- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- До колко ходите разголени ...
Do kolko razgoleni hodite prez lqtoto? Kak nai-sexy i predizvikatelno ste se oblichali?
Eating isn't cheating - Arnold
devoiki, vzemaite primer !
![]()
tova e za uchenichkite![]()
дано смао някое момче не земе пример от горните картинки![]()
Хах ми щото ако търсиш такива каки много трудно ще намериш,или пък много трудно някоя от тях ще ти пуснеПървоначално написано от SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
Пък и повечето такива жени имат доста гаден характер
намират се и изключения ама рядко
Syvsem normalno kato za lqto,kysi dynkovi shorti,potnicheta :P A i gola da trygna,cqlata ni glavna e zavoiuvana,ako moga taka da go kaja,ot zabludeni teroristi(turisti) deto se motat kyde s banski,kyde bez,obshto vzeto shte se slivam s navalicata. :P
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica
s po tunki drehi, kusi potni4eta, pantalonki kusiii super e![]()
Ами аз лятото обичам да нося къси панталонки и рокли, къси тесни поли понякога слагам, но много обичам и широките. За потничетата - обикновено някакви с презрамка през врата, обожавам такива които са без презрамки и сатенени също така. И понеже имам пиърсинг на пъпа и много готина татуировка на кръста и една на корема, а също и една на плешката и много държа да ми се виждат така че обикновено се старая.![]()
аз винаги ходя само по пишка , но поради космената ми покривка изглежда , че нося пуловер и вълнени гащи
Когато съм на море,си се мотая с хавлията или някфа тениска на баща микогато съм си в нас,някфи широки къси панталонки и широка тениска,а когато излизам -7/8 и тениска
![]()
Интересна си или се правиш на такава?Първоначално написано от Whisskas
Ami i az kato momi4etata po-nagore se obli4amno nai razgolenoto e kogato iskam da iznenadam i sabluznia priatelia mi i sum bez belio
- ama pod polata,ne pantalon ina4e e gadno.
ами аз много обичам да нося къси полички , къси панталонки , къси роклички по разголени![]()
No martini .. no party..
Аууууу не..
Прекалено съм взискателна към себе си - не смятам че имам перфектно тяло ,за да си позволя да ходя с по 2 парчета плат..знаете къде/е ,айде на плаж е друго../
за най-секси..хах,не мисля че аз съм човекът ,който да определи.
Принципно не се навличам много/както каза Whisskas относно пуловерите- ми пречат,по свободни дрехи,по свободен дух/,но чак пък голи гърбове зимата..бърр..
всичко с мярка![]()
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
Ммммм, не обичам разголени дрехи. Не, че се навличам, от време на време нося къси панталони примерно, но най- обичам поли до коленете, летни блузи и потници, които не ти показват корема... И само за информация на девойката по- горе... много хора имат пиърсинги и татуйровки... но не всички си ги развяваме наляво- надясно.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
ае тука само женски народ писал ма ади и петко мъжете (жени мъже се тая...разликата е 15 см) аз зимата ходя с чували а лятото...пак в къщи съм с гащи тип "парашут" дето се бъркат с пола (отдолу-нищо) а навън тениска тип чувал и пак някви широки...мразя тесните дрехи и аз обичам да си мърдам![]()
Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.
да де... девовйката доста по- нагоре...Първоначално написано от BrokenInnocence
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
Еми аз съм си ги направила, за да ги показвам.Не виждам смисъл да ги крия.
Мм и аз искам татос..ама нещо мъничко,на закътано място,само бебчо да го вижда..![]()
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!