat za men pod 16 e nenormalno
a drugite det sa na po 15 kazvat za men pod 14 e nenormalno i tn
kakto kazaha razni hora razni harakteri
i nedeite tolkova strogo da se otnasqte i napadate spored men tva e forum v koito da si pomagame i vzaimno obrazovame a ne da si darpame kosite i da si biem shamari :] \/ mir
![]()
mmm ... kakto kaza , hora razni - nqkoi po-mili , dr po-haplivi , ne moje sichki da sa ednakvi , da ne ti pravi vpechatlenie![]()
a maloletni kurvi - bol , ne mojesh da me razobedish - ne to govorq samo za foruma , nasqkyde![]()
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
az ne sum i tragnala te razobejdavam pri polojenie che sum saglasnaПървоначално написано от miss california
Prosto kazvam che ot vazrasta na purviq sex ne moje da se sudi za tva dal si kurva ili ne
a po broikata i darjanie i tn
![]()
tochno po vyzrast i broika nai-grubo se sydi , pyk da ti kaja az![]()
em da de za broikata i az kazahПървоначално написано от miss california
ama za vazrasta ne mislq
aide da spirame ve4e s flooda :P
![]()
e kaka , ako si na 14 i si go pravila s 14 choveka![]()
ili na 12 s 3ma i na 17 s 3ma - koq ot dvete shte narechesh kurva![]()
ee da prava si v toq smisul ama ako nqkoq na 15 ti kaje che e spala s nqkoi shte q narechesh li kurva samo shtoto e na 15 :PПървоначално написано от miss california
![]()
zavisi ot broikata iiiiiiiiiii povedenieto i :P
az za 1pyt go pravih na 15 , taka che ...
sega sym na 17 , prvila sym go s 2ma , s dvamata vryzkite mi sa syotvetno godia i 2 meseca , a s 2riq - segashniq - napriaihme skoro godinka
e imenno tva imah predvid te se nahvarlqt bez da znaqt broikaПървоначално написано от miss california
tva e ... che ne stiga kato informaciq samo godinite
ade maco az otivam da ucha veche
![]()
ei hora az ne sym kazala 4e e k***a Prosto izkazah mnenie![]()
Vsqka gre6ka e 4ove6ka. 4ovek ponqkoga gre6i No 4esto malkata gre6ka golqmo 6tastie ru6i!
moite svirki samo za vip pi6ki xaxa xaresva mi da gi pravq vazbujdam nego vazbujdam sebesi i posle qko sex a za parviqt pat be6e divo bez zadra6ki i bez ni6to sled koeto toi me mole6e 3 dena pak za6toto samo az gi pravq katy horata![]()
hey ela i me celuni hei ela i me upani hey hayde 4ao ne mi trqq6 ve4e hayde 4ao vremeto ti izte4e
Световната статистика показва, че човешкият организъм може да се възпроизвежда от 15 да 65 годишна възраст! Така че тези, които са започнали полов живот от по-ранна възраст не ме засягат и не ми пука.Да се спасяват, после те ще съжеляват, не аз.![]()
Само минавам!