.

Виж резултатите на анкетата: Трябва ли да се изтрие кофата?

Гласували
210. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • ДА

72 34,29%
  • НЕ

138 65,71%
Затворена тема
Страница 2 от 7 ПървиПърви 123456 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 155
    Супер фен
    Град
    Мбабане
    още не сте, но има време...

Супер фен
    Град
    Своге
    ZA iztrivaneto mu sum,tozi razdel ne pomaga s ni6to dobro.
    И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Няма ли етика или нещо от сорта от страна на интернет потребителите. Какво им има-млади хора, имат си дом, имат си компютър и интернет.......защо им трябва да се доказват като простаци?

Lake_bodom,имало ги е в "Секс" главно,защото
    не е била нужна регистрация ,за да пишеш ..
    а вече не е така...
    Пак питам-защо не направите така,че мненията от там да не се зачитат :р поне това...

Повече от фен Аватара на Sunrisee
    Град
    Вкъщи
    Кофата стана доста мръсна напоследък .. Какви ли не простотии чета..Но по-хубаво да си остане,че иначе пак ще настъпи 1 хаос..Да си кротуват там

Мега фен Аватара на machoka
    тук вече ми хрумна една идея и искам да попитам- има ли начин за слагане на модул с warn за потребителите и примерно при 5 гласувания, да се наложи временен бан на дадения юзър и после това да бъде разгледано от модератор или админ и да се реши дали да бъде баннат окончателно???
    Такава привилегия на потребителите никога няма да се даде по ред причини, но ако се даде на мод екипа ще стане много по-чисто и свежо тук

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    Цитирай Първоначално написано от Taste the rainbow
    Lake_bodom,имало ги е в "Секс" главно,защото
    не е била нужна регистрация ,за да пишеш ..
    а вече не е така...
    Пак питам-защо не направите така,че мненията от там да не се зачитат :р поне това...
    Най-големите спамери в историята на форума са били регистирани.

Няма ли етика или нещо от сорта от страна на интернет потребителите. Какво им има-млади хора, имат си дом, имат си компютър и интернет.......защо им трябва да се доказват като простаци?
    Защо не? Печелят ли нещо от етика? Нищо. А губят ли ако са простаци? Не - все пак са анонимни.

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Кремче, Кремче, колко ли прекрасно би било, ако светът наистина беше така розов и безпроблемен.Имат си хората, ето от това им идва проблема,че се чудят вече какво да правят и в какво да влагат енергията си.Ходете проплувайте една дължина, ще ви се отрази далеч по-добре.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Ами аз глусувах за ''НЕ'', защото не ми пречи. Пък и на някои им харесва.

™°• °•™Любовта е най-висшата степен на омразата™°• °•™

®®® • °•™ In God we trust! • °•™

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Цитирай Първоначално написано от Галена_Петрова
    Ами аз глусувах за ''НЕ'', защото не ми пречи. Пък и на някои им харесва.
    Ей хора, вие собствено мнение нямате ли си?

ПФФ,тая вечер съм много заядлива....
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Цитирай Първоначално написано от Lake_bodom
    Най-големите спамери в историята на форума са били регистирани.
    Еми хубаво ... но примерно са били 4-5-6
    ааа иначе другите теми бяха пускани главно от гости ..
    имаше един период,в който се беше появил някъв спамер/гост/ и беше пуснал 20-30 теми ... всъщност случвало се е няколко пъти ..

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Mnogo qsno 4e sam protiv iztrivaneto na Kofata 6oto horata tam koito pi6at gluposti 6e gi pi6at po ostanalite razdeli i pak 6e ima mnogo bannati i nedovolni

Град
    Варна, морето, сините вълни...
    Цитирай Първоначално написано от ЦвЕтИт0
    като потребителите от кофата, налазят останалите раздели.
    Благодаря за комплимента.

Само ще ти кажа, че едно време думата 'спам' бе забранена в този форум, и падаха глави за най-малкото спамче.

И беше по-подредено и красиво, повярвай ми.
    Бтв мачок на времето хората, които имаха интернет бяха по-малко и смея да твърдя, че и средностатистическия интернет тийнейджър ползващ тийнпроблем беше по-умен. Сега абсолютно всеки ползва интернет и нивото е паднало. Все пак тийнпроблем е форум създаден с идеята за всички младежи, а не само за по-интелигентната и обикновено по-рядко нарушаваща правилата част. И ако искате да се запази качеството на останалите раздели и да не се загуби тази част от потребители (все пак това е сайт за всички) би трябвало да има точно такова място.

Мисля, че примерът с хлебарките изобщо не е правилен, защото те са териториални животни (подобно на тийнпроблемците тук). И ако има 'храна' във всички стай на къщата те първо ще се разпостранят из тях, а след това ще се множат, а ако популацията им стане свръх голяма, но храната е на едно място, те ще стоят на това място и в даден момент повечето ще измрат както стана у нас. Но ако се пръскат става по-лошо. Но нека не се повтарям. Точно за хлебарките на една подобна тема на въпрос "за или Против Политика" написах подобно и едно от любимите ми мнения и "странно" защо, но прогнозите ми за него се сбъднаха. Мнението важи в доста голяма степен и за кофата.

Цитирай Първоначално написано от Mo6no
    Хлебарките са териториални същества, т.е. като се напръска един апартамент и се убият всичките хлебарки в него хлебарките от съседният апартамент виждат, че тук е свободно и рано или късно идват в твоя. Ако се избият хлеибарки в целият вход, то след време ще дойдат от съденият вход. Ако се избият в целият блок, ще дойдат от сседния блок и т.н. Номера е в това, че хлебарките с до определна бройка и винаги при опастност отиват една до друга. Доказано е научно. Като им създадеш условия те да са в определно място на къщата, на което няма да ти пречат те ще седят в него и когато си влезеш в стаята ти няма да ги виджаш. Но ако се пръскат с отрова става по-лошо. Ние слагахме отрова против хлебарки в кухнята и резултата беше, че хлебарките избягаха от кухнята и в следващите 2 месеца бяха из цялата къща. Та и тук е същото. Създаваш услоавия на "политикчески" настроените 'хлебарки' и ги закарваш на дадено място, така че да не ти пречат. Те ще си знаят мястото и всичко ще е наред. Разликата, обаче, е че хлебарките може да намялат, но няма да умрат. А на тези потребители рано или късно ще им стане скучно, като никой не ги гони и ще "умрат".

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Аз винаги съм била против тази прословута кофа..И като, че ли повечето от екипа сме против.., което е малко нелогично, защото така си отваряме работа, ама явно не сме хора, които предпочитат да минат по тъч линията, отколкото да си свършат работата
    Флууд има и винаги ще има.. Аз лично срещам по разните подфоруми.. вие не го виждате, защото екипа ни стана .. огромен(поне според мен)и по-бързо са отстранени ненужните теми и мнения... Едно време тук цареше ред и контрол.. сега поради ред причина е настъпила лека свободия.. За да се угажда на разните простаци(направо не знам как може някой да се интересува от интересите им и техните потребности...)е направен ЦЯЛ подраздел.. А хора, които искат нови раздели, само, защото не са много, не им се прави, нищо, че техният подраздел ще бъде смислен, подреден и със сериозни теми и мнения.. важно е мнозинството(в днешно време преодбладаватт ограничените хора)да е доволно и да си има кофа, където да си изливат помията..
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Град
    Варна, морето, сините вълни...
    Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    За да се угажда на разните простаци е направен ЦЯЛ подраздел.
    Виж... аз не съм някакъв простак, но понякога човек има нужда от глупости. Цял ден съм седял в училище и съм се тормозил със сложни неща и искам малко да се позанимавам и с нещо разтоварващо и елементарно. Моля, не давай такава квалификация за посетителите на цял един раздел. Надали ги познаваш, за да ги наречеш простаци.

Мега фен Аватара на machoka
    Мошно, не ми ги разправяй тия - при повечето теми, които се дискутират там - баш простаци са си потребителите, които участват в тях.
    И аз има тежки дни - когато реша да релаксирам 'форумно' го правя по друг начин, по-цивилизован.

Lake_bodom

не знам защо си останал с впечатлението, че когато някой спори с мен получава бан
    Напротив, шапка свалям на тези, които могат да си защитят тезите и винаги съм адмирирал културните спорове.

Не смятам че нивото на интернет потребителя тийнейджър е паднало. Просто се увеличава броя на хората които са в мрежата а така се увеличава броя и на интелигентните и на простаците. Въпроса тук е да покажем че форум ане е сметището в суходол. Защото ако си трупаме боклука рано или късно ще имаме проблем защото той може да зарази всики раздели.

Аз лично винаги съм бил ЗА някой теми като кекса с лайна ( признавам си го и други подобни ). Има такива теми на които знаеш че са бъзик но съм се смял със сълзи. Идеята на кофата беше точно това. Да акумулира подобни свежи кретенски теми които немогат да попаднат в друг раздел. Докато в момента в кофата виждам следните теми:

- Аре да броим до 1 000 000.
    - Спам, Спам и пак Спам!!!
    - ЖМЪЦ <> КЛЪЦ <> ПРЪЦ <> КРЪЦ <> ЖМУЦ
    - Секс с Животни.

на задните страници на искам и да влизам
    Интересно е че там започват да се появяват и интересни и свежи теми накоито мястото им не е там, а спокойно могат да се разпределят в категориите секс, любов, училище и т.н.

И ето защо е толкова трудно да се вземе решение. Ако ще е кофа то какъв боклук ще иам в нея. Темите които са смешни макар и малко скандални, теми за СМЪЦ, ПРЪЦ или всякакви други смислени теми?

Ако в крайна сметка кофата не бъде изтрита тук трябва да решим какво ще правим с нея, как ще я почистваме, от кои мнения, теми и т.н. Това май се явява по-добрия вариант пък и гледам че гласуването е почти 50/50.

Но едно е ясно - псуването между съфорумци ще бъде забранено навсякъде дори и в кофата, както ругатни, обиди, подигравки и т.н.

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    против...

иначе аз изядох 1 банан за далеч по-безобидни /поне за мен/ простотии...

Град
    варна
    Ако истриете кофата трябва да направите друг раздел в който да си изливаме тъпотията.Както някой спомена (не помня кой) спамерските теми ще плъзнат из целия форум и ще стане още по-зле.Това, че не ви харесва КОФАТА не значи, че трябва да я триете.Може да пишем глупости, но ние сме приятели.Станахме около 30-35 човека които си влизаме редовно и си пишем и споделяме това което ни вълнува.

Твърдо "ПРОТИВ" съм

Цитирай Първоначално написано от SexY_LipS
    Ако истриете кофата трябва да направите друг раздел в който да си изливаме тъпотията.Както някой спомена (не помня кой) спамерските теми ще плъзнат из целия форум и ще стане още по-зле.Това, че не ви харесва КОФАТА не значи, че трябва да я триете.Може да пишем глупости, но ние сме приятели.Станахме около 30-35 човека които си влизаме редовно и си пишем и споделяме това което ни вълнува.

Твърдо "ПРОТИВ" съм
    Да съгласен съм, ако искате да се зарази целият сайт със Спам и други глупости... защото това ще стане ако изтриете Кофата.
    Моля ви оставате ни на спокойствие, ние си станахме приятели и трябва да се забавляваме, маже да пишем всякакви глупости но ние така се забавляваме.

Твърдо - Против.
    Всичко свързано с компютри!

Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Цитирай Първоначално написано от Мо6no
    Виж... аз не съм някакъв простак, но понякога човек има нужда от глупости. Цял ден съм седял в училище и съм се тормозил със сложни неща и искам малко да се позанимавам и с нещо разтоварващо и елементарно. Моля, не давай такава квалификация за посетителите на цял един раздел. Надали ги познаваш, за да ги наречеш простаци.

Как така едни хора релаксират и се отпускат, слушайки музика или четейки книга, или нещо от този сорт, а други като пускат безмислени теми и мнения в интернет пространството ? Това дали не говори за интелектуалното ниво на тези хора? Начина им на живот, начина им на почивка..? Главата си залагам, че един интелектуален човек никога, ама никога няма да си почива като ръси простотия Такаче не на мен тия.. и не ми разправяй в училище колко е трудно и изморително.. всеки знае в днешно време какво е образованието
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Как така едни хора релаксират и се отпускат, слушайки музика или четейки книга, или нещо от този сорт, а други като пускат безмислени теми и мнения в интернет пространството ? Това дали не говори за интелектуалното ниво на тези хора? Начина им на живот, начина им на почивка..? Главата си залагам, че един интелектуален човек никога, ама никога няма да си почива като ръси простотия Такаче не на мен тия.. и не ми разправяй в училище колко е трудно и изморително.. всеки знае в днешно време какво е образованието
    Да не искаш да направиш форума само за "интелектуални хора"?

Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Ако не се лъжа Ловеч не е влизал(поне според регистрацията му)преди да е нямало раздел "Кофа"... Как тогава знаеш, че спамът ще плъзне из целият форум? Странно ми е...

Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Цитирай Първоначално написано от Lake_bodom

Да не искаш да направиш форума само за "интелектуални хора"?

Не, просто не удобрявам да се толерира простотията и да и се дава подфорум, в който да се развива и усъвършенства..

Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    амиии ако не е само за интелектуални, да има 100 теми за Секс с животни, бабички, бебета и натъртени домати, а???
    Да, сигурно и сатанински култове с човешки жертвоприношения се заформят в кофата.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си