.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

кво да правя ?

скоро момчето,което харесвам има РД
    след нашата"връзка"си останахме френдове,обаче все още не съм безразлична и ми треперат коленцата при негово присъствие(независимо дали съм го видяла навън или си пишем по скайп)
    таа... той в момента си има приятелка(явно бързо ма е забравил)
    и все още не ме поканил на рд си И ми е ако ме покани дали да приема и да ида(но в този случай тва означава да ги гледам тях двамата заедно и ще ми стане мега кофти,макар че аз мн искам да му видя новата фр ) или да откажа ама ще излезне като неуважение някво ... или да го излъжа.. ,или да ида за малко и да си тръгна ..

ми де да знам мой се врътнеш ей тъй за едното уважение

или да пия една бира и да си вдигам потурите

Град
    V MoQtA StAq
    щом си има и приятелка дали ше покани и тебе там
    Защото винаги щом затворя очи аз съм с теб, само с теб...

ако питаш мене отиди така хем ще го преодолееш хем ще му покажеш че го оважаваш

Град
    София

Re: кво да правя ?

Цитирай Първоначално написано от МИЧКА
    ...или да откажа ама ще излезне като неуважение някво ... или да го излъжа.. ,или да ида за малко и да си тръгна ..
    Или да отидеш и да покажеш на себе си, а и на него че той не ти е нужен за да можеш да се забавляваш където и с който и да било?
    Can love be forgotten?

Re: кво да правя ?

Цитирай Първоначално написано от PLuScHeTo
    щом си има и приятелка дали ше покани и тебе там
    няма невъзмовни неща

Цитирай Първоначално написано от Abs0lute
    Или да отидеш и да покажеш на себе си, а и на него че той не ти е нужен за да можеш да се забавляваш където и с който и да било?
    не че не го правя ,, пък и той мн добре знае,че се забавлявам и без него

Мега фен Аватара на koalka
    Явно ти още не си безразлична към него, разбирам...Ами, опитай се, колкото се може по-малко да ги гледаш и да се занимаваш с друго.Иначе според мен трябва да отидеш, все пак няма да е зле да го уважиш.

Ако ти е толкова неприятно да ги виждаш заедно отиди само за час.Покажи оважение и измисли че имаш някаква работа и си тръгни
    SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!

Аз имах едно гадже,с което бяхме скъсали и тя имаше РД и отидох...Познайте-беше ми много гадно,защото тя се гушкаше с некъв и съм седял само защото компанията беше добра...После цяла нощ не спрях да я сънувам как пак сме заедно и т.н....
    НО сутринта като се събудих ми некво готино и все едно с чук ме удари жестоката реалност,че не сме заедно,няма и да сме...

Edit:Забравих да кажа,че тоя случай беше с моята първа любов,така,че го преживях трудно,но при тебе ако са по-слаби чувствата можеш да отидеш - все ще си намериш някой нов приятел или нещо ново

Ако ще има и твои приятели на рождения му ден, отиди. Можеш да се забавляваш с тях... кофти е като се получи така, но ще изтраеш малко. Ако те покани, значи държи на теб като на приятелка... отиди за малко и после си намери извинение да си тръгнеш.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си