.
Отговор в тема
Страница 3 от 9 ПървиПърви 1234567 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 213
    олелеле, миличка не мога да повярвам на това, което ти се е случило, просто ужасно не мога да си представя какво преживяваш в момента, майката на мой мн добър приятел почина миналата седмица и аз бях в шок, но изобщо не мога да се поставя на твоето място, още повече, че е можело да станеш майка на неговото дете

пожелавам ти скоро да намериш утеха и сили да продължиш пътя си напред. друго какво може да каже човек в момент като този, когато думите са безсилни ;(

Това което се е случило е ужастно ...
    Моите искрени съболезнования !!! Дано скоро се съвземеш !

Град
    София
    Съболезнования.
    1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.

Не мога да си представя какво ти е,но много ми е мъчно като чуя подобни случаи. Дано повярваш в доброто,знам,че никога няма да го забравиш/или поне не скоро/,но тази неутешима мъка в теб,трябва да започне да изчезва,помогни си сама,дано и приятелите ти са до теб,защото това вероятно е един от най-тежките ти моменти..Споделяй си и не се затваряй в себе си. Искрено съжалявам,но никой не може да го върне ;( Просто повярвай в светлината,тя е част от твоя живот,дори сега да я няма.. П.с пише се УЖАСНО,а не ужасТно. Както и да е. Аз съм с теб.

I DA E ISTINA AKO BE6E TOLKOVA TUJNA NQMA6E DA TI E DO FORUMI I KOMPUTRI PROSTO SI MI SME6NA S TOQ PODPIS I T.N. NE TI SE PODIGRAVAM GADNO E DA IZGUBI6 BLIZAK,KAKTO ISKA6 GO PRIEMAI NO NE E NORMALNO DA TVURDI6 4E SI SUSIPANA I SUKRY6ENA I DA IMA6 SILI SAMO ZA PISANE,I KVO O4AKVA6E S TVA PISANIE-1000 4OVEKA SE IZREDIHA DA TE SUJALQVAT.SEGA KAK SE 4UVSTVA6 PO-DOBRE LI SI?!TOVA 6TE VURNE LI PRIQTELQ TI?!!!.....

Мега фен
    Град
    SF
    Не нападайте авторката.
    Няма нищо 4ак толкова странно, 4е пише за това тук. Да, предполагам не вси4ки биха го направили, но форумът понякога е адски удобно място да си излееш мъката като абсолютно анонимен.
    Така е, никой от нас не може с нищо да помогне на моми4ето и колкото и да я съжаляваме, това няма да й върне мом4ето.
    Но аз ли4но я разбирам. Разбирам й нуждата да го сподели тук.

Робинята на Quench

I DA E ISTINA AKO BE6E TOLKOVA TUJNA NQMA6E DA TI E DO FORUMI I KOMPUTRI PROSTO SI MI SME6NA S TOQ PODPIS I T.N. NE TI SE PODIGRAVAM GADNO E DA IZGUBI6 BLIZAK,KAKTO ISKA6 GO PRIEMAI NO NE E NORMALNO DA TVURDI6 4E SI SUSIPANA I SUKRY6ENA I DA IMA6 SILI SAMO ZA PISANE,I KVO O4AKVA6E S TVA PISANIE-1000 4OVEKA SE IZREDIHA DA TE SUJALQVAT.SEGA KAK SE 4UVSTVA6 PO-DOBRE LI SI?!TOVA 6TE VURNE LI PRIQTELQ TI?!!!.....
    Бе тва е пълен цирк, пълна измишльотина, не разбрахте ли?!
    Кой ще тръгне да пише по разни форуми, ако един от най-близките му хора е починал току-що?! Вижте и заглавието на темата - "той умря" - кой би използвал такъв грозен глагол за смъртта на свой близък???
    И кой ще тръгне да слага разни емотикончета, балончета и т.н.??? А жалкия гроб в подписа на "опечалената" как ще го коментирате???

Авторката на темата е просто поредния плод на криворазбраната емо култура в Б-я, която за съжаление се разраства прогресивно ... Смешни комплексари, които непрекъснато си измислят поводи, заради които да бъдат съжалявани!

Знам, че на всеки нормален човек му се струва абсурдно да бъде изфантазирана подобна история, свързана с най-сериозното нещо - човешката смърт, но повярвайте ми - това са 100% пълни измишльотини!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от godevil317
    Бе тва е пълен цирк, пълна измишльотина, не разбрахте ли?!
    Кой ще тръгне да пише по разни форуми, ако един от най-близките му хора е починал току-що?! Вижте и заглавието на темата - "той умря" - кой би използвал такъв грозен глагол за смъртта на свой близък???
    И кой ще тръгне да слага разни емотикончета, балончета и т.н.??? А жалкия гроб в подписа на "опечалената" как ще го коментирате???

Авторката на темата е просто поредния плод на криворазбраната емо култура в Б-я, която за съжаление се разраства прогресивно ... Смешни комплексари, които непрекъснато си измислят поводи, заради които да бъдат съжалявани!

Знам, че на всеки нормален човек му се струва абсурдно да бъде изфантазирана подобна история, свързана с най-сериозното нещо - човешката смърт, но повярвайте ми - това са 100% пълни измишльотини!

Просто не мога да повярвам как можете да си помислите, че лъжа за това Имам силата, защото нямам сили да излизам с познатите си и споделям тук. Не знаете ли споделянето колко помага? Имате ли и най-малка представа каква е мъката да загубиш ценен човек и колко много искаш да споделяш ???????? И имате ли и най-малка идея какво ми причинявате като казвате, че това е измишльотина ?

Когато умре толкова ценен човек имате нужда да споделите на някой и да си излеете мъката повярвайте

Град
    in ur dreams
    Господи... Направо не знам какво да кажа. Толкова много те съжалявам, изобщо не мога да си представя какво ти е. С моят приятел сме разделени и единстваеното което искам в момента е да е жив и здрав. Просто аз не съм достатъчно силна да преживея подобно нещо, вярвам, че ти си! Не се отчайвай, всички ще си отидем някой ден ...
    Не знам, просто не знам какво да ти кажа за да се почувстваш по-добре, едва ли има такива думи, с теб съм дръж се!

Имам силата, защото нямам сили да излизам с познатите си и споделям тук.
    E TVA BE6E MN TUPO 4ESTNO;D 4ISTO I PROSTO SE IZLAGA6......

И имате ли и най-малка идея какво ми причинявате като казвате, че това е измишльотина ?
    V MOMENTA KAKVO KAZVAME NE E VAJNO NALI SI MN TUJNA NE BI TRQBVALO DA TE INTERESYVA

Град
    Deep In Your Heart
    Iskrenni syboleznovaniq
    If I tell you..Will you listen?..Will you stay?..Will you be here forever?..Never go away?..

Град
    София
    Аре стига бе хора. Само като прочетох темата бях убеден че ще ги има тея мнения. Дори и да има 1% шанс момичето да казва истината дължите го на нея и на себе си като хора да се държите културно. Теориите можете да си ги запазите.
    1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.

Много съжалявам миличка, искренно ти пожелавам да се възстановеш от загубата по-бързо, макар, че ще е трудно

Е не, не, не - пак някви жалки плачещи емотикончета и огромен лилав шрифт!!!
    Така ли се изразява истински скърбящият човек??? Защо не отговори защо заглавието на темата е "той умря", едва ли не "той пукна, гадината", вместо "той почина", "отиде си завинаги", "изгубих го" и т.н. ? Много просто - щото тва е някъв театър и просто не си доизпипала нещата. От аватара ти, например, личи колко много си натъжена ...

Дори и да има 1% шанс момичето да казва истината дължите го на нея и на себе си като хора да се държите културно. Теориите можете да си ги запазите.
    Ако някой още вярва, че твърденията на авторката на темата са истина, да прочете предишния ми пост. Там достатъчно ясно съм обяснил каква е ситуацията.

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Факт е, че дори понякога да пускам дебилни мнения. Никога не бих се изказал така за нечия смърт. Като едва ли не цирк. Може и да не е истина. но в противен случай би трябвало много да ви е срам.
    Който е видял смъртта на него не му знае устата.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Факт е, че дори понякога да пускам дебилни мнения. Никога не бих се изказал така за нечия смърт. Като едва ли не цирк. Може и да не е истина. но в противен случай би трябвало много да ви е срам.
    Така е.. Евала w0sh..

Животът е адът описан в Библията!

Град
    София
    Моите съболезнования

думите не могат да помогнат... все пак живота за теб продължава ... колкото и да е трудно.

Голям фен
    Град
    stz/Varna
    Ако наистина е така, то просто... няма какво да се каже... мога да оставя само следните редове празни, в негова почит:

И в знак на мълчание си спирам музиката за 1 минутка...

Въпреки това, колкото и да нямаш сили, пробвай се да продължиш мила. Колкото и да ти е трудно, трябва да се изправиш и да вдигнеш горе глава...
    ~ EviL DeViL ~

Цитирай Първоначално написано от MiMcHeToOo
    Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Така е.. Евала w0sh..
    Мхм...И аз съм на това мнение!
    И защо винаги най-хубавото,обикновенно се разбива по най-бруталния начин...По коментара на авторката разбирам,че връзката им е била добра,но както винаги става най-отвратителното нещо-в случая той загива...
    Незнам....

Град
    Blondeland
    О, милата. Моите съболезнования. Наистина разбирам мъката ти и желанието ти да споделиш , макар и тук във форума.
    Преди доста време аз също преживях смъртта на моя приятелка и също като теб си излях душата във форума... наистина помага!!
    Поплачи си ; и знай че времето лекува!
    Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
    In the jingle jangle morning I'll come followin' you..

Съжалявам миличка..........и аз ще се повторя,моите съболезнования,поклон пред светлата му памет.
    И аз няма да ти кажа,че трябва да си силна.НЕ НЕ ТРЯБВА!
    Защото трябва да си поплачеш,за да ти олекне,и да споделиш с приятелки.И аз знам кв'o e да изгубиш близък човек.
    НО и това ще мине някой ден,ще се оправиш и ще обичаш пак,защото той би изкал да си щастлива.С времето ще се оправиш,a и още си много млада...знам,че сега не искаш да виждаш никого,но сега е по-добре да си сред хора,приятели,за да не мислиш толкова за това,но според мен е по- добре да имаш нов приятел,защото той дори да е мъртав,би изкал ти да си щастлива.

™°• °•™Любовта е най-висшата степен на омразата™°• °•™

®®® • °•™ In God we trust! • °•™

Фен Аватара на ABF
    Град
    В мазЪта да го ева !
    Заради някакви идиоти си отиват най близките ни хора.Моите съболезнования

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    маината ви на всички безкруполнни потребители,дето се подиграват...емо ..бля бял.... квото и да е,както каза 1 4овек,дори 1% да е истина...не треа се д1ржите така?ако е вярно? престаате ли си..... моите саболезнования на моми4ето, и вярвам 4е 6те се справи!
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Вие нямате грам култура и уважение към хората......

Град
    RuSe
    Охх това наистина е много неприятно. . .да изгубиш някой,бил той родител,приятел,роднина,га же. . . . Просто такъв е живота. . . Всяко зло за добро. . . . А и със сълзите си едва ли ще можеш да го върнеш,така че не ти остава нищо друго,освен да продължиш напред . . .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си