- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Той умря ;(((((
Преди 3 дни приятеля ми претърпя катастрофа и вчера почина![]()
![]()
![]()
![]()
Искам да искажа мъката си нямам думи просто. Как може света да е толкова лош към добрите и толкова несправедлив към хората като цяло... Той беше едва на 17 години !!!!!!!!!!!!!
Целият живот беше пред него! Толкова примеждия приживяхме! Обещавахме си, че никога няма да се разделим а сега той умря
![]()
![]()
![]()
![]()
Исках само да изкажа чусвтвата си и да благодаря на всички, които ми помогнаха да запазя връзката си с него. Не искам повече мъже в живота си. Днес е погребението и ще го видя за последен път. Мразя се
Ооохх ;( Само исках да споделя.....
![]()
Умрял?
О, много съжалявам, мили4ка.. Наистина. Дано се оправите и ти и семейството му..
![]()
Робинята на Quench
...
знам, че никакви думи не помагат в момент като този...
moite nai-iskreni saboleznovaniq!
znam 4e ne ti e do tova no spored men toi bi iskal da prodalji6 jivota ne kazvam da zabravi6 za nego i makata si.......prosto prodalji napred a toi 6te te pazi......![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Съжалявам...
Наистина е гадно...![]()
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Моите съболезнованияБъди силна и не се предавай, не прави никакви глупости!
![]()
Живота продължава... горе главата и пълен напред, ама не с рогата![]()
П.С. Надявам се темата да не е ебавка....
моите съболезнования момичепомни, че живота е падеж и изкачване.. а света, той е несправедлив, но нали затова сме хора - за да се борим, да продължаваме.. не се оставяй на мъката да те погуби.. дръж се достойно пред гадната съдба, защото ти си жива и света те очаква с всички малки красиви моменти които очакват да бъдат изживяни от теб..
моите съболезнования миличкаПървоначално написано от {SlaDKa}{B@by}
и аз съм в почти същото положение...знам колко е трудно
![]()
Моите съболезнования,много съжалявамДано наистина успееш да се съвземеш скоро
![]()
Bring me to life...
moite syboleznovaniq . otdai se na mykata si i si izplachi sylzite ... v nikakyv sluchai ne se zatvarqi i kontaktuvai s priqetelite si
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
Поклон пред светлата му памет.![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
boje... mili4katamoite suboleznovaniq... naistina sujalqvam che e stanalo taka (hug)
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
Първоначално написано от be_true
![]()
offline forever!
+1 Просто не се предавай, продължи с гордо вдигната глава, Ще ти е много трудно, но просто .. такъв е живота - един ден си тук, на другия те няма. Бъди силнаПървоначално написано от lwsu
![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Много съжалявамМоите съболезнования
Бъди силна и продължи напред
![]()
Първоначално написано от Evanescencefan
moite saboleznovaniq dryj se(
![]()
Life goes on.
и моите съболезнования колкото и да ти е мъчно за него според мене трябва да си продълже6 живота не еказано след 1 месец съжелявам ако съм те обидила в тъкъв момент![]()
![]()
![]()
ИСкЪм дА КажА НешТу...ЗнаЧи....ЪъЪ....ОК....!Вс ъщНОсТ КаКВо ИСкЪх Да Ти каЖА....МамКА му...ДобРЕ...Дъ КажА пРОСто ЕднО....I LOVE YOU!!!_____________
(\(\
(':'=)
(')('')
мила моите съболезнования не мога да си представя какво ти е ,но живота продължава...