.
Отговор в тема
Страница 1 от 9 12345 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 213
    Guest

Той умря ;(((((

Преди 3 дни приятеля ми претърпя катастрофа и вчера почина Искам да искажа мъката си нямам думи просто. Как може света да е толкова лош към добрите и толкова несправедлив към хората като цяло... Той беше едва на 17 години !!!!!!!!!!!!! Целият живот беше пред него! Толкова примеждия приживяхме! Обещавахме си, че никога няма да се разделим а сега той умря Исках само да изкажа чусвтвата си и да благодаря на всички, които ми помогнаха да запазя връзката си с него. Не искам повече мъже в живота си. Днес е погребението и ще го видя за последен път. Мразя се Ооохх ;( Само исках да споделя.....

моите най-искренни саболезнавания

Мега фен
    Град
    SF
    Умрял?
    О, много съжалявам, мили4ка.. Наистина. Дано се оправите и ти и семейството му..

Робинята на Quench

Мега фен Аватара на Blab
    ...
    знам, че никакви думи не помагат в момент като този...

moite nai-iskreni saboleznovaniq!
    znam 4e ne ti e do tova no spored men toi bi iskal da prodalji6 jivota ne kazvam da zabravi6 za nego i makata si.......prosto prodalji napred a toi 6te te pazi......

Съжалявам...
    Наистина е гадно...
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Моите съболезнования Бъди силна и не се предавай, не прави никакви глупости!
    Живота продължава... горе главата и пълен напред, ама не с рогата

П.С. Надявам се темата да не е ебавка....

Голям фен Аватара на lwsu
    Град
    Сф

...

моите съболезнования момиче помни, че живота е падеж и изкачване.. а света, той е несправедлив, но нали затова сме хора - за да се борим, да продължаваме.. не се оставяй на мъката да те погуби.. дръж се достойно пред гадната съдба, защото ти си жива и света те очаква с всички малки красиви моменти които очакват да бъдат изживяни от теб..

Re: Той умря ;(((((

Цитирай Първоначално написано от {SlaDKa}{B@by}
    Преди 3 дни приятеля ми претърпя катастрофа и вчера почина Искам да искажа мъката си нямам думи просто. Как може света да е толкова лош към добрите и толкова несправедлив към хората като цяло... Той беше едва на 17 години !!!!!!!!!!!!! Целият живот беше пред него! Толкова примеждия приживяхме! Обещавахме си, че никога няма да се разделим а сега той умря Исках само да изкажа чусвтвата си и да благодаря на всички, които ми помогнаха да запазя връзката си с него. Не искам повече мъже в живота си. Днес е погребението и ще го видя за последен път. Мразя се Ооохх ;( Само исках да споделя.....
    моите съболезнования миличка и аз съм в почти същото положение...знам колко е трудно

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    ебати ужаса...

Моите съболезнования,много съжалявам Дано наистина успееш да се съвземеш скоро
    Bring me to life...

Град
    *in a pink dream*
    moite syboleznovaniq . otdai se na mykata si i si izplachi sylzite ... v nikakyv sluchai ne se zatvarqi i kontaktuvai s priqetelite si
    Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...

http://mon3y.hit.bg/
    Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж

Поклон пред светлата му памет.
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

boje... mili4kata moite suboleznovaniq... naistina sujalqvam che e stanalo taka (hug)
    Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...

Цитирай Първоначално написано от be_true
    ...
    offline forever!

Ооооо, много съжалявам ....

Град
    Там, където е сърцето...

Re: ...

Цитирай Първоначално написано от lwsu
    моите съболезнования момиче помни, че живота е падеж и изкачване.. а света, той е несправедлив, но нали затова сме хора - за да се борим, да продължаваме.. не се оставяй на мъката да те погуби.. дръж се достойно пред гадната съдба, защото ти си жива и света те очаква с всички малки красиви моменти които очакват да бъдат изживяни от теб..
    +1 Просто не се предавай, продължи с гордо вдигната глава, Ще ти е много трудно, но просто .. такъв е живота - един ден си тук, на другия те няма. Бъди силна
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

пЛоВдИвЧаНкЪтЪъ_паФи
    Guest
    Много съжалявам Моите съболезнования Бъди силна и продължи напред

Супер фен Аватара на flowerlina
    Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от be_true
    ...

Цитирай Първоначално написано от Evanescencefan
    Моите съболезнования,много съжалявам Дано наистина успееш да се съвземеш скоро

moite saboleznovaniq dryj se (

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Life goes on.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Град
    нА deT’ M? VuDџ’ t ЦайSИtE
    и моите съболезнования колкото и да ти е мъчно за него според мене трябва да си продълже6 живота не еказано след 1 месец съжелявам ако съм те обидила в тъкъв момент
    ИСкЪм дА КажА НешТу...ЗнаЧи....ЪъЪ....ОК....!Вс ъщНОсТ КаКВо ИСкЪх Да Ти каЖА....МамКА му...ДобРЕ...Дъ КажА пРОСто ЕднО....I LOVE YOU!!!_____________
    (\(\
    (':'=)
    (')('')

Град
    над морето
    мила моите съболезнования не мога да си представя какво ти е ,но живота продължава...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си