.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Тема: Проблем

Повече от фен Аватара на Lekov
    Град
    Pirdop BG

Проблем

Имам следния проблем харесвам едно моми4е но всеки път когато се доближа до нея и си гълтам граматиката кажете ми какво да правя

Мега фен Аватара на koalka
    Казвала съм го толкова много пъти - сам трябва да си помогнеш!Опитай се да се контролираш и да не си толкова притеснителен, да завържеш някой разговор и т.н.С течение на времето ще свикнеш да говориш с нея, е, сигурно ще има леко притеснение, но това няма да ти пречи.

Супер фен
    mi nameri druga det da si gylta6 dyvkata

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Е сам можеш да си помогнеш човече.

Животът е адът описан в Библията!

Цитирай Първоначално написано от vvs_go
    mi nameri druga det da si gylta6 dyvkata
    Това не го прави!!! Пробвай, вече има толкова много комуникации - skype, телефон, мирка... Пробвай така ако не можеш да го преодолееш поне да имаш някаква представа за това що за човек е. Може да се окаже както повечето днешни момичета - кифла ама без никакъв пълнеж.

Мега фен
    Град
    София
    Всичко эависи от теб.Нямя как да ти помогнем.Но като цяло не виждам эащо си гълташ граматиката.Надали това момиче аде хора Срамът не води до нищо добро.така ,че иэобщо не се притеснявай.Все пак сме хора,трябва да можем да си общуваме.Просто се отпусни,эащото дефакто няма причина эа чак такова притесние.Отивад,эаговаряш я,усмихваш се... Елементарно.
    [size=7][b][u]fosse cos

Пробвай със най-елементарното:докато минаваш покрай нея просто я поздрави.. ако трябва 2 или 3 пъти ..накарай я да те забележи бе човек, щом си толкова притеснителен провокирай я ! Накарай я тя да направи първата крачка.

Желая ти успех.
    We won't let them change how we feel in our hearts
    We're not gonna let them control us
    We won't let them shove all the thoughts in our heads
    And we'll never be like them !

Град
    Pays de la Loire
    Притеснението в случая не ти прави добра услуга Просто се опитай да си по-спокоен, постарай се да бъдеш по-уверен в себе си. Защото все пак, как искаш тя да те забележи, да си изгради мнение за теб, изобщо да ти обърне внимание, ако ти мълчиш като пън?! Не бива да си просто "част от пейзажа"!! Успех! И бъди по-смел =D>

kakto kasaha kolegite nie ne mojem da ti pomognem ismisli nekuw maluk kratak no efecten laf no da ne e kli6e!!!ne misli nekwi stihotworenia i tui podobni ne6ta nema da ia wpe4etli6 s nekwi duuuuuulgi isre4enia.S sum aktior i sa twa imam we4e malko opit kak da wpe4etil6 publikata hehehe

Trqbva da ne si pritesnitelen nito da i pokazva6 4e q haresva6 o6te otna4alo. Druj se priqtelski , gledai purvite ti dumi kum neq da ne sa nqkakuv prost kompliment . Moje da i napravi6 kompliment , no trqbva da e originalen . Imai malko uverenost v sebe si i 6te se opravi6

Град
    Hard Rock Cafe
    normalno, ama mn sad da ti omekvat krakata kato q vidi6, i da te sviva pod laji4kata ^^ ama se preodolqva stapka po stapka.. ako ne q poznava6, pomoli nqkoi tvoi priqtel da q zagovori i v posledstvie ti i kaji ne6to, predstavi i se i po4va flirta xd

Супер фен
    Като си гълташ граматиката, си носи учебниците по български език в себе си. Едно че тях няма да можеш да ги глътнеш, второ че ще си припомняш граматиката всеки път като си с нея и всичко ще е ок. Успехи

Град
    Hard Rock Cafe
    Цитирай Първоначално написано от Alabalaportokala
    Като си гълташ граматиката, си носи учебниците по български език в себе си. Едно че тях няма да можеш да ги глътнеш, второ че ще си припомняш граматиката всеки път като си с нея и всичко ще е ок. Успехи
    basi kretena

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от eu.hyricane
    Цитирай Първоначално написано от Alabalaportokala
    basi kretena
    Присмял се хърбел на щърбел

Повече от фен Аватара на Lekov
    Град
    Pirdop BG
    Хора аз имам една идея но незнам дали става Значи мисля за 14 февруари да и подаря нещо още не съм решил какво та има ли някакъв начин да я спечеля така или ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си