.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 50 от общо 50
    Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Не се доверявам аз особено на вкуса му за дрехи.....не е моят определено.........Той е леко, хм консервативен в облеклото си, а аз съм далеч по-разкрепостена!

Супер фен Аватара на Lorelei
    Град
    In your dreams ;)
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Не се доверявам аз особено на вкуса му за дрехи.....не е моят определено.........Той е леко, хм консервативен в облеклото си, а аз съм далеч по-разкрепостена!
    Emi ti si znaesh Tova me zaradva i nai-mnogo,che vsichko beshe idealno,che e ucelil ne samo mqrka i t.n.,ami i belioto beshe mnogo qko.
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.

http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica

Голям фен
    Град
    Pleven
    Защото 3 години и половина не го е правил.....най-малкото ще е странно, нали?
    А и знае, че родителите ми са консервативни и намерят ли нещо такова ще е ад. да не говорм, че идеята да ползвам вибратор, топчета или нещо изкуствено ми се стрва отблъскваща!
    М, няма нищо лошо. Ама хич даже.
    Ако приятелят ми не ми подарява секси неща никога, мига пък да си помисля, че нещо не действам сексуално. Идеята не е постоянно да ме зарива с прашки ( каквито не нося по принцип ), или да ми купува само от секс-шопа подаръци, но нещо палаво от време на време никога не е излишно, нито обидно. А и как майка ми ще ми диктува живота като съм на 20 години- хубаво уважавам я, издържа ме, ама и в леглото да ми свети няма как да стане.
    Blame the sin, not the sinner.

Град
    София най-голямото село в БГ
    Цитирай Първоначално написано от Atula
    Защото 3 години и половина не го е правил.....най-малкото ще е странно, нали?
    А и знае, че родителите ми са консервативни и намерят ли нещо такова ще е ад. да не говорм, че идеята да ползвам вибратор, топчета или нещо изкуствено ми се стрва отблъскваща!
    М, няма нищо лошо. Ама хич даже.
    Ако приятелят ми не ми подарява секси неща никога, мига пък да си помисля, че нещо не действам сексуално. Идеята не е постоянно да ме зарива с прашки ( каквито не нося по принцип ), или да ми купува само от секс-шопа подаръци, но нещо палаво от време на време никога не е излишно, нито обидно. А и как майка ми ще ми диктува живота като съм на 20 години- хубаво уважавам я, издържа ме, ама и в леглото да ми свети няма как да стане.
    syglasna :P

Град
    In purple sky
    Цитирай Първоначално написано от Whisskas
    За Коледа си пожелах на Дядо Коледа латексово костюмче на медицинска сестра...
    Опявах една седмица на всичките ми приятели, с уговорката че като някой ми го купи ще му покажа как ми стои и ще му дам да пипне... :P
    Всички изглеждаха въодушевени, и накрая никой не ми го купи.
    А много искам...Ама много!
    За 8ми март,мама ми е обещала вибратор.
    На нея поне й вярвам... Тя си спазва обещанията.
    А като бях на 15,ми подариха белезници... Ама са много яки, щото не са от секс-шоп... пухкави и удобни, а са истински- полицейски... Стягат, правят рани и причиняват болка... Много са яки! Смисъл... по-истинско е някво... :P
    Майка ти ще ти купи вибратор? Май много си фантазираш..
    Нещо не ми се връзва просто...струва ми се, че си прекалено наивна

Приятелката ми (бившата) ми подари едни много яки кожени прашки ...иначе най-голямото унижение за мен ще е някой ако ми подари гумена кукла (пък било то и на майтап)
    Прекрасно е да бъдеш скромен, но не следва да бадеш равнодушен, а да имаш позиция!

ами не са ми правили..аз се бях запалила по едно време да му измисля нещо..но той предпочита просто да ни е хубаво..

3 презерватива и брошурка от анти спин кампания

Град
    In your dreams ;)
    И все повече и повече се убеждавам,че мама е толкова прекрасна,че чак изглежда невъзможно.
    Обичам те,мамо...
    Veche sym ubedena,che tq ti kupuva i prezervativite... Nakyde otiva sveta...Roditeli da pooshtrqvat,che decata im pravqt seks!
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.

Голям фен
    Град
    Pleven
    Цитирай Първоначално написано от Lorelei
    И все повече и повече се убеждавам,че мама е толкова прекрасна,че чак изглежда невъзможно.
    Обичам те,мамо...
    Veche sym ubedena,che tq ti kupuva i prezervativite... Nakyde otiva sveta...Roditeli da pooshtrqvat,che decata im pravqt seks!
    Аз един ден ще си седна с децата и ще им кажа-- не се крийте, дайте да седнем и да ви обясня някои неща. Това не става, когато децата ти те имат за строг и сериозен, а когато още от малки си ги свикнал, че можеш да ги научиш на най-важните неща и да им дадеш добри съвети.
    А и наистина знам много мои приятели мочета, на които майките им купуват презервативи.
    Blame the sin, not the sinner.

Град
    In your dreams ;)
    Обичам те,мамо...
    Аз един ден ще си седна с децата и ще им кажа-- не се крийте, дайте да седнем и да ви обясня някои неща. Това не става, когато децата ти те имат за строг и сериозен, а когато още от малки си ги свикнал, че можеш да ги научиш на най-важните неща и да им дадеш добри съвети.
    А и наистина знам много мои приятели мочета, на които майките им купуват презервативи.
    UjasT! Boje nakyde otivame ... Roditeli da podstrekavat decata si da pravqt seks...
    Za men primera,che trqbva da se izpolzvat prezervativi se systoi v kupuvaneto na edin prezervativ,a ne v zadovolqvane na nujdite im ot kontraceptivni sredstva!

Цитирай Първоначално написано от miss california
    mai mai ne sym poluchavala

a kakyv iskam da polucha ... mmm da e rozov i golqm

sega po-seriozno - ne znam , kakvoto i da se shte se iznenadam , a chovka koito go podarqva , shte znae po kakvo si padam i she go izpolzvame zaedno s kef :P
    +1 i da golqm i rozov
    Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от SINDEL
    Подарявали са ми вибратор.
    Ина4е бих искала... аммм.. не знам.. нещо от типа на корсет
    'Ба ли го..
    ООО, аз днес си купих едно корсетче, много е хубаво-червеничко на розички и с връзчици отпред, купих си и прашки в комплект и тази седмица ще ходя да си взема и черните чорапки /жартиерите са си към корсета/. И щеше да бъде перфектно, ако можехме д правим и нормален секс, ама си изпуснах хапчето, а и тоочно след това ще преминавам на други и... т.е. два месеца и половина... сексът няма да е секс...

Град
    София
    UjasT! Boje nakyde otivame ... Roditeli da podstrekavat decata si da pravqt seks...
    Za men primera,che trqbva da se izpolzvat prezervativi se systoi v kupuvaneto na edin prezervativ,a ne v zadovolqvane na nujdite im ot kontraceptivni sredstva!
    А какво му е лошото в правенето на секс???? Доставяне на удоволствие, ау, че ужасно... Сексът е полезен, освен, ако детето ти е малоумно и не знае как да се пази, но затоав ще се си виновна само ти, ако го допуснеш.

Град
    In your dreams ;)
    Цитирай Първоначално написано от shadow4e
    А какво му е лошото в правенето на секс???? Доставяне на удоволствие, ау, че ужасно... Сексът е полезен, освен, ако детето ти е малоумно и не знае как да се пази, но затоав ще се си виновна само ти, ако го допуснеш.
    Xa-xa.S ironiqta ne se kotirash.Slabichko mila.
    Polezen bi mogyl da byde,samo za chovek,koito osyznava negovata neobhodimost kakto na fizichesko,taka i na psihichesko nivo-na nqkoi 14-15 godshen puber ne vijdam s kakvo bi mogyl da byde polezen?! (ima si i izkliucheniq,razbira se) Za moeto dete ti mojesh da bydesh spokoina,ako jivot i zdrave nqkoi den si imam dete,ne bih si pozvolila da go ostavq da tyne v nevejestvo,kakto povecheto v toq forum i da si otvarq ustata,za da stava vqtyr.Bih go nauchila na dosta raboti,koito kato gledam taka dosta roditeli sa propusnali da napravqt.Bih izbegnala dosta greshki dopusnati i ot moite sobstveni roditeli.
    I samo da te pitam kato si tolkova kurnaz,vashite kak reagiraha pyrvonachalno na novinata,che na ... godini pravish seks?! Da ne se zaradvaha ?

Град
    ... Some happy place ...
    Обичам те,мамо...
    ne vijdam koe mu e lo6oto da kupuva6 na deteto si prezervativi po tozi na4in pokazva6 4e si zagrijen za negovata bezpastnost (zabremenqvane bolesti) taka i taka decata kato si naumqt ne6to ne moje6 da gi spre6 te 6te go pravqt s tvoe i bez tvoe odobrenie osobeno otnosno seksa ... a kolkoto do whisskas tfa ve4e e prekaleno maika ti da ti kupuva vibrator ... sry ama ...
    Jenata e kato debalansiran kur6um. Vliza prez surceto, minava prez djoba, i ti izliza prez nosa!!! Pp

Град
    In your dreams ;)
    Ne stava duma,da mu zabranqvam da pravi seks ili neshto podobno,tova e absurdno.Vyprosa e,che i az bih mu kupila naprimer edna kutiika prezervativi i bih mu kazala "Pravi bezopasen seks!",no tova vseki pyt az da mu kupuvam prezervativite e naistina prekaleno.

Град
    София
    Хах, държиш ми сметка за моя морал. Секс започнах да правя почти на 17, а вече с приятеля ми бяхме от 8 месеца заедно. И защо майка ми трябва да е изпаднала в криза от тази случка, в първия ден й беше странно от "промяната", едва ли, не - но това са глупости.
    И знаеш ли, когато ходя на гинеколог, той миказва "За съжаление, в семействата на много малко момичета, наиситна се говори за секса. А ако това не беше така, сега нямаше да имат със сигурност такива усложнения при възникналите им болести".
    А доверието не се изгржда, като ти даде един презерватив още преди да си почнал са водиш полов живот, защото това в почти всички случаи или е съпътствано от някаква лекция или както е в повечето случаи, ще измести тази лекция т.е. това е нещо формално, с което родителите си казват "Е, аз направих каквото трябваше". А всъщност те така се останали много далече от детето. Сближаването идва от това, че родителят, трябва да покаже, че сексът е удоволствие, не е само болести, но за да си остане удоволствие, трябва да се спазват някои правила.

П.п. На 16 или поне на толкова изглеждаш, не си ли си научала вече сухата лекция, че е грозно да си слагаш нагъзени снимки по форумите.

Град
    In your dreams ;)
    Xa-xa.Sigurno sym po-golqma i ot tebe,ama kak da e.To tuka iz foruma na vsichkite ligli mnogo im znaqt ustite.A otnosno snimkata mi,pone si slagam moq,a ne nechiq,izteglena ot neta.Zavistta si q proqvqvai na drugo mqsto.Tuka ne minava.Leka ti vecher.

Xa-xa.Sigurno sym po-golqma i ot tebe,ama kak da e.To tuka iz foruma na vsichkite ligli mnogo im znaqt ustite.A otnosno snimkata mi,pone si slagam moq,a ne nechiq,izteglena ot neta.Zavistta si q proqvqvai na drugo mqsto.Tuka ne minava.Leka ti vecher.
    Явно си доста горда със себе си в леглото че само кибичиш в раздел "Секс" ... колко голяма си ти културтрегерке?
    Ела и създай своят измислен свят в FateCry

Град
    In your dreams ;)
    Da,gorda sym!

ама не чух годинки
    Ела и създай своят измислен свят в FateCry

Град
    София
    A otnosno snimkata mi,pone si slagam moq,a ne nechiq,izteglena ot neta.
    Аз слагам чужди снимки? Ех, каква пеперудка съм, при това на син фон.

Жалки хора всякакви не се впрягайте

Не съм сигурна дали това е такъв подарък,но все пак...
    Бяха ми подарили една розова прозрачна нощничка в комплект с розови прашки
    offline forever!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си