.

Виж резултатите на анкетата: Трябва ли да се изтрие кофата?

Гласували
210. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • ДА

72 34,29%
  • НЕ

138 65,71%
Затворена тема
Страница 1 от 7 12345 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 155

За или ПРОТИВ изтриването на КОФАТА

Въпроса е ясен, но искам да гласувате активно, за да го оставим или спем ще ми трябват поне 150-200 гласа. Ако се наложи да го спрем всики мнения и теми от него ще бъдат изтрити и актива на потребителите писали там ще намалее значително.

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    Аз мисля, че този раздел е необходим. Ако го няма, хората, които пишат безсмислени мнения ще го правят в другите раздели и ще дразнят потребителите, които не го правят и ще се получават търкания. Преди да добавите този раздел, в общи линии беше така. Представете си Всичко Тийн Накуп или Музика и ТВ затрупани с теми-боклуци. Това ще стане без Кофата. И ще усложни живота на модераторите и ще причини неудобства на потребителите.

Разбирам намеренията ви да затегнете режима и ги подкрепям, но ще ви бъде много трудно без този раздел.

Против изтриването му съм и защото просто с нищо не пречи. Там може да влиза само който иска. Нека всеки, който гласува за изтриването, да изложи причината, поради която Кофата му е трън в очите, пък нека всички да си направят изводите.

Нямам нищо против обаче да направите така, че мненията в този раздел да не влизат в общия брой мнения на потребителя. Не че има значение, но може би така някои ще се почувстват по-щастливи.

Мега фен Аватара на machoka
    Lake_bodom
    Ако убедите Алекс да го махне, ще се погрижа да няма подобни теми в другите раздели

Град
    \/!|)!|\|
    е орица чекайте спрете се
    как че преебвате Кофата

абсолютно ПРОТИВ съм

Е как няма, къде ще пишеш иначе..

Град
    Варна, морето, сините вълни...
    Това ми е любимият раздел. Против съм, защото простотията все някъде трябва да си има отдушник и Кофата е точна такъв, но не мисля че трябва да има 3 раздела, които да пречат на хората докато си избират разделите. Това, което предлага Експлойтед, за отделен Форум ми се струва най-умно.

Цитирай Първоначално написано от machoka
    Lake_bodom
    Ако убедите Алекс да го махне, ще се погрижа да няма подобни теми в другите раздели
    Не се и съмнявам. Но това е по-немъдрото решение. По-практично е да има
    отдушник
    на простотията и тя да минава и заминава без да пречи на никого.

Мега фен
    Град
    Извън границите
    За! щом има хора които влизат там и им харесва нека да го има раздела

Тази вечер тръгвам на лов...
    Като хищник доближавам те
    Ти си жертва - подчини се
    и прави каквото искам аз...
    Хайде, драскай и хапи ме!

Предсавете си че това е кофата за боклук у вас. Нея я изхеърлято на орпеделено време. Моето мнение е че наиситна може боклука да се прехвърли в другите категории но от друга страна не виждам причина да пазим мнения, които са под всякаква критика което обезмисля СПАМ темата.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Тогава нека да се "изхвърля" отвреме навреме, де...........
    На мен този раздел не ми допада и е абсолютно просташки. Защо е нуждо да има боклук изобщо?

Цитирай Първоначално написано от machoka
    Lake_bodom
    тогава съм за (:

Цитирай Първоначално написано от alex
    Предсавете си че това е кофата за боклук у вас. Нея я изхеърлято на орпеделено време. Моето мнение е че наиситна може боклука да се прехвърли в другите категории но от друга страна не виждам причина да пазим мнения, които са под всякаква критика което обезмисля СПАМ темата.
    Може да направите така, че да се трият всички мнения в раздела, по-стари от 7 дни (или колкото си искате). Ако не се лъжа, админ панела има такава опция.

Ако ще остане тоя смръдлив раздел, предлагам компромисно решение - на всеки 15 дена го изтривам до последната темичка и започва отначало..

Можем разбира се. Можем и много други неща да направим въпроса е дали има смисъл да стоят там темите дори и 7 дни? Ако една тема от категория секс или любов може да помогне на някой потребител, то за какво помага кофата освен да канализира спамерите и флудерите на едно място?

А какво пречи на този, който не влиза там?

Цитирай Първоначално написано от Lake_bodom
    А какво пречи на този, който не влиза там?
    Какво ти пречи на теб това, че в кухнята зад шкафа си имаш 'гнездо' на хлебарки, които постоянни си пъплят там?
    Пречи ти първо това, че дома ти става свърталище на хлебарки, които се умножават всекидневно.. и рано или късно ще започнат да пъплят из другите стаи на апартамента.
    А ти пречи и това, че като кажеш 'у нас имам хлебарки и ги отглеждам доброволно' те гледат с друго око, не на човек, който се опитва да се пребори с тази напаст.

Хлебарките от Кофата не пъплят в другите раздели, а си стоят там. Ако им разушите гнездото, тогава наистина ще го направят.

Ето една по-подходяща аналогия: кое е по-добре - да нямате тоалетна у вас и да серете във всички стаи, като веднага след това си почиствате, или да имате тоалетна и всички лайна да отиват там и после просто да пускате водата?

Та този раздел не пречи на никого. Който влиза вътре, го прави доброволно и за да спами. Който не влиза, просто вижда един линк "Кофата". Откога един с-нищо-не-изпъкващ линк ви стана такъв трън в очите? Че мен ме дразнят повече банерите. Знам, че така си осигурявате дохода, но откога един най-обикновен раздел стана по-дразнещ от гадните банери?

Само ще ти кажа, че едно време думата 'спам' бе забранена в този форум, и падаха глави за най-малкото спамче.

И беше по-подредено и красиво, повярвай ми.

От самият факт, че се разискват теми 'кое лайно е по-кафяво - мойто или твойто', ми се повръща и ми става болно.
    Теб ако това те задоволява е въпрос на лична преценка.

Супер фен
    Град
    Мбабане
    мозила и адблок плюс е решението за банерите

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Ех тази кофа, ех.Големи спорове породи.Едни са ЗА други ПРОТИВ, аз май ще остана неутрална . Все пак, обаче съм на мнение, че каквото и решение да се вземе, специално за този случай, то не може да бъде на 100 процента правилно или погрешно.От една страна е доста неприятно, когато целия форум се флуди с най-различни глуповати теми, чиито автори целят да се набият на очи с простотията си.При тези обстоятелства, "Кофата", се явява доста полезно място за тази част от форума, които са тук, само за да дискутират различни безмислени теми.
    В същото време, обаче "Кофата" е обособена в отделен раздел, които осигурява допълнително спокойствие на несериозните потребители, че имат поле за изява.Радвайки се на това, че няма модераторски кортол, те обръщат предоставената им свобода в свободия.

Оххх, честно казано и аз се оплетох вече в размишленията си и в край на сметка на този етап, не мога да преценя кое би било най-удачното решение на проблема.Може би просто няма такова...

Иначе, ако machoka успее да овладее положението, след потенциалното изтриване на въпросния раздел, шапка му свалям.Склонна съм да вярвам, че ще се справи, имайки предвид с каква мощ ни строява всички.Така и трябва-строг, но справедлив.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Аз не помня такова време, освен месеците, откакто има кофа. Явно е било преди края на 2005. По време на моето пребиваване във форума, вие режехте една спамерска глава, а на нейно място изникваха 10. И беше далеч от подредено и красиво. Тези теми, които сега са в кофата ги имаше и тогава, но в раздел Секс.

Супер фен
    Град
    Мбабане
    цветито, това се нарича произвол
    това, че нещо не се харесва на мачока или който и да е, не му дава автоматично правото да го изтрие

Lake_bodom
    значи имаш слаба памет. Това, което преди го е имало в раздел секс, го има и сега.. просто в момента мод екипа е достатъчно активен, за да го заличава преди ти да влезеш и да видиш хубав и подреден раздел. Отнася се за всички такива.

Seizure of Power
    Ако зависеше само от мен, отдавна да го няма раздела, че и ти най-вероятно с него. Е, последното може да се уреди по-лесно.

Град
    I don`t know where
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Тогава нека да се "изхвърля" отвреме навреме, де...........
    На мен този раздел не ми допада и е абсолютно просташки. Защо е нуждо да има боклук изобщо?
    Няма начин просто.В момента с "Кофата", нещата са канализирани, ако се премахне според мен форума ще се "наводни", като потребителите от кофата, налазят останалите раздели.

Темата, която дискутираме в момента ще породи страшно много нови въпроси относно форумната политика.Според мен трябва да има по-големии санкции за тези, които системно нарушават правилата.В противен случая, наще ще си спамят наляво и надясно, а ние ще ходим да им оправяме кашите.В край на сметка, това са задълженията ни, но всичко си има своите граници...

Град
    I don`t know where
    Цитирай Първоначално написано от Seizure of Power
    цветито, това се нарича произвол
    това, че нещо не се харесва на мачока или който и да е, не му дава автоматично правото да го изтрие
    Щеше да бъде произвол, ако в момента не дискутирахме темата, тоест не се бяхме допитали до мнението ви.С екипа можехме самостоятелно да гласуваме кой е против и кой е за, но не го направихме, нали?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си