- Форум
- За ТeenProblem.net
- Предложения, похвали, критики и въпроси към сайта и екипа ни
- За или ПРОТИВ изтриването на КОФАТА
Олигофрени за теб.. за мен приятелиПървоначално написано от Fuckin'Hostile
![]()
то въобще има ли тийн,който не е олигофрен....тия по сериозните за над 20 г
Ти ще изтриеш "Кофата " и ще си изядеш боя ! Кво ви пречи разделчето ? Кат не ви кефи , не влизайте там ! Да се надяваме , че няма да го триете , щото ако го направите на вас администраторите , ще ви се наложи да ми изтиете рега , щото ще отнесете всичките псувни ! Така , а се га приятна вечер !
Заради такива като теб ни наричат простаци и искат да ни вземат раздела.Първоначално написано от dark_sw
Ами , как без заплахи , бе ? Да изтриете Кофата -тва е все 1 да ми махнете дома ! Не може такова нещо !Трябва да има за всекиго по нещо ! За влюбените е раздела Любов , за нимфоманите Секс , а за лигните - Кофата ! Какъв ви е проблема , не мога да разбера ?Ако , го изтриете вече си знаете , но ще си направя аз мой сайт за простаци и ще си поканя клошарчетата от Кофата ! [-( [-( [-( [-(Първоначално написано от Lake_bodom
ЗА!!!!! ИМА САМО Т!ПИ МЕТАЛИ ДЕТО МИРИ^АТ И В ДРУГИТЕ РАЗДЕЛИ![]()
2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.
По-добре не казвай нищо !!! Влизаш в кофата от има няма 2 месеца и вече ти е дом, а тези който влизат там от 1, година и половина аа? ... бегай моля те..Първоначално написано от dark_sw
![]()
tqnko аа незнам дали си влизал в Кофата.Малко ще те информирам..
1-во. ДА има метъли и аз съм една от тях.. не се хваля или нещо такова..
2-ро. От къде знаеш, че миришат? Влизай си в раздела за козметика и си гледайте червилата и розовите прашки и си твърди, че нямаш гадже 1 година ли какво беше... някакъв такъв твой пост бях чела.
3-то.Всички сме приятелиНадали ще можеш да ни разбереш.В кофата всички са откровенни, живеят за мига, знят как да се забавляват Това е начина ни на забавление в Нета.. както ти не можеш да го разбереш и всички други който не могат да си затварят устите и да си държат езиците зад зъбите.
SexY_LipS, правилно ли разбрах - ти влизаш в Кофата от година и половина, а тя всъщност е създадена от 4 месеца и малко?!![]()
Посетителите там "живеете за мига" - мига в Кофата?! "Знаете как да се забавлявате" - лигавейки се и изпростявайки 'до безкрайност' ?!![]()
Това е то - да живее простотията! [-o<
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
4 месеца ??? Не е ли повече..Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
и бтв имах предвид не само в кофата а и в другите раздели..
Говоря общо !
Това е начина ни - ДА
Забавлението почти винаги включва някаква форма на простотия. Не само тук, но и по принцип. Но това, което ни изкарват - зоофили и спрели типове - са долни инсинуации от хора, които не стъпват там и не знаят.
за какво се я напрайли таз ''кофа'' щом после питате дали да я махнем..нека си стои..кво толкоз![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
на мен не ми харесва раздела , пълна простащина , и на всичкото отгоре игрите, фън фън-а и кофата са абсолютно еднкави-т.е. няма смисъл. според мен най-удачно е да има 1 раздел, който може да се казва Кофата , ако някой държи толкова на името и там да се пишат всички глупости по които не се иска компетентно мнение.... така че гласъвах за изтриването на кофата
And now you want somebody
To cure the lonely nights
You wish you had somebody
That could come and make it right....
Първоначално написано от Iria
2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.
и аз съм ЗА
SHIFT+DEL![]()
Е....к'во стана?![]()
не е вярно,че много малко хора се интересуват от политика.Първоначално написано от Галена_Петрова
по-добре тийнейджърите да се интересуват от сериозни и важни неща,а не от простотии,не мислиш ли?
^неее,глупостиии
много по-яко е да се дискуритат важни проблеми като:
Дупита хъхъ
Герунтофил ли съм?
Ми да. Виж как знаеш.Първоначално написано от Taste the rainbow
![]()
Няма ли вече да финализирате дискусията и да излезете със становище.![]()
вече съм на мнение,че трябва да бъде изтрита..
Кофата няма да бъде изтрита- ясно, като бял ден...Първоначално написано от Lake_bodom
Според мен в никакъв случай не трябва да се изтрива.ПРОТИВ изтриването.
И аз съм против .. там има толкова яки вицове.. не можете да ми ги вземете!![]()