- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Хубав дъх?
Здрасти на всички
Имам едно малко проблемче.Напоследък ми се налага да ходя на зъболекар и ми слага някакво лекарство,което има доста кофти мирис(поне според мен).Кажете някакви по-специални дъфки или бонбони,които да ми помогнат...защото ми е доста гадно.Смисъл да са доста ментови и трайни..Може темата да ви се стори тъпа,обаче наистина го намирам за проблем
Хелп
winterfresh mint - 0,95probvai gi
Гулия актив.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
чудесна работа вършат, в мн малка пластмасова кутийка са, пише OXYDENT, също са мн удобни, кутийката може да се побере на абсолютно всякъдеПървоначално написано от chipi_kaoo
А за хора със обеца на езикаЩото ако си сложа лентичка тя ще залепне по обецата
![]()
Лентичките са яки, но бонбонките Winterfresh са по-офертни. Аз редовно си купувам и дъхът ми е неустоим.![]()
Да, бонбоните Уинтърфреш са по-трайни. А тия ленти лично на мен са ми супер гадни. Едно, че в началото са супер силни и второ, че след 5 мин ефектът е изчезнал.
^ дам..
наскоро си взех едни бонбонки на airwaves мн яко и мн дълготрайни
на вас ви помагат ама на мен не![]()
каквито и дъвки да си купя или лентички,след 10-15 мин дъхът ми е отвратителен и незнам какво да правя мия си зъбите по 3 пъти на ден.Незнам какво да правя вече помогнете ако можете моля ви
![]()
![]()
![]()
Постоянният лош дъх може да бъде признак за сериозен здравословен проблем. Зъби, гърло, стомах, нос... всичко може да е. Не знам какво да ти кажа, освен да отидеш на лекар и да се изследваш.
Ми аз лично си купувам Orbit White {не съм сигурна че така се пише}иначе като цяло моите приателки си купуват COLIA!!!Не само освежава дъха,но и ти отпушва носа!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ааа тея лентички са супер шибани-супер малко траят!Лапаи 1 дъвка![]()
Уинтер фреш - зелениМного са приятни и са много бройки за малко пари
![]()
+1Първоначално написано от SexY_LipS
Постоянно имам в джобчето![]()
+2 !Първоначално написано от SexY_LipS
![]()
аз ползвам орбитки след всяко хранене ..и съм мн доволна
ае не е кои знае кфо ама ..
тъмно сините
![]()
+1Първоначално написано от CooL^GirL^^^
![]()
лентичките,който аз съм си купувала са не са малко на брой и според мен си струва цената , при това са качествени ! Но все пак за да не ги търсиш насам-натам дъвката винаги ще те спаси !![]()