.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Дали е от хапчето?

zdraveite,iskam ako nqkoi znae i e prejivql ne6to podobno da mi pomogne zna4i prez oktomvri pih eskapel(za6toto se skasa prezervativa toi ne svar6i v men,no bqh mn pritesnena i si pomislih 4e tova e pravilnoto re6enie)sedmica sled kato go pih mi doide za mn malko,sled tova mi zakasnq s blizo 2 meseca,doide mi i vsi4ko be6e normalno,sega mi zakasnqva s 12 dni i se 4udq dali ne e ot hap4eto,za6toto s gadjeto mi sme se pazili,ne sme kasali prezervativi,po princip cikala mi nikoga ne e bil redoven,vie kakvo mislite?

т.7
    krem4et0

Супер фен Аватара на Lorelei
    Град
    In your dreams ;)
    Spokoino.Ne se pritesnqvai,stranichni efekti ot hapcheto sa.Shte ti se stabilizira cikyla,ama shte mine vreme.
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.

http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica

Град
    *in a pink dream*
    Цитирай Първоначално написано от Lorelei
    Spokoino.Ne se pritesnqvai,stranichni efekti ot hapcheto sa.Shte ti se stabilizira cikyla,ama shte mine vreme.
    +1
    Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...

http://mon3y.hit.bg/
    Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж

Град
    до твоята звезда :)
    Цитирай Първоначално написано от miss california
    +1
    +2

Град
    София най-голямото село в БГ
    Цитирай Първоначално написано от bRigHt [!
    m00rnInGstaR]
    Цитирай Първоначално написано от miss california
    +1
    +2
    +10

sled kolko vreme 6te mi se normalizira cikala,za6toto taka napravo se pobarkvam

Град
    *in a pink dream*
    tova e strogo individualno

Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж

Град
    София най-голямото село в БГ
    dam individualno e za vsqko momi4e! :P

mersi za otgovorite,pri nqkoq ot vas sled priem na takova hap4e kolko g/d vi e zakasnqvalo,pitam vi ,za6toto sam dosta strahliva i barzo se vkarvam v nqkvi filmi kato mi zakasnee

Град
    *in a pink dream*
    аз не съм пила такожа , мои приятелки са пили , но не мога да ти дам точен отговор ... ако не забравя , каот се видим , ще попитам и ще ти пиша... съжалявам

не се панирай

miss california mn blagodarq [/list]

Голям фен Аватара на lwsu
    Град
    Сф

...

при моята приятелка имаше същия проблем, затова и изписаха некви хормонални хапчета, които и стабилизираха цикъла бързо, но както казаха по-горе, строго индивидуално е, затова най-добре отиди при специалист ако искаш по бързо да оправи..

nqkoe momi4e sas sa6tiq problem da me uspokoi i da mi kaje ne6to po temata ,pls 4e napravo 6te gramna,o6te ne mi e do6lo

Голям фен
    Ами както не е бил редовен по принцип, Ескапела направо ти е разказал играта. Най-добре иди на лекар ( гинеколог ) - ще ти изпише противозачатъчно и за 1 месец всичко ще се нормализира ( ако не знаеш, това е другата функция на противозачатъчните )

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Колко дни вече нямаш менструация? Ако са над 40-върви на преглед. 1 колежка вече няма цикъл над 2 месеца, не е пила хапче, ама прави дита. Назначиха й хормони, з да й дойде. По-точно противозачатъчни.

19 dni,no kato pih hap4eto prez oktomvri i mi zakasnq s dva meseca,doide mi na 10 dekemvki i ot togava ni6to

Град
    Свищов
    Аз те питах не колко ти закъснява, а колко дни няма менструация. След като последно на 10-ти ти е дошло, значи са 50 дни. Утре веднага на гинеколог. това не е нормално!!!!

dali ot hap4eto mi zaksnqva tolkova,kakvo dr moje da e ?

Град
    Свищов
    Да, може, но може и друга причина да има. върви на лекар момиче. не разбра ли-липса на менструация над 35 дни не е нормална!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си