- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Прилични/неприлични предложения
Poluchavali li ste nqkoe neprilichno predlojenie, koeto za razlika ot obichainite posvirkvaniq i lafove ot tipa "shti skusam guza" da vi e nakaralo naistina da se zamislite ili da reagirate? Kakvo mislite za tqh?
т.7 от Правилника!
Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3
Eating isn't cheating - Arnold
Не реагирам на такива неща.Има една поговорка "УБИЙ ПРОСТАКА С МЪЛЧАНИЕ".
Russian Aerospace Agency
Първоначално написано от gergana_sweet
![]()
![]()
![]()
![]()
napylno izkazvash moeto mnenie . na takiva otvorkovci , koito se pravqt na golemi myje i ebachi (pone az taka go priemam da trygnehs da pravish podobni predlojeniq na nqkoe momiche, bez da ste obvyrzani ) moga samo da im pojelaq naum predlojenieto da im zasedne stabilnichko v zaleseniq zaden dvor
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
Emiiii az ne obi4am da mi pravqt predlojeniq . . . naprao действа и ако види ,че се давам /мн. рядко/ значи е успял да ме възбуди много с нещо и за това съм се 'подлъгала'![]()
Аре бе!?Първоначално написано от gergana_sweet
Ама ако заедно с това неприлично предложение вървят с комплект няколко пачки,няма ли да се съгласиш?
![]()
[quote="aciko"]Аре бе!?Първоначално написано от gergana_sweet
Ама ако заедно с това неприлично предложение вървят с комплект няколко пачки,няма ли да се съгласиш?
[/qu
Плаща този които е не способен да си намери момиче и по този начин с парите си избива този комплекс.Съгласява се тази която е сребролюбка и има манията за големеене...Да се вози в лъскави коли и да рапзолага с пари.А като е неспособна да го направи по друг начин го псотига със секс.
Russian Aerospace Agency
Az popitah za neprilichni predlojeniq, koito sa izvun tezi na obichainata prostashtina.To e qsno kak shte reagira momiche na predlojenie ot tipa "Macko ai v kushti da te stopq ot e*ne"
![]()
Eating isn't cheating - Arnold
Първоначално написано от amatorium
za men golqma razlika nqma ... prosot vtoriq ima malko po-bogat rechnik - tova ne pravi celta mu razlichna![]()
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
Ако са мноу нахални....![]()
и отминавам :P
да много пъти но най - запомнящото се беше преди две години тогава бях непълнолетна и получавах некви SMS от рода на искам да спя с теб колко струваш некви такива не им обърнах внимание , но после както се връщах от един купон ии некви шибаняци почнаха да вървят зад мен и да ми викат 400 лева устройват ли те не знам си кво но аз пак не казах нищо но последния път когато го направиха бях в някакъв шок защото една моя приятелка беше изнасилена ии още повече се панирах като казаха че ще дадат 600 лева ако доведа сестра си иии много се ядосах и вдигнах скандал то добре че беше през деня и имаше доста хора ии те веднага се уметоха за всеки случай казах на приятелите си и от тогава не съм ги виждала дай боже да не го видя повече
No martini .. no party..
Редовно...
и да , замисляла съм се , но не съм се решавала![]()
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
Нещо от рода на "Ела вкъщи на кафе с райбер." или "Ела да гледаме филм вкъщи."Първоначално написано от amatorium
стандартните клишета..
или на улицата някой напълно непознат "Да те закарам?"
или разни дето се правят на фотографи: "Много си красива, искаш ли да дойдеш в студиото ми да те снимам безплатно?"
Всяк'ви откачалници...![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
-100Първоначално написано от aciko
I l0ve Jim Carrey and wEntY mIller
ооо не автора/ката стига си и обяснявал че кат гледам ква е бавна изобщо не схваща за кво точно я питатПървоначално написано от miss california
явно само загубеняци се занимават с нея
![]()
![]()
Let The BEAT Control Your Body
syglasna sym!!!Първоначално написано от miss california
![]()
аматориум, защо им пускаш такива теми? отговорите са ясни предварително - "оо, не, аз не съм такава, тея мъже са простаци"
муахахахахаха![]()
и аз така си рекох
в днешно време е по-лесно да получиш свирка в кенефа на дискотеката, отклкото да получиш точен час
и сигурно с навършване на 18 тея "дами" претърпяват рязка промяна - оо, да, докато са били непълнолетни и малолетни и са писали в тийнпроблем, те са били непорочни девици
ниското ми мнение е подкрепено с факти, да почна ли да изборявам имената на потребителки от форума, които твърдят, че са "над тези неща", но...
![]()
хев фън, бейбз
Първоначално написано от radito
tovhno taka , idi pusni 1 toto , che mnogo pochna da poznavash![]()
МммПървоначално написано от miss california
да бе верно
![]()
![]()
a quench:евалла![]()
Let The BEAT Control Your Body