- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Той умря ;(((((
В такива тежки моменти всички думи са безсилни...
Моите съболезнования.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Оле, много съжелявам. Каквото и да кажем в този миг няма да е намясто и ще е ужастно. Скърбя с теб![]()
.... znam 4e ti e mnogo tejko no sled vreme 6te go prejivee6horata idvat na sveta i si zaminavat...
Всички думи в момента са безмислини.Само ще ти кажа бъдеш силна макар,че сега това ти се струва невъзможно.Тази мъка ще остане завинаги в сърцето ти,това няма спор,надали ще забравиш любовта си към това момче,но запомни го с усмивка и с моментите в които стебили щастливи.Моите съболезнования![]()
![]()
![]()
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Олее много съжалявамУжасно е наистина,но трябва да продължиш напред.НО НЕ ГО ЗАБРАВЯЙ! Просто си продължи живота.Много съжалявам наистина
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Както се казва, гледам и не вярвам на очите си!
Цялата тема е тъпа, евтина и наивно скалъпена лъжа, а всички се връзват и се изреждат да утешават "нещастната" авторка. Ако бяхте шарани, с голи ръце щяха да ви хванат! :]
Къде са здраво мислещите хора в тоя форум?! Един пуска откачени теми, други му се връзват на щуротиите ...![]()
И да не е лъжа - няма значение. Ама съм поразена от леко изговорените наизуст думички: съболезнования, съжалявам и т.н. Сигурно на всеки, дълбоко в себе си, му е мъчно за авторката (самата аз просто не мога, а и не искам да си представя каква мъка изживява, защото аз съм страдала само при мисълта да загубя приятеля си по такъв нелеп начин). Но имам чувството, че всеки, включително и аз, се радва, че не му се е случило на него и се надява да не му се случи. Защото каквото и да си говорим, без да познаваш човека, и да изказваш, и да не изказваш съболезнования, все тая.
Тази тема се напълни със съболезнования, а честно казано, ако на мен ми се беше случило, нямаше да ми дреме дали 2-ма или 52-ма ще ми кажат, че съжаляват за загубата. Това няма да върне назад приятеля ми...
Затова, макар да бях една от първите, които видяха темата, не се впуснах в лирико-драматични обяснения. Най-малкото защото няма смисъл от тях - няма да върна момчето!
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Първоначално написано от godevil317
Айде си мери приказките, а ?
Това, че ти и твоето семейство явно сте безсмъртни или, ако умре някой, никой не би го приел тежко, не означава, че нещата при момичето седят такаЗащо да лъже, а ? Няма смърт при тийнейджърите, така ли? Айдее моля ти се...
По темата ... миличка, наистина съжалявам.. когато прочета такава тема и моите проблеми наистина ми се струват наивни и.. просто няма смисъл човек да страда за дреболии и да ги изживява.. наистина съжалявам.. понеже не знам какво да кажа, за да те успокоя, спирам до тук..
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
моите съболезнования.но се опитай малко или много да не мислиш за случилото се.знам че ти е трудно.разбирам те напълно по простата причина че и аз загубих близък човек...
Аз настръхнах,мамка му...
нямам думи... никога незнаем на какво ще ни подложи живота. пожелавам ти само да успееш да продължиш напред : )
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
Незнам какво да ти кажа...Много съжалявам за случилото сеПриеми искрените ми съболезнования
![]()
![]()
;( Искрено ти пожелавам да намериш сили да продължиш напред.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Мойте съболезнования, нямам какво повече да кажа.. Дано не си правиш бъзик с такива неща..
Животът е адът описан в Библията!
Мразя, като разбера, че толкова млад човек си е отишъл, че толкова е тъжно на хората, които са го загубили, имал е планове, имал е бъдеще и всичко на вятъра, заради една глупава грешка на този, който е карал...секунда невнимание.Искрено съжалявам за загубата на любимия човек...
Не мога да ти кажа да бъдеш силна - това е невъзможно, просто е ужасно...Не знам какво да кажа.
Сега и да ти се говори,знам,че за теб всичко е без значение,но...трябва да запомниш..ти и всички останали включително и аз,че в този живот има адски много трудности...Той ни е даден като подакък,но това е единствения подарък,който причинява и толкова болка...В него ще се налага да преодолееш толкова много препядствия,толкова много болка и тъга..толкова много загуби,че това в никакъв случай не трябва да те събаря! Изправи се,спомни си,че и той те е обичал,и той не е искал да се случи така,но в крайна сметка никой не е виновен,просто така е било писано,макар да не вярвам в съдбата... Трябва да знаеш,че той те гледа от място,на което му е много по-добре,на което няма болка и тъга,но той ще я чувства,когато те вижда да плачеш и знае,че не може да направи нищо...Не му го причинявай..Той иска да си щастлива! Изпълни желанието му...Ако не с него,то с някой друг... Не трябва да спираш всичко до тук! Покажи на живота,че си по-силна и от него! И накрая - наистина от все сърце и душа - моите съболезнования! Съжалявам много.... ;(
моите съболезнования..ужасяващо![]()
Тази, която бе егоистка...
Тази, която бе жестока към другите,
която нямаше душа,
нямаше срам,
остана без мечти и разруши света.
Но тази, която беше себе си...
без лъжи, без лицемерие.
Просто беше себе си...
Просто не знам какво да кажа... Запомни го с добро... повече не мога да ти кажа...
Толкова си права,че просто нямам какво да кажа...Първоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
![]()
![]()
Моите съболезнования. Знам,че сега ти предстои тръден период, защото личи, че много го обичаш, да се надяваме че в поговорката "Времето лекува" има нещо вярно
![]()
to4no na teb li trqbva6e da se slu4i ;( uf...i onaq tema se se6tam za nadup4eniq kondom...i kaza 4e e bil mn dobur alabala...naistina mn sujalqvam ;(
RIP
Мале Моите СъболезнованияПървоначално написано от Зелената фея на отбора
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Оле мила знам че ше ти е много трудно но се стегни.Колкото до цитата хм мисля че няма с кфо друго да го запомни напрао много лошо.С теб съм
![]()
![]()
![]()
![]()
Моите съболезнования.Това е ужасно.Но все пак не се затваряй в себе си.Продължи напред, колкото и да ти е трудно.
![]()
Не държа да ми вярват. Имах нужда да го споделя. Нямам сили да излезна да говоря с приятели мъката ми е невъзможна. Едвам смогвам да пиша. Не е лесно. А обикновенно си държа на думата и споря с хората, които не ми вярват, но сега просто нямам силиИскам да ви благодаря, че приехте случката и споделяте мъката ми. Вие сте ми като едно виртуално семейсто ако мога така да се изразя. Виждам проблемите на другите и аз имам и виждам, че се помага и наистина просто един вид като дневник, който доста хора ще го прочетат беше темата ми. Прости исках да си излея душата. На скоро преживах аборт, но сега си мисля, че трябваше да оставя детето, защото то щеше да ми е единствения жив спомен от него, който ще имам до края на дните си. Може би съм малка, но щях да го изтърпя
Ох много ви благодаря .... искам още малко да споделя ... Помня всички целувки всяка ласка. Нито 1 път не е имало сериозно каране много се обичахме много! Просто ми е странно дали някога ще мога да продължа напред. Имам много приятелки Емота и не ги разбирах, защо тръгват все да си режат вените а сега искам аз да го направя. Никога не съм плакала толкова време и е отвратително всяка секунда осъзнавам все повече, че никога няма да го видя пак и направо ;( Отвратително ми е на душата. Благодаря ви на всички, отново!
Моите съболезнования
Дано скоро успееш да се съвземеш
Животът не се мери с броя вдишвания, а с моментите, които спират дъха ни.