.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Дали съм бременна?

значи работата е следната.. миналия месец по средата ми дойде всичко си беше наред и така до към края на месеца когато правих секс с гаджето .. и след това след 1-2 дни някъде ми дойде пак нормално беше ... обаче ми направи впечатление друг път не ми се беше случвало и така..сега тоя месец отначалото му отново се разболях от бронхит пих лекарства това онова беше ми много зле общо казано и си мислех че ще ми дойде както трябва към средата на месеца ... когато бях при лекарката тя ми каза че всичко ще бъде нормално и няма причина да се безпокоя по-точно че ще си ми дойде на датата на която трябва да си дойде...обааче сега е проблема че е вече към края а на мен не ми идва и вече сякакви мисли ми минават през главата и съм се шашнала... чудното е че и майка ми пи от същите лекарства като мойте понеже и тя нещо не беше мн добре нз сега какво да мисля дали съм бременна пък сега се е сетило да не ми идва? и все пак как като миналия месец си беше всичко наред?дали е нещо от лекарства ..антибиотици и дали и от малкото притеснение дето имах ... ако някоя е имала такъф случай да пише ..пък желаещите да дадат и съвет... мн ми е объркано .. и ест ме е страх...

т.7
    krem4et0

Град
    *in a pink dream*
    nqma polza ot pritesneniq ... obache da , kogato ne ni doide ponqkoga se panirame i blokirvame
    samo 1 shte ti kaja , utre sutrinta stavash otivash do aptekata , kupuvash edin test i si go pravish "SureCheck" struva medju 3 i 4 lv i shte se pouspokoish
    nai-dobre nqkoq priqtelka da e s teb , za da chakate zaedno 5-10 minutki i d ane broish sekundite samichka
    procheti hubavo iznstrukciite za detailite , zashtoto sym gi pozabravila i ne iskam da te obyrkvam
    adi i utre pishi kak e minalo , no spored men e ot lekarstvata , ot pritesnenie , ot vremeto i ot ohste 13581345 neshta ... cikylyt mn lesno moje da byde povliqn ot razlichni vytreshni i vynshni faktori
    Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...

http://mon3y.hit.bg/
    Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж

най-вероятно от антибиотиците ти закъснява. При мен редовно така се получава... след първите 2-3пъти, когато се панирах така... вече взех да свиквам..
    и да, не се притеснявай, 'щот' съвсем ще ти дозакъснеее...
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Цитирай Първоначално написано от miss california
    nqma polza ot pritesneniq ... obache da , kogato ne ni doide ponqkoga se panirame i blokirvame
    samo 1 shte ti kaja , utre sutrinta stavash otivash do aptekata , kupuvash edin test i si go pravish "SureCheck" struva medju 3 i 4 lv i shte se pouspokoish
    nai-dobre nqkoq priqtelka da e s teb , za da chakate zaedno 5-10 minutki i d ane broish sekundite samichka
    procheti hubavo iznstrukciite za detailite , zashtoto sym gi pozabravila i ne iskam da te obyrkvam
    adi i utre pishi kak e minalo , no spored men e ot lekarstvata , ot pritesnenie , ot vremeto i ot ohste 13581345 neshta ... cikylyt mn lesno moje da byde povliqn ot razlichni vytreshni i vynshni faktori
    +1
    Почти никога не преглеждам същата тема 2 пъти!
    За въпроси - ЛС
    ---------------------------------------------------

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си