- Форум
- За ТeenProblem.net
- Предложения, похвали, критики и въпроси към сайта и екипа ни
- За или ПРОТИВ изтриването на КОФАТА
Въпросът е защо? Вие не може ли да се държите нормално, да се забавлявате на смешни, но не просашки неща, да си чатите със специалните за целта програми? Защо трябва да го правите във този форум? Защо нямата известна етика? Защо парадирате с простотията си? То е ясно, че хората са прости, но си представете, че форумът е вестник-има статии, има въпроси и отговори, а за забавление има вицове и карикатури. във вестника няма тема Как сте, хайде да спамим, или добро утро...........По телевизията не се правят предавания само с цел да ви кажат-аз харесвам еди кой си или хора как спахте днес? Все пак това е 1 вид източник на информация........Целта на форумите като цяло е по-различна от това да си чатите и да си говорите безмислени неща.Първоначално написано от SexY_LipS
Не отричаме,че наистина има супер просташки теми,но има и такива които са забавни...
И на които им се радваме..а автора на тая тема за наркотиците е супер прост..
Както си решите..трийте я или не..аз съм против..![]()
Аз си имам приятели и си пиша с тях по скайп..и не само..Първоначално написано от kPuCkA
Абе не знам защо всеки говори против тая кофа... всеки тръгнал на обяснява кой-как да се държи... всеки сам за себе си определя по какъв начин да се държи.. така им харесва да се държат.. ако модератори и админи се дразнат да банват,ако на потребителите не им харесва да не четат... винаги навлизате в излишни и некоректни спорове.
А това където един-друг си обяснявате как трябва да се държите е смешно.. чакаите сеедно вие не сте минали по тоя път??? Родихте се 20-30 годишни-ПЕРФЕКТНИ? Съмнявам се
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
Но каква информация може да се намери в КОФАТА?Добре съгласна съм, че много деца и младежи търсят помощ във форума, но не помня някой да е искал помощ (освен обичайните измислици) в КОФАТА.Също така ние може да си флудим и да си говорим глупости, но тези глупости си остават в КОФАТА.До колкото знам в другите раздели не флуди никой от КОФАТА.На който не му харесва КОФАТА моля просто да не влиза в нея.Станахме 35-40 човека(ако не са и повече) които си влизаме често и си прекарваме свободното време именно в КОФАТА.Можем да се държим нормално и дори тук някой го показаха.Чатим си в скайп, но това от една страна не стига....Защо го правим в този форум ли?Ами всеки може да се досети сам.. защото тук е забавното.Вие сте много интелигентни хора и не случайно сте на такава позиция, но не можете ли да ни оставите КОФАТА.Тя стана като втори дом и всички от една страна свикнахме да сме заедно всяка вечер.Не разбирам само защо трябва да махнете КОФАТА.. не го проумявам по някакаъв странен начин.Ние не сме простиПървоначално написано от krem4et0
Ние сме хора защитаващи позицийте си.. Това е начина по който ние се забавляваме и се надявам да си остане защото всяка вечер е много забавно.. не можете да разберете начина по който се забавляваме???Това че вие не го владеете не означава, че трябва да го забраните и да направите така, че ние да отвикнем.. не мислите ли, че това е собственно мнение..
![]()
Подкрепям Мимито(SexY_LipS) свикнахме всяка вече да влизаме в Кофата и да намираме някой идиотска тема..
Една забавна,а другата комплексарска,но няма значение ние свикнахме..
И ако наистина изтриете Кофата няма да е същото..![]()
Е ако си го е наумил вече..Първоначално написано от hardly_awakened
![]()
What you give is what you get!
*трябва да сте благодарни,че ви пита :PПървоначално написано от hardly_awakened
Като те Дразни не влизай там. Това си е нашия начин за забавлиние каквото и да се пише в нея. Може да сме тъпи, глупави, необразовани(никой да не се обижда, ама някои така казват) и да пишем всякакви простотии и идиотщини но ни оставете "Кофата" тя си е само за тези който си пишат там, който не иска да не влиза и да не пише, тя не вреди на абсолютно никого с нищо.Първоначално написано от chipi_kaoo
Всичко свързано с компютри!
Първоначално написано от hardly_awakened
Надали ще бъде изтрит този раздел, защото .. абе, ако беше преди.. 1вонямаше изобщо да бъде създаден такъв раздел, 2ро
до сега да беше изтрит, но сега надали ще бъде, защото вече се гледа на количеството, а не на качеството..в днешно време развитието на нещо, означава голяма посещаемост и да се използва много..няма значение кой го посещава, поради каква причина и как го използва..
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Напротив, има. Едно е умни и ингелигентни, и съответно по-малко манипулируеми хора да посещават форума. Още повече, че има вероятност да знаят как да си блокират рекламите.Първоначално написано от miloto_girl-4e
Друго си е тъпи, необразовани и елементарни юзъри, които се влияят от рекламите и съответно ефективността и цената на рекламата се вдига.
Така че определено качеството на юзърите има значение... колкото по-ниско - толкова по-добре за сайта.
Точно така, е.Първоначално написано от nejno
Всичко свързано с компютри!
Ловеч, заради такива като теб трият кофата/или ще я изтрият/. Пускаш си тема, и сам си отговоряш, и си спамиш на воля. Кофата е за простутий, а не за хора с раздвоена самоличност. Личното ми мнение за теб е тва. А аз си влизам в кофата и пиша с удоволствие, но в твойте теми просто няма място за друг освен самия тебПървоначално написано от Ловеч
![]()
az v tozi forum flizam samo zaradi KOFATA da sa pohilq malko ako go iztriete..nqma da e syshtoto..nedeite!
"Властта е мощен афродизиак" - Хенри Кисинджър
НЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!Иначе къде ще спамим?
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
ДаПървоначално написано от Lake_bodom
![]()
NemZzZz![]()
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
еее няма ли кофа няя простотия без простотия немога да живея![]()
не махаите кофата бре !!!![]()
![]()
Нека стоивълна олигофрени ще залее всичко тийн иначе
![]()