- Форум
- За ТeenProblem.net
- Предложения, похвали, критики и въпроси към сайта и екипа ни
- За или ПРОТИВ изтриването на КОФАТА
Аз мисля, че този раздел е необходим. Ако го няма, хората, които пишат безсмислени мнения ще го правят в другите раздели и ще дразнят потребителите, които не го правят и ще се получават търкания. Преди да добавите този раздел, в общи линии беше така. Представете си Всичко Тийн Накуп или Музика и ТВ затрупани с теми-боклуци. Това ще стане без Кофата. И ще усложни живота на модераторите и ще причини неудобства на потребителите.
Разбирам намеренията ви да затегнете режима и ги подкрепям, но ще ви бъде много трудно без този раздел.
Против изтриването му съм и защото просто с нищо не пречи. Там може да влиза само който иска. Нека всеки, който гласува за изтриването, да изложи причината, поради която Кофата му е трън в очите, пък нека всички да си направят изводите.
Нямам нищо против обаче да направите така, че мненията в този раздел да не влизат в общия брой мнения на потребителя. Не че има значение, но може би така някои ще се почувстват по-щастливи.
Lake_bodom
Ако убедите Алекс да го махне, ще се погрижа да няма подобни теми в другите раздели![]()
е орица чекайте спрете се
как че преебвате Кофата
![]()
![]()
![]()
абсолютно ПРОТИВ съм
Това ми е любимият раздел.Против съм, защото простотията все някъде трябва да си има отдушник и Кофата е точна такъв, но не мисля че трябва да има 3 раздела, които да пречат на хората докато си избират разделите. Това, което предлага Експлойтед, за отделен Форум ми се струва най-умно.
![]()
Не се и съмнявам. Но това е по-немъдрото решение. По-практично е да имаПървоначално написано от machoka
на простотията и тя да минава и заминава без да пречи на никого.отдушник
За! щом има хора които влизат там и им харесва нека да го има раздела![]()
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
Тогава нека да се "изхвърля" отвреме навреме, де...........
На мен този раздел не ми допада и е абсолютно просташки. Защо е нуждо да има боклук изобщо?
тогава съм за (:Първоначално написано от machoka
Може да направите така, че да се трият всички мнения в раздела, по-стари от 7 дни (или колкото си искате). Ако не се лъжа, админ панела има такава опция.Първоначално написано от alex
Ако ще остане тоя смръдлив раздел, предлагам компромисно решение - на всеки 15 дена го изтривам до последната темичка и започва отначало..
Какво ти пречи на теб това, че в кухнята зад шкафа си имаш 'гнездо' на хлебарки, които постоянни си пъплят там?Първоначално написано от Lake_bodom
Пречи ти първо това, че дома ти става свърталище на хлебарки, които се умножават всекидневно.. и рано или късно ще започнат да пъплят из другите стаи на апартамента.
А ти пречи и това, че като кажеш 'у нас имам хлебарки и ги отглеждам доброволно' те гледат с друго око, не на човек, който се опитва да се пребори с тази напаст.
Хлебарките от Кофата не пъплят в другите раздели, а си стоят там. Ако им разушите гнездото, тогава наистина ще го направят.
Ето една по-подходяща аналогия: кое е по-добре - да нямате тоалетна у вас и да серете във всички стаи, като веднага след това си почиствате, или да имате тоалетна и всички лайна да отиват там и после просто да пускате водата?
Та този раздел не пречи на никого. Който влиза вътре, го прави доброволно и за да спами. Който не влиза, просто вижда един линк "Кофата". Откога един с-нищо-не-изпъкващ линк ви стана такъв трън в очите? Че мен ме дразнят повече банерите. Знам, че така си осигурявате дохода, но откога един най-обикновен раздел стана по-дразнещ от гадните банери?
Само ще ти кажа, че едно време думата 'спам' бе забранена в този форум, и падаха глави за най-малкото спамче.
И беше по-подредено и красиво, повярвай ми.
От самият факт, че се разискват теми 'кое лайно е по-кафяво - мойто или твойто', ми се повръща и ми става болно.
Теб ако това те задоволява е въпрос на лична преценка.
мозила и адблок плюс е решението за банерите
![]()
Ех тази кофа, ех.Големи спорове породи.Едни са ЗА други ПРОТИВ, аз май ще остана неутрална . Все пак, обаче съм на мнение, че каквото и решение да се вземе, специално за този случай, то не може да бъде на 100 процента правилно или погрешно.От една страна е доста неприятно, когато целия форум се флуди с най-различни глуповати теми, чиито автори целят да се набият на очи с простотията си.При тези обстоятелства, "Кофата", се явява доста полезно място за тази част от форума, които са тук, само за да дискутират различни безмислени теми.
В същото време, обаче "Кофата" е обособена в отделен раздел, които осигурява допълнително спокойствие на несериозните потребители, че имат поле за изява.Радвайки се на това, че няма модераторски кортол, те обръщат предоставената им свобода в свободия.
Оххх, честно казано и аз се оплетох вече в размишленията си и в край на сметка на този етап, не мога да преценя кое би било най-удачното решение на проблема.Може би просто няма такова...
Иначе, ако machoka успее да овладее положението, след потенциалното изтриване на въпросния раздел, шапка му свалям.Склонна съм да вярвам, че ще се справи, имайки предвид с каква мощ ни строява всички.Така и трябва-строг, но справедлив.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Аз не помня такова време, освен месеците, откакто има кофа. Явно е било преди края на 2005. По време на моето пребиваване във форума, вие режехте една спамерска глава, а на нейно място изникваха 10. И беше далеч от подредено и красиво. Тези теми, които сега са в кофата ги имаше и тогава, но в раздел Секс.
цветито, това се нарича произвол
това, че нещо не се харесва на мачока или който и да е, не му дава автоматично правото да го изтрие![]()
Lake_bodom
значи имаш слаба памет. Това, което преди го е имало в раздел секс, го има и сега.. просто в момента мод екипа е достатъчно активен, за да го заличава преди ти да влезеш и да видиш хубав и подреден раздел. Отнася се за всички такива.
Seizure of Power
Ако зависеше само от мен, отдавна да го няма раздела, че и ти най-вероятно с него. Е, последното може да се уреди по-лесно.
Няма начин просто.В момента с "Кофата", нещата са канализирани, ако се премахне според мен форума ще се "наводни", като потребителите от кофата, налазят останалите раздели.Първоначално написано от krem4et0
Темата, която дискутираме в момента ще породи страшно много нови въпроси относно форумната политика.Според мен трябва да има по-големии санкции за тези, които системно нарушават правилата.В противен случая, наще ще си спамят наляво и надясно, а ние ще ходим да им оправяме кашите.В край на сметка, това са задълженията ни, но всичко си има своите граници...
Щеше да бъде произвол, ако в момента не дискутирахме темата, тоест не се бяхме допитали до мнението ви.С екипа можехме самостоятелно да гласуваме кой е против и кой е за, но не го направихме, нали?Първоначално написано от Seizure of Power