- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- MOLQ WI POMOGNETE ! :)
Последвията от онази Анкета на която гласувахте преди много време дали да отида при момичето и не знаете отидох одряза ме леко обаче беше щастлива заради жеста който и направих .
Мислия си доста често за нея последно време като си спомня че тва беше миналата сряда ми изглежда много странно
Наистина изпитвам много силни чувства към нея но незнам как да стане че и тя да изпитва чувства към мен щото има приятел поне миналата сряда имаше
...
Как да го напрая като съм толкоз тъп че не и зех телефония номер незнам дали щеше да го даде но незнам и ся кво да напрая че да и зема номера ....
Общо взето яко влюбен шансове 1 към 10 за успехае даите идеи ко да прая наистина я харесвам даже не знам защо но мисля че я обичам
![]()
Или тва си остане една несподелена любов или си ще стане незнам искам да бъда с нея поне приятели наистина я харесвам и наистина повтарям наистина ако се забелязали наистина
ХеЛП 2 дъ намен10х предварително аре пишете
![]()
![]()
че ми писна да си блъскам главата и да не правя нищо по въпроса![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Zdravei.Tova,koeto si napravil e mnogo smelo.Spored men,
trqbva da byde6 po nastoqtelen,no smeni strategiqta, tozi pat q pomoli pone da stanete priqteli.I taka malko po malko se sblijete,a moje pyk da i stane6 nai-dobriq priqtel! A ot priqtelstvoto do lubovta ima edna krak4a.Uspeh.
Ako nqkoga iskash neshto,iskai go tvyrdo bez strah,daje kogato ti go otkazvat sys smqh!!!
Не те разбрах. Вероятно има нещо общо с подписа ми.
Ами намери й телефона, обади й се, пиши й... ти какво очакваш? Да си вървиш по улицата и ненадейно да я срещнеш някъде, за да се уговорите да излезете ли?Нещата рядко се случват като в някой американски филм.
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
1.Поздрави за жеста, сигурна съм, че е била поласкана.
2.Ами кажи и нещо забавно, така че да излезе, че искаш скайпа и за да сте само приятели.Например: "Ей,красавице, аз ти подарих цвете, а ти ще ми дадеш ли номера си/скайпа?' Но е много важно как ще го кажеш, да не излезе все едно и е задължение.Така на шега, ако тя поиска ще ти го даде.Съвет:Недей да садиш много надежди, тя си има приятел. Успех!![]()
KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!
dae hubavo si napravil.. ama se slu4va, 4ovek.. i vse pak napravi ocenka na potrebnostite si, ako 6te bade6 dovolen samo ot priqtelstvo, q pomoli da izlezite prosto za da se opoznaete po-dobre, ili i vzemi skype i si pi6ete.. pokaji i dobrite strani ot haraktera si, ako e to4na, 6te gi oceni![]()
samo na 1 mqsto sym siguren 4e moga da q sre6tna i to e v kafeto kogato e na smqna ... skype mirc ta6ak rabota
Vij tva za nomera go mislih mn primerno otivam s nqkoi fr na kafe tam i posle q pitam zdrasti kak si ;P
ako ne6to se zaprikazva s men da q pokanq da sedne pri nas 6toto tq predi me pokani da sednem da piem po kafe ama az imah rabota mn spe6no .. i bqh spekal na max okolko 20 min stoqh pred kafeto ;D 2 cigari izpu6ih obikalqh sednah na edna peika ... a we ne mi se govori za tva be6e mn qko ;] vypreki 4e si ima priqtel .. moje bi ako po4na da hodq v tva kafe po 4esto az ne sam hodil ot predi kato i dadoh rozata tei 4e i da e iskala da mi kaje ne6to nqmala e 6ans da me nameri ;] hah :P
naistina iskam da mi vyrje da q sre6tna po pytq i da e sama ia z da sam sam i da i zema nomera i da !
Bahti 6to ne se fkaram u nqkoi film :P
Еми ти сам си си измислил кво да правиш. Идеята да я поканиш на кафе е супер![]()
Животът е адът описан в Библията!
Хубаво е ,че успя да и дадеш розата!!!
Наистина отиди пак до кафето и и поискай номера :P Ще ти го даде УспЕХ!
Живото наистина може да бъде много труден, както и лесен ...
В случая труден. за да стане това, което не ставало трябва да правя всичко, което до сега не съм правил и това ме плаши до някъква степен смисъл да не се изложа и подобни. всъщност когато й подарих розата беше един от най-хубавите ми моменти в живота ми като изцялотова да направиш някой важен за теб човек щаствлив дори и да не си го познавал може да означава много понякога
Долу горе ся е още по-трудно да стане нещо, но колкото повече време минава толкова повече се отадалечавам от нея ...
Тя е за мен нещо като момичето мечта даже нещо много повече
а жената с главно Ж гхаха по тъпо неможах да го измисля но така и така почнах да ръся глупости нека поне ги завършя...
Видях че плана бачкаи че си има приятел за което предполагах преди това ...
Сега съм много объркан и незнам точно какво да направя за да не влоша нещата не правя нищо а може би това е грешка ...
Никои от вас не дава савети, а по-принцип винаги някой дава акъл тука , което също е объркаващо ...
Общо взето съм по-объркан от всякога... Не искам други момичета освен нея ... Тя е много специална за мен но си има приятел незнам как да станем по близки за това искам съвет от вас помоЩ!
uf pufJivota prodyljava jivei napred ne poglejdai nazad ;]