- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- кво да правя ?
скоро момчето,което харесвам има РД
след нашата"връзка"си останахме френдове,обаче все още не съм безразлична и ми треперат коленцата при негово присъствие(независимо дали съм го видяла навън или си пишем по скайп)
таа... той в момента си има приятелка(явно бързо ма е забравил)
и все още не ме поканил на рд си Ими е ако ме покани дали да приема и да ида(но в този случай тва означава да ги гледам тях двамата заедно и ще ми стане мега кофти,макар че аз мн искам да му видя новата фр
) или да откажа
ама ще излезне като неуважение някво ... или да го излъжа.. ,или да ида за малко и да си тръгна ..
![]()
или да пия една бираи да си вдигам потурите
щом си има и приятелка дали ше покани и тебе там![]()
Защото винаги щом затворя очи аз съм с теб, само с теб...
ако питаш мене отиди така хем ще го преодолееш хем ще му покажеш че го оважаваш
Или да отидеш и да покажеш на себе си, а и на него че той не ти е нужен за да можеш да се забавляваш където и с който и да било?Първоначално написано от МИЧКА
Can love be forgotten?
няма невъзмовни нещаПървоначално написано от PLuScHeTo
не че не го правя ,, пък и той мн добре знае,че се забавлявам и без негоПървоначално написано от Abs0lute
Явно ти още не си безразлична към него, разбирам...Ами, опитай се, колкото се може по-малко да ги гледаш и да се занимаваш с друго.Иначе според мен трябва да отидеш, все пак няма да е зле да го уважиш.
Ако ти е толкова неприятно да ги виждаш заедно отиди само за час.Покажи оважение и измисли че имаш някаква работа и си тръгни
SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!
Аз имах едно гадже,с което бяхме скъсали и тя имаше РД и отидох...Познайте-беше ми много гадно,защото тя се гушкаше с некъв и съм седял само защото компанията беше добра...После цяла нощ не спрях да я сънувам как пак сме заедно и т.н....
НО сутринта като се събудих ми некво готино и все едно с чук ме удари жестоката реалност,че не сме заедно,няма и да сме...![]()
Edit:Забравих да кажа,че тоя случай беше с моята първа любов,така,че го преживях трудно,но при тебе ако са по-слаби чувствата можеш да отидеш - все ще си намериш някой нов приятел или нещо ново![]()
Ако ще има и твои приятели на рождения му ден, отиди. Можеш да се забавляваш с тях... кофти е като се получи така, но ще изтраеш малко.Ако те покани, значи държи на теб като на приятелка... отиди за малко и после си намери извинение да си тръгнеш.
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.