.

Виж резултатите на анкетата: Трябва ли да се изтрие кофата?

Гласували
210. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • ДА

72 34,29%
  • НЕ

138 65,71%
Затворена тема
Страница 3 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 155
    Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    Ако не се лъжа Ловеч не е влизал(поне според регистрацията му)преди да е нямало раздел "Кофа"... Как тогава знаеш, че спамът ще плъзне из целият форум? Странно ми е...
    Просто упознах хората в Кофата, а и без нея Сайта ще се посещава 2 пъти по малко.
    Всичко свързано с компютри!

Град
    Варна, морето, сините вълни...
    Представи си, че за мен може би е изморително. Най-малкото последните 2 години не ходих на училище и сега найстина ми е натоварено и не издържам, а и съм в достатъчно елитно училище, за да се учи и като не се учи както трябва резултатите са налице*. Оценките ми са ужасни, въпреки че уча достатъчно време и не съм тъп.

Не си мисли, че това е единствения начин за почивка на юзърите. Аз релаксирам и с книги, и слушам музика, и чета най-различни статии (такива, от които мога да науча нещо), но имам нужда и от този вид почивка.

И аз акцентирам върху себе си, но аз не съм изключение и определено има и други хора, които най-малкото не са простаци.

А и повечето раздели са толкова "интелектуални"...

* бтв всъщност тази година оценките на целия ми клас са доста ниски. Предполагам, че една основната предпоставка е учителската стачка.

Цитирай Първоначално написано от Lake_bodom
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    амиии ако не е само за интелектуални, да има 100 теми за Секс с животни, бабички, бебета и натъртени домати, а???
    Да, сигурно и сатанински култове с човешки жертвоприношения се заформят в кофата.
    Ооо моля ти се, сякаш не си писал глупости в кофата.

Цитирай Първоначално написано от Мо6no
    Представи си, че за мен може би е изморително. Най-малкото последните 2 години не ходих на училище и сега найстина ми е натоварено и не издържам, а и съм в достатъчно елитно училище, за да се учи и като не се учи както трябва резултатите са налице*. Оценките ми са ужасни, въпреки че уча достатъчно време и не съм тъп.

Не си мисли, че това е единствения начин за почивка на юзърите. Аз релаксирам и с книги, и слушам музика, и чета най-различни статии (такива, от които мога да науча нещо), но имам нужда и от този вид почивка.

И аз акцентирам върху себе си, но аз не съм изключение и определено има и други хора, които най-малкото не са простаци.

А и повечето раздели са толкова "интелектуални"...

* бтв всъщност тази година оценките на целия ми клас са доста ниски. Предполагам, че една основната предпоставка е учителската стачка.
    Просто ни се иска след тежкият ден в училеще да напишем или прочетем някоя глупост да си оправим настроението.
    Живота си е едно забавление, защо трябва да го пропиляваме и усложняваме, нека се забавляваме.

Не се обиждайте ама на тези които не им се четат глупости, да не влизат в кофата.

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    Цитирай Първоначално написано от Ловеч
    амиии ако не е само за интелектуални, да има 100 теми за Секс с животни, бабички, бебета и натъртени домати, а???
    Да, сигурно и сатанински култове с човешки жертвоприношения се заформят в кофата.
    Friendly fire! Хей, аз съм на твоя страна.

мързи ме да търся темата, където надаваха вой, че е била модерирана тема секс със животни, където е имало някакви линкове...

а ти като такъв стожер на свободата на словото, какво мислиш за темите, където се псува, пускат някакви гнусни картинки и като цяло само глупости се говорят??
    Преувеличаваш. Като цяло повечето мнения в кофата са просто глупости и малка част от тях нарушават правилата грубо. Теми с гнусни картинки не съм видял, имаше една за секс с животни, но това са единични случаи.

Friendly fire! Хей, аз съм на твоя страна.
    Знам ама така прозвуча че все едно ние от кофата сме някакви заговорници против хората и ти не си от нас.

разбира се, че преувеличавам, но какъв е смисъла на раздела при положение, че темите са просто тъпи и плоски???

Едно е да си изпростееш качествено и да си пуснеш душичката, както се вика, а друго е пръц, жмъц и прочие банални неща. Младежта мисли супер тривиално и после има голямата претенция- я го виж този сладур, който защитава Кофата какъв завиден правопис има. Аз смятам, че спаменето в този раздел влия деградиращо на подрастващите.
    На това вече отговорих. И ако може, разясни референцията към правописа ми.

Сарказъм

разбира се, че преувеличавам, но какъв е смисъла на раздела при положение, че темите са просто тъпи и плоски???

Едно е да си изпростееш качествено и да си пуснеш душичката, както се вика, а друго е пръц, жмъц и прочие банални неща. Младежта мисли супер тривиално и после има голямата претенция- я го виж този сладур, който защитава Кофата какъв завиден правопис има. Аз смятам, че спаменето в този раздел влия деградиращо на подрастващите.
    То ако е само от Кофата ние щяхме да сме най.умните на планетата, първо убърнете внимание на Държавата и тогава на един Форум който не се посещава от цяла българия фсе пак. Какво ли прави държавата за нас. И без тъпата поговорка "Не питай какво прави държавата за теб, а ти какво правиш за нея".

На това вече отговорих. И ако може, разясни референцията към правописа ми.

Сарказъм
    Еее чакай малко, какви "сарказми" съм писал.

Град
    EastPerih (Исперих)
    Аз мисля, че този раздел е необходим. Ако го няма, хората, които пишат безсмислени мнения ще го правят в другите раздели и ще дразнят потребителите, които не го правят и ще се получават търкания. Преди да добавите този раздел, в общи линии беше така. Представете си Всичко Тийн Накуп или Музика и ТВ затрупани с теми-боклуци. Това ще стане без Кофата. И ще усложни живота на модераторите и ще причини неудобства на потребителите.

Разбирам намеренията ви да затегнете режима и ги подкрепям, но ще ви бъде много трудно без този раздел.

Против изтриването му съм и защото просто с нищо не пречи. Там може да влиза само който иска. Нека всеки, който гласува за изтриването, да изложи причината, поради която Кофата му е трън в очите, пък нека всички да си направят изводите.

Нямам нищо против обаче да направите така, че мненията в този раздел да не влизат в общия брой мнения на потребителя. Не че има значение, но може би така някои ще се почувстват по-щастливи.
    да, къде ще спамят хората които това правят по цвл ден в КОФАТА.сега ще залеят другите форуми и ще стане по-лошо.
    НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА КАКВО ВИ ПРЕЧИ КОФАТА.АЗ СЪМ ПРОТИВ!!!

Иванчо имал странна болест-всеки път когато запалел цигара пред баща си му потичала кръв от носа...

но на теб ми е интересно как може в някакви теми да се правиш на много възвишен, а сега да защитаваш простотията в най-чистата й форма??? Няма ли да е добре да намериш себе си Wink
    Е не може ли да си пиша във всякакви теми?

Град
    русе
    Аз съм против..
    Това е раздела на кретените..мисля,че е по-добре да си избиваме тъпотията там отколкото във другите раздели.
    Аз пък съм за триенето на Фън-а...
    Мисля,че Фън-а и Игрите си приличат..

Както и да е..ПРОТИВ за триенето на кофата!

То ако е само от Кофата ние щяхме да сме най.умните на планетата, първо убърнете внимание на Държавата и тогава на един Форум който не се посещава от цяла българия фсе пак. Какво ли прави държавата за нас. И без тъпата поговорка "Не питай какво прави държавата за теб, а ти какво правиш за нея".
    безплатно образование от което не си се възползвал...
    А държавата не ти е длъжна с нищо, освен да ти осигури сигурност, образование и здравеопазване, а не по стар комунистически навик да седиш и да чакаш наготово- какво да направи Държавата за теб???
    Да те ограмоти насила или да учи вместо теб?? Да ти намери работа?? Да ти намери жена??? Деца да ти направи???

Поговорката е тъпа, но ще ти кажа друго- "Не питай какво прави държавата за теб, а какво ти самия правиш за теб"...

цял живот ако искаш спами по форумите... а после се оплаквай
    Не съм се възползвал от образованието щото несъм завършил училище.
    Да ми осигури "Сигурност" - щом не са ме утрепали по улиците още е добре.
    И баш от държавата пък ще чакам наготово, да бе - " под котка- слон"
    Държавата да учи вместо мен - да бе да, аз ако съм неграмотен, "държавата" е ...
    Тя ако "Държавата" правеше децата - Охоооо

може...
    ама ще се посмея добре следващия път, когато започнеш да даваш експертни мнения с менторски тон...
    Ами опитвам се да откажа този досаден навик.

Фен Аватара на bruteca
    Град
    Ghetto Sofia
    Аз мисля че този раздел е нужен по простата причина, че на всички тези "идиоти"/както някой ни беше упреличил/ им е по лесно да си седят там от колкото да "развалят" другите теми...
    There`s gonna be a million people that love`s me there`s gonna be a billion people that hate`s me. I`m gonna concentrate on those who care about me and keep steppin...

Цитирай Първоначално написано от bruteca
    Аз мисля че този раздел е нужен по простата причина, че на всички тези "идиоти"/както някой ни беше упреличил/ им е по лесно да си седят там от колкото да "развалят" другите теми...
    А точно заради това не трябва да се трие Кофата.

незнам!!!Според мен този раздел е полезен в някои случай.
    Оставете го!!!!!

Аре само не ни трийте Кофата де, моляви се от все сърце.

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    Ако не се лъжа Ловеч не е влизал(поне според регистрацията му)преди да е нямало раздел "Кофа"... Как тогава знаеш, че спамът ще плъзне из целият форум? Странно ми е...
    Просто упознах хората в Кофата, а и без нея Сайта ще се посещава 2 пъти по малко.

Много малко нови юзери има само заради "Кофата" .. а това не им прави чест Честно казано не ми доставя удоволствие да влизам във форум, само, защото в него има раздел "Кофа" и има хора, които според теб влизат само заради него.. Слава Богу знам, че си яко в грешка и това ще ми дава стимул да влизам и за напред.. И знаеш ли каква е била посещаемостта преди да се регистрираш ти, че да определят, че ще намалее наполовина? Моля те, не ме разсмивай.. Жалко, че колкото и доводи да извадя, простотията както обикновено ще победи...
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Добре, не смятате ли че 3 спамерски раздела са прекалено много?!? Не виждам какво трябва да питате. Изобщо не трябваше да правите тоя раздел. ФФФ и Игрите са напълно достатъчни!!!

Според мен раздел ''ИГРИ'' e излишен ,защо са ни 2 се пак?!?
    Имаме и ''Фън фън фън и пак фън'' и ''кофа'' също така и според мен и раздел ''политика'' e малко спамерски.

™°• °•™Любовта е най-висшата степен на омразата™°• °•™

®®® • °•™ In God we trust! • °•™

радвам се че предизвиках такава силна дискусия в която мненията на потребители о ткофата изобщо не са просташки което е положителен сигнал. Ще видим скоро резултаите за изтриването на кофата какви ще са но с модераторите ще обсъдим този въпрос в най-близко бъдеще.

ЗА ! Въпреки, че пиша само там ... ако бъде изтрита ( в което силно се надявам ), ще помагам само в раздел Музика и ТВ ... поне да върша нещо приятно
    “Her lips say no, but her hormones say 'Oh my God, yes, more.”

Против ..не и кофата..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си