- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Jessica Albaaaaaaaaaaa Hotttt
Какво ми я хвалиш тая принцеса милионерка. Я виж едно обикновено българско момиче.. с нещо да и отстъпва?!
Огледай се, има български момичета, далеч по-красиви от тези изнежени фотомодели. Има ги и тук, във форума.
Малко е нечестно, че ония горе създава такива...
Кой не и е ?Първоначално написано от ATAKABG
![]()
we give it all.
апф, ниииищо, което да ме впечатли...има много по-красиви жени
Собственост на Canis_Dirus
Вярно е,че има много хубави момичета...обикновени и от българия,и от форума...ама не баш тая пусната де![]()
А тая Джесика Алба е хулава пък,кво като е известно и бла бла...
На мен ми харесва (:
"Sweet" повече й отива. "Красива" също. Хубава е, да!
ПП:Оу, смалили са броя на главните емотиконки.![]()
Jessica Alba e po skoro sladka , no vse pak e dosta sexy ... ne iskam da obijdam momi4eto na snimkite , koeto ne i otstupva ...![]()
аве бива си я джесика алба и бих я ......ама наистина има и много по-красиви от нея и то българки(които според мен са най-красивите жени на тази шибана планета
)
Иванчо имал странна болест-всеки път когато запалел цигара пред баща си му потичала кръв от носа...
Винаги има по - красива... винаги ;p
Джесика Алба не само, че е много хубава, но и има чар и излъчване и не всеки го има това, за това много хора я харесват.. а и е естествено хубава : ).
I am the substance and the one who has no substance.
mi.. ima so4ni i debeli ustni.. hubavi o4i.. milovidno izrajenie .. izglejda nejna.. ima hubavo tqlo.. hubava usmivka... mn e sladka, naistina.. no ne i krasiva.. krasiva e Ashvaraya Rei![]()
познаваш ли я?Първоначално написано от machoka
Мачок, тая малката едва ли има повече от 16...Не е много морално от твоя страна, ама как да е...
Иначе Джесика Алба е сладурана. Какво веднага почнахте със защитата на "красивите български жени"![]()
^ тая е от благоевград.. май е на 17-18![]()
Мачока има добра точка - нашите момичета са красиви, а и реални. Аз не се връзвам много на звездната хубост.
И все пак... КРИСТИНААААААААА!!!!!![]()
Реални? Реални? Да българските момичета са много красиви (поварваи ми знам осовебо като съм тук няколко години и се върна) но точна тази нереалност ги грози... Хубави млади момичета си слагат пластове грим - и аз винаги се гримирам да, но имам лимит, и си издължават косите или се боядисват с перхидрол и косата им е почти бяла, толкова неестествено, хубаво е човек да се поддържа ама при някои е на съвсем друго ниво, почват да приличат на травестити, и толкова се кичът, без преувеличение, това е нереално..
И много подражават на фолк певици, а по този въпрос да не започвам.. Ест не е всички знам, но много от момичетата са така.. мисля че има хора които ще се съгласът със мен..
Бтв това Не е спор, просто си изразявам мнението..
[quote="machoka"]Какво ми я хвалиш тая принцеса милионерка. Я виж едно обикновено българско момиче.. с нещо да и отстъпва?!
Да с около 10 милиона, малко ли е?
^Хм повече..
s4itana e za nai-seksapilnata jena na sveta, a i na film sigurno pravi pari v takav porqdak.. ^^.. naistina, pove4ko
otnosno balgarskite momi4eta - saglasen sym.. a i sa dosta, dosta, izklu4itelno prosti golqma 4ast ot tqh.. koeto ubiva van6nata atraktivnost^^
именно. Не я познавам, просто ползвах за пример, мога да дам такъв и от форума, ама няма да е много удачноПървоначално написано от OtherDimension
![]()
и с 10 милиона претенции, надувки, капризи и т.н.Първоначално написано от Johnny.Fontana