.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

имитирате ли някого? а вас имитират ли ви

м да това е въпроса ми и ако ви имитират по какви начини и дразни ли ви това?

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Баща ми ме имитира нон-стоп по всевъзможни начини.Въобще не ме дразни, напротив супер забавно ми е.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Мега фен
    Град
    Utopia..
    Цитирай Първоначално написано от ЦвЕтИт0
    Баща ми ме имитира нон-стоп по всевъзможни начини.Въобще не ме дразни, напротив супер забавно ми е.
    не мисля, че авторът имаше точно това предвид..
    да, имам приятел, който ме имитира ... дразнещо е, но не се ядосвам:>

Супер фен
    Град
    Своге
    da ima edni hora,koito se opitvat........
    И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !

Супер фен Аватара на fake
    да, аз съм протеже на експлойтедтийн явно.
    Boots and braces don't make racists!

Град
    София
    ми не имитирам ,но хората са казали "с какъвто се събереш такъв ставаш" така ,че може да се каже ,че съм си сменила виждамята и начина на живот ,но това важи и за приятелите ми.придобила съм някои нови интереси от тях ,те от мене и това е

Имало е период от живота ми, когато съм имитирал... кога звезди, кога съученици. Но този период отдавна е минал и мисля, че хората около мен го забелязват.
    Не, не обичам да копирам, но пък доста често ми се случва да виждам свои протежета по коридорите... не е неприятно, напротив
    Тъй красиви, тъй наивни,
    плискат по всяка капандура.
    И докато наливат тъй проливни,
    виждаш всичко друго колко малко струва....

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Не имитирам никого. Харесвам се такава, каквато съм, има и неща, които не ми допадат, но съм свикнала с тях. Нямам нужда да взаимствам нещо от някой друг, за да се чувствам добре в своята кожа. А дали мен са ме имитирали Май е ставало това, ама не е било нещо фрапиращо...
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Мега фен Аватара на Disrespect
    Град
    Варна
    за имитиране баш не..

ама много много много много много много много искам да приличам на баща ми
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Всеки човек имитира ,било то от филм ,било то от истински човек ,как сте сте придобили походката си мислите?
    Повечето неща ,които придобивате са несъзнателни и няма да разберете дори ,нито да кажете ако знаете
    чао

Хм за несъзнателното имитиране на алфа мъжкия в групата ли става въпрос? Дааа яко ме имитират - цяла армия клонинги съм събрал, скоро тръгваме на марш към Кърджали! Viva Revolucion!

Мега фен Аватара на quench
    абе има тука едно момче на форума, дето ме имитира

малко ме дразни, прави се на алфа

хехе
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

Боби Турбото!Проблем?
    we give it all.

Повече от фен Аватара на Sunrisee
    Град
    Вкъщи
    Mrazq da imitiram nqkogo,kakto mrazq i men da me kopirat!Edna.."priqtelka" praveshe jalki opiti da me imitira kato se oblichashe kato men,praveshe si syshtite pricheski,ta tq dori pochna da govori kato men i da mi izpolzva lafovete.Ot togava i teglih 1 rugatnq i ne me e poglednala poveche

Супер фен Аватара на FelisDirus
    Не бих казала... на повечето хора определено не им допада начина, по който се държа, а аз.. имитирала съм, но като по-малка, вече не.
    Собственост на Canis_Dirus

Град
    нА deT’ M? VuDџ’ t ЦайSИtE
    ми не аз не имитирам никой ама една от на6ия клас ма имитира поне аз тей си мисля
    ИСкЪм дА КажА НешТу...ЗнаЧи....ЪъЪ....ОК....!Вс ъщНОсТ КаКВо ИСкЪх Да Ти каЖА....МамКА му...ДобРЕ...Дъ КажА пРОСто ЕднО....I LOVE YOU!!!_____________
    (\(\
    (':'=)
    (')('')

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Еми,мен ме имитират няколко мом4ета от класа,защото се смея много смешно и странно...малко,като оная Мартина 4илингирян от танцувай с мен,но до сега не са уцелили правилния тон!

Да имитирам някого целенасочено - не. Но понякога се улавям на моменти как се държа точно като някоя приятелка... говоря като нея или си докосвам косата по същия начин.
    Но иначе най-добрата ми приятелка редовно ме 'кове' като се прави на мен... понякога ми е като огледален образ...
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Голям фен
    Ако ми е изгодно....Защо пък не?

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    мен да ме имитират...вече направо не искам да говря за тва...

А аз да имитирам...както каза sh3_1s_7h3_0n3 умишлено не ама се усещам,че съм усвоила бая от физиономиите на бившия и приятел:/

Супер фен Аватара на InitialD
    Град
    Източен Бейрут , Ливан
    Да .. приятелите ми почти нон-стоп!Един от тях ме имитира като съм учтив или се притеснявам .. ама го прави някакво гейско такова!
    А един съученик ме следеше как стоя прав на едно място .. защото му се струваше гейско отстрани .. еми какво да направя висок съм израстнах бързо и се поизкривих малко ... но това е хорското мнение .. много относително нещо!
    И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Initial_D
    Да .. приятелите ми почти нон-стоп!Един от тях ме имитира като съм учтив или се притеснявам .. ама го прави някакво гейско такова!
    А един съученик ме следеше как стоя прав на едно място .. защото му се струваше гейско отстрани .. еми какво да направя висок съм израстнах бързо и се поизкривих малко ... но това е хорското мнение .. много относително нещо!
    нека повторим
    гейско

Супер фен Аватара на InitialD
    Град
    Източен Бейрут , Ливан
    Цитирай Първоначално написано от Сладичко_bi
    Цитирай Първоначално написано от Initial_D
    нека повторим
    гейско
    Не започвай и ти ...
    И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.

Град
    София
    Дари и да имитирам някого, го правя несъзнателно и със сигурност не изцяло, ами само някои неща..
    А колкото до това дали ме измитират.. Ами случвало се е и честно казано ме дразни.

никой не имитирам.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си