- Форум
- За ТeenProblem.net
- Предложения, похвали, критики и въпроси към сайта и екипа ни
- За или ПРОТИВ изтриването на КОФАТА
Ех тази кофа, ех.Големи спорове породи.Едни са ЗА други ПРОТИВ, аз май ще остана неутрална . Все пак, обаче съм на мнение, че каквото и решение да се вземе, специално за този случай, то не може да бъде на 100 процента правилно или погрешно.От една страна е доста неприятно, когато целия форум се флуди с най-различни глуповати теми, чиито автори целят да се набият на очи с простотията си.При тези обстоятелства, "Кофата", се явява доста полезно място за тази част от форума, които са тук, само за да дискутират различни безмислени теми.
В същото време, обаче "Кофата" е обособена в отделен раздел, които осигурява допълнително спокойствие на несериозните потребители, че имат поле за изява.Радвайки се на това, че няма модераторски кортол, те обръщат предоставената им свобода в свободия.
Оххх, честно казано и аз се оплетох вече в размишленията си и в край на сметка на този етап, не мога да преценя кое би било най-удачното решение на проблема.Може би просто няма такова...
Иначе, ако machoka успее да овладее положението, след потенциалното изтриване на въпросния раздел, шапка му свалям.Склонна съм да вярвам, че ще се справи, имайки предвид с каква мощ ни строява всички.Така и трябва-строг, но справедлив.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone